Detektor16 Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat jestli si můžu sám opravit karoserií. Ke karosařovi se mi to nevyplatí tak popřípadě jestli to mám nechat tak nebo opravit si sám, a pokud sám tak jaké nářadí by jste mi doporučili a na co si dát pozor. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Karosar.cz ti je naprd bo máš v háji lak. Opravíš to sám, ale je otázka co od toho čekáš Jestli kvalitu nebo jen aby to nějak vypadalo. to ti pak stačí gumová palice a pixla spreje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Detektor16 Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Žádnou kvalitu od toho nečekám , děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Samozřejmě teplá garáž na stříkání. Lakovat v -10°C není to pravý vořechový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Mrknul bych na vrakáče, těch zelených oktávek bylo celkem dost, třeba by se blatník našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 když od toho nic nečekáš, tak to nech být. Pořeš akorát blinkr, aby nevypadl úplně. Rovnat to nemá smysl - stejně to nenarovnáš a muset by jsi kitovat, takže pokud by se ti to takto nelíbilo, tak jedině jiný blatník - buď vrakárna (tyhle starý ale už moc nebejvaj), a nebo nový + lak. Asi bude i utržený nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.