Likas7 Vloženo 13. leden 2016 Vloženo 13. leden 2016 Zdravím, koupil jsem Octavii rs r.v. 12/2007. Bylo tam klasické škodovacké radio. Dal jsem tam Columbus a vše šlapalo. Pak mi auto vykradli a ted mi v servisu řekli že když tam dají nějaký Columbus nebo jinou 2din navigace, že sice běží ale nekomunikuje s repro. Nevíte náhodou někdo v čem je zakopaný pes. Děkuji moc Citovat
Likas7 Vloženo 13. leden 2016 Autor Vloženo 13. leden 2016 To není. To už v servisu zkoušeli. Citovat
h2o Vloženo 13. leden 2016 Vloženo 13. leden 2016 Ferda ma pravdu, jedine blbe nakodovane, po kodovani je nutny restart navi. Pokud je tam sound system tak prekontrolovat zesilovac. Citovat
Likas7 Vloženo 16. Únor 2016 Autor Vloženo 16. Únor 2016 Jen se chci podělit o řešení problému. Není to v kodování , je to v tom že se musí dát před zesilovač nějáká součástka stojí 4000 Kč a pak to funguje s jakoukoliv neoriginál navigací a rádiem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.