Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevedel sem kam to dat ale snad to mam sprave,v pondeli davam do skodovky (auto elanu) na vimenu silembloky a chtel bych vedet cenu,bude mi to delat znamej jako na meloucha ;) ale chtel bych vedet tu cenu kolik by to stalo tak,.. Je to prace na celej den + se musi sundavat naprava ... Nemate nekdo pojem o cene ? -_-:D

jakejch silenbloků??? na stybilizátoru???

Pokud Ti bude delat silentbloky na zadni naprave, coz dle Tveho popisu odpovida, tak je to fakt na cely den.Jinak k cene??Ja bych to za 5babu nedelal=)))

• Autor

pánove je to na přední naprave,sme na tuhle informaci zapomel .. :D:D

2137,40kč a 90 minut. Auto Hlaváček Olomouc.

(Na přání zákazníka neprovedena geometrie.)

Upraveno od jargoon

• Autor

+ geometrie a vse o kolo

ehm, vidis, no :ph34r:

2100,- agrotec Pohořelice vč. geometrie. Práca taky tak 1,5hod.

Ha, super....Udělali jste mi radost. Není to až tak hrozný, jak jsem čekal že to bude... dneska jdu taky na silentbloky na předku, takže OK... Díky

Nechci Vás dráždit, kámoš mi jeden měnil u něj v garáži, za 10 minut bylo po všem a stálo mě to jen v neděli v hospodě pivo:-)

Ne vážně, není to nic dramatického jak by se na první pohled mohlo zdát...

Taky jsem o tom přemýšlel, jestli by to nešlo přímo na autě pomocí toho stahováčku...

• 2 týdny později...

jde to ale je to peknej vojeb... prve ho vymlatit ven a pak zase nacpat dovnitr... normalne se tam lisuje... delal jsem to a jeste bez heveru takze tam neni ani moc mista...

Ha, super....Udělali jste mi radost. Není to až tak hrozný, jak jsem čekal že to bude... dneska jdu taky na silentbloky na předku, takže OK... Díky

No, tak veskera radost je fuc. V servisu mi rekli, ze mam praskly rameno... nevi nekdo, jak se neco takovyho muze vubec stat?? mohlo mi v klidu uletet kolo... no a co pak?

• Autor

ehmm tak uz to je hotove,chtej 2tic jen za praci ale jelikoz to delal znamej tak sme to meli skoro gratis :D:t a serou se po 70tisicich (mam 72tic.)

+ sem se ptal na ten RS znak na masku,800,- kc a je to na objednavku <_< docela dost za takovyho prcka kteryho ti nekdo na parkovisti urtrhne! :disgust: nevite kde ho sehnat levnejc? novej znak,neposkrabanej nic .... :D

post-7-1160293122.jpg

Upraveno od kodemi

• Autor

Kolik si platil a jak dlouho to trvalo ?

Upraveno od kodemi

Několikrát se tu uváděla výměna "bez geoemtrie".

Proč bez? :o

Možná jsem pedant, ale já bych předek bez geometrie asi nenechal...

kodemi: RS znak na masku pro Fabii za 800,- Kc?

Co je to za zlodeje? Oficialni Skoda cena je 272,- Kc vč. DPH

Číslo dilu: 6Y0 853 679 MEL

• Autor

Maverick ano bylo mi to tak receno,jak to mam objednat za tech 272?

Normalne, u kazdeho autorizovaneho servisu podle vyse uvedeneho cisla dilu. Cena by se mela pohybovat kolem zminenych 272,- Kc.

Kdyz budou rikat neco jako 800,- Kc, at ti ukazou oficialni cenu v Etce, kterou doporucuje SkodaAuto, a.s.

• Autor

Maverick : dobre a co kdyz tam maj fakt tech 800? :unsure: to bude pak nejlepsi si nekam zajit kde maj vraky rsek snad .. :(<_<

2Bohouš. Cena bez geometrie proto, že jsem si ji nechal udělat po zavíračce v jiném servisu za 300,-. Po výměně silentbloků byl volant křivě. Je nutno ji udělat.

Mě geometrii na Fabii udělali ve Škoda Service za 215 kreditů českých...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.