Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci se zeptat majitelů Cíťů - má nějaká verze Citiga systém CheckControl na vnější osvětlení (parkovačky, brzdovky, blinkry...)?

Co jsem studoval pdf uživatelský manuál, tak mám zato, že nemá... (což bych byl rád), alespoň jsem na nic takového nenarazil.

A ještě dotaz - nemá Citigo shodné konektory k zadním lampám s jiným modelem Škodovky? (zajímá mě, zda by se dala použít typová elektroinstalace pro tažné zařízení z jiného modelu). 

Upraveno od Sir_Jarek

Citigo není homologované na použití tažného zařízení  :rtfm:

Typové el.přípojky se cca 11 let nepřipojují do zadních lamp,takže jedno jaký je tam konektor.Signál se bere z datové sběrnice.

• Autor

Právě civim do schémat elektroinstalace, tak taky už vidim, že kabely vedou i do řídící jednotky/jednotek, takže je asi jedno, zda tam check-control je nebo neni...

Já to ještě ve Fabii I 2006 mám zapojené do lamp přes origo konektory - i když myslim, že i tam to vede přes komfortku, ale ony se i ty komfortky mění - zkrátka proč to dělat jednoduše, když to jde složitě...

Fabie/Romster/ šla zapojit do lamp do mod.roku 2009.Od MD 2010to nejde,buď typovou nebo univerzální přípojku pro tažné.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.