LukášCBR Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Dá se u OIII v Caristě nakodovat podsvícení prostoru noh? Buď jsem slepý, nebo to nemůžu najít. Tak se ptám. Díky Sekce Lights: Interior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 (editace) @LukášCBR tam jsem se díval jako první, takže to asi moje auto neumí. Stáhnu si novější verzi, co je o příspěvek výše, měl jsem betu 8 Editováno: 23. Únor 2020, autor: LuCasX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 (editace) Tak v nové verzi mám v Lights: Interior navíc akorát to pulzující srdce Editováno: 23. Únor 2020, autor: LuCasX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Zdravím , ano to pulzujúce tlačidlo funguje. Ale prečo som chcel Caristu tak to bolo start-stop aby bolo vždy vypnuté a pípanie dverí nech nefunguje ked ich otvorím a auto je naštartované a to mi nejako nechce fungovať aj ked je to v Cariste ´´odškrtnuté´´. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Pulsing interior lights není tlukot sedce startovacího tlačítka, nýbrž postupné rozsvicení a zhasínaní osvětlení interiéru. Já mám ve své Betě ještě nabídku Footwel Lights v sekci Lights: Interior 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 A kterého osvětlení konkrétně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 (editace) @LukášCBR a máš taky tu 4.1 betu 10? jinak to Pulsing jsem tam neměl, to mi přibylo až při aktualizaci na tu beta 10 Editováno: 23. Únor 2020, autor: LuCasX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 A kterého osvětlení konkrétně ? Podsvícení veškerých tlačítek (infotainment, ovladače oken a zrcátek atp. . Vše se rozsvicuje a zhasíná postupně dle hlavních světel. Když se zapnou (nebo je manuálně zapneš), rozsvítí se osvětlení interiéru. To vše krásně pozvolně. [mention=117298]LuCasX[/mention] ano, mám tu samou verzi. Video zde, s tím rozdílem, že samotné rozsvícení/zhasnutí je na OIII o něco více plynulejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
payczgame Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Nevím teda co dělám spatně, ale cracknutá verze i oficiální nemá možnost nákupu nebo jsem to nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 @LukášCBR Díky za vysvětlení bez toho se asi obejdu. Já myslel že.je to třeba pulzace ambentnich lišt [emoji846] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Carista 4.1 beta10 + Lucky Patcher 8.6.7 = vsetko funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Chcem sa opytat ako vam funguje vypnutie start-stop.... Mne to funguje tak ze mi motor vypne aj tak ale hned ho nahodi alebo ak ho nenastartuje hned tak ked pohnem volantom. Funguje to niekomu tak ze si to odfajkol v Cariste a iz nikdy sa mu nevypol motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Ano, motor se nesmí vypnout, mám metodu A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Jo mi.... Metoda tuším A a jen se rozsvítí info se škrtlým A... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Zdravím všechny dnes jsem zkoušel caristu 4.1beta-10 v nabídce : interiér Light 3 položky zatím nehodskoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Vyzkoušeno,u Karoqa a Polo 2019 funkční. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Superb 2020 funguje To start-stop mi nechce fungovat a nemam ani na vyber medzi 1 - 2 prikladam screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Tak včera večer odskoušeno a funkční Fabia III combi style 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Dnes vecer odskusane automaticke prepinanie dialkovych svetiel a potvrdzujem ze to funguje, konecneeeeeeeee 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 (editace) Akurat sa mi nezobrazuje polozka v nastaveniach na radiu (Bolero) aj ked je cez Caristu ta moznost zapnuta Update: uz mam aj Light assist polozku v menu Editováno: 25. Únor 2020, autor: Tinno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Dnia 25.02.2020 o 21:12, Tinno napisał: Akurat sa mi nezobrazuje polozka v nastaveniach na radiu (Bolero) aj ked je cez Caristu ta moznost zapnuta Update: uz mam aj Light assist polozku v menu Představte si, jak to vypadá v Boleru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Trosku nerozumiem tomuto prispevku, ale ak to chces vidiet tak to mozem o chvilu nafotit...Odoslané pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 6 minut temu, Tinno napisał: Trosku nerozumiem tomuto prispevku, ale ak to chces vidiet tak to mozem o chvilu nafotit... Odoslané pomocou Tapatalku obrázok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 V ponuke SvetloOdoslané pomocou Tapatalku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Některá nastavení vyžadují reset. V nastavení ho zkus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.