KarelM Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Které úkony se provádí v rámci předprodejní prohlídky nového SIII? Mám pocit, že tomu nevěnují dostatečnou pozornost. Nemyslím teď umytí a doleštění, ale technické záležitosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Čo také si zistil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Např. chyby v registru závad (přes VCDS), ty by se měly ověřit a vynulovat v rámci prohlídky, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 ano je to v predprodeji zahrnuto, tys nedostal ten seznam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Jaký seznam? Do servisní knížky mi vložili "Kompletní potvrzení", kde je část Údaje o vozidle a část Prohlídka předprodejní s údaji jako datum, km, číslo zakázky, navazující záruka, provedeno (adresa servisu) a nic víc. Chybí něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 no ten seznam ukonu co se na tom dela pri predprodeji , podobny sou pri prohlidce po 2letech spis co te trapi vic? ten seznam nebo naky chyby vycteny z vcds? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Bych řekl, že seznam závad bude prázdný, do auta se nahraje jiný software, aby zrušili přepravní mód TrA. Z techniky možná tak zkontrolují seřízení světel, žárovky, hladinu oleje, fridexu, tlak pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Hoďte mi někdo na SZ sken toho seznamu nebo i tady, pokud můžete. Trápí mě obojí: samozřejmě to, že není jisté zda tu prohlídku vůbec dělali (což by bylo tedy tristní) a tomu by nasvědčovalo i to, že registr závad obsahoval chyby a samozřejmě mě trápí chyby vlastní, které by tam samozřejmě u nového vozu neměly být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 nemam ho momentalne k dispozici ale je tam dost veci na kontrolu zvenku ,zevnitr, motor a podvozek. je na to vyhrazena hodina, taky zalezi jaky chyby tam byli? nektere se tam zanesou a pak zase zmizi samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Ten seznam úkonů by mě fakt zajímal, měli jste ho všichni v servisní knížce? Chyba asi nezmizí, jen se u ní objeví poznámka, že je "intermittent" (občasná, nesouvislá). A k mému problému: Mám tam hned dvě chyby na adrese 13: Auto Dist. Reg je to "0836 Databus" no a na adrese 08:Auto HVAC je to "048835 Funct. limited due to Engine Control Module". Podle mě nic vážného, ale i tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 vypada to ze asi ne vsude to davaji, njn sme lidi ne roboti jo takova chyba ze mas slabsi baterku se ti smaze jak to zacne dobijet ani nevis ze si ji tam mel.... prvni je chyba v reg. odstupu a nemusi to vubec souviset s ni to druhy je klima respektive odkaz na motorovou jednotku- funkce omezena kvuli ni, neco podobnyho jako ta prvni , auto je odblokovany?tzn jede vic nez 30km/h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 No dojel jsem akorát z prodejny domů, ale určitě jede více než 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 podle popisu to budou prkotiny, mozna ze treba jenom nesmazali pamet zavad podobne popsana tak vypada kdyz ji nevymazes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 .. no asi máš pravdu, budu sledovat, zda se bude zvyšovat četnost uvedených dvou chyb. Pak by to bylo již na návštěvu servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 To jako auto ma z vyroby program, ze nejede vic nez 30km/h ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Je asi v přepravním módu, v rámci předprodejní prohlídky to změní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Aha. To jsem vubec netusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 To jako auto ma z vyroby program, ze nejede vic nez 30km/h ? Ano 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Já jsem celý předprodejní servis viděl v ElsaWin, ale teď jí zrovna nemám k dispozici... třeba Vám z ní někdo udělá náhled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 ...pokud by se někdo našel, kdo to dostal jako přílohu při převzetí vozidla, tak sem dejte sken - citlivé údaje si odmažte. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Ještě jsem neviděl, že by auto v transportním módu jelo jen 30 km/h.... K chybám: 13: Auto Dist. Reg je to "0836 Databus" no přeloženo do češtiny - jednotka navigace neposkytovala data z mapy pro radar a na adrese 08:Auto HVAC je to "048835 Funct. limited due to Engine Control Module". tak tady nevím zda je chyba opsaná správně zda tam nemá být: 1048835 -> tj. omezení funkce výhřevu elektrického článku na základě požadavku motorové jednotky(to vyvolám skoro pokaždé při delším kódování auta) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 24. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Díky, tím se snad vše vysvětluje: První chyba - v autě nebyly nainstalovány mapové podklady, SD karta byla ještě zabalená. Druhá chyba - správně je skutečně 1048835 (špatně jsem to zkopíroval) - prozatím jsem ale nic nekódoval, jen jsem prohlížel, ale i to zřejmě stačilo.Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Ty jsi dostal SD kartu s mapovými podklady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 24. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Je to Navigation SD Card (5L0 051 236H), byla zvlášť ještě nerozbalená. Navigace funguje jedině v případě, že karta je ve slotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Co by si potreboval konkretne o predprodeji vedet ? ... predprodejem se zabyvam, takze ti mohu zodpovedet cokoliv co se tyce protokolu, tak ten se zakaznikovi nedava, dealer si ho nechava pro svoji kontrolu. Ve smes neni ani na co koukat, jsou to jen prkotiny, jako je treba nastaveni klimatizace na 22 stupnu funkci AUTO, zapnuti airbagu spolujezdce, doplneni ci kontrola provoznich kapalin, sundani vsech ochrannych folii ex/in, nastaveni spravnych tlaku pneumatik, .... v neposledni rade VYPNUTI prepravniho rezimu, vypina se, nic se neprehrava, jen aby bylo jasno ... po vypnuti prepravaku, se nuluje inspekce a olej na interval promnenlivy, dale se pak mazou vsechny chybi, ktere zpusobil transportni rezim kdyz je vse smazano, kontroluje se jestli presto neni nejaka chyba... u 99% je vsechno v poradku...... po vypnuti diagnostiky se delaji uz jen detaily jako je nastaveni casu, seznam radio stanic na radiu a pak i v infotaimentu nastaveni funkci vozu ( zalezi na technikovi co vsechno zapne ) ..... vyse zminovana SD karta se bud vlklada a nebo nevklada, to uz je na zakaznikovi ci prodejci, urcite bych to jako chybu nevidel ...... Tod asi vse, pokud budes chtit vyfotit neni problem vyfotit a vlozit sem,... jen u kazdeho modelu je ten zeznam jiny, zalezi samozrejme na vybave Popripade mi kdyztak muzes napsat SZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.