kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Nevedel sem kam to dat ale snad to mam sprave,v pondeli davam do skodovky (auto elanu) na vimenu silembloky a chtel bych vedet cenu,bude mi to delat znamej jako na meloucha ale chtel bych vedet tu cenu kolik by to stalo tak,.. Je to prace na celej den + se musi sundavat naprava ... Nemate nekdo pojem o cene ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 jakejch silenbloků??? na stybilizátoru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Pokud Ti bude delat silentbloky na zadni naprave, coz dle Tveho popisu odpovida, tak je to fakt na cely den.Jinak k cene??Ja bych to za 5babu nedelal=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 pánove je to na přední naprave,sme na tuhle informaci zapomel .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 (editace) 2137,40kč a 90 minut. Auto Hlaváček Olomouc. (Na přání zákazníka neprovedena geometrie.) Editováno: 21. Září 2006, autor: jargoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 + geometrie a vse o kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 ehm, vidis, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 2100,- agrotec Pohořelice vč. geometrie. Práca taky tak 1,5hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ha, super....Udělali jste mi radost. Není to až tak hrozný, jak jsem čekal že to bude... dneska jdu taky na silentbloky na předku, takže OK... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Nechci Vás dráždit, kámoš mi jeden měnil u něj v garáži, za 10 minut bylo po všem a stálo mě to jen v neděli v hospodě pivo:-) Ne vážně, není to nic dramatického jak by se na první pohled mohlo zdát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Taky jsem o tom přemýšlel, jestli by to nešlo přímo na autě pomocí toho stahováčku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 jde to ale je to peknej vojeb... prve ho vymlatit ven a pak zase nacpat dovnitr... normalne se tam lisuje... delal jsem to a jeste bez heveru takze tam neni ani moc mista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Ha, super....Udělali jste mi radost. Není to až tak hrozný, jak jsem čekal že to bude... dneska jdu taky na silentbloky na předku, takže OK... Díky No, tak veskera radost je fuc. V servisu mi rekli, ze mam praskly rameno... nevi nekdo, jak se neco takovyho muze vubec stat?? mohlo mi v klidu uletet kolo... no a co pak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 (editace) ehmm tak uz to je hotove,chtej 2tic jen za praci ale jelikoz to delal znamej tak sme to meli skoro gratis a serou se po 70tisicich (mam 72tic.) + sem se ptal na ten RS znak na masku,800,- kc a je to na objednavku docela dost za takovyho prcka kteryho ti nekdo na parkovisti urtrhne! nevite kde ho sehnat levnejc? novej znak,neposkrabanej nic .... Editováno: 8. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 (editace) Ha, super....Udělali jste mi radost. Není to až tak hrozný, jak jsem čekal že to bude... dneska jdu taky na silentbloky na předku, takže OK... Díky Kolik si platil a jak dlouho to trvalo ? Editováno: 8. Říjen 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Několikrát se tu uváděla výměna "bez geoemtrie". Proč bez? Možná jsem pedant, ale já bych předek bez geometrie asi nenechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 kodemi: RS znak na masku pro Fabii za 800,- Kc? Co je to za zlodeje? Oficialni Skoda cena je 272,- Kc vč. DPH Číslo dilu: 6Y0 853 679 MEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Maverick ano bylo mi to tak receno,jak to mam objednat za tech 272? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Normalne, u kazdeho autorizovaneho servisu podle vyse uvedeneho cisla dilu. Cena by se mela pohybovat kolem zminenych 272,- Kc. Kdyz budou rikat neco jako 800,- Kc, at ti ukazou oficialni cenu v Etce, kterou doporucuje SkodaAuto, a.s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Maverick : dobre a co kdyz tam maj fakt tech 800? to bude pak nejlepsi si nekam zajit kde maj vraky rsek snad .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 2Bohouš. Cena bez geometrie proto, že jsem si ji nechal udělat po zavíračce v jiném servisu za 300,-. Po výměně silentbloků byl volant křivě. Je nutno ji udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Mě geometrii na Fabii udělali ve Škoda Service za 215 kreditů českých... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.