Květen 3, 200817 r Si delas prdel, ze ta v avataru je tvoje? Jo ta je jeho. tady je video moji okty na MAHA brzde kde se merila na 4 kvalt na plny kotel nakych 50 sekund!!!!. taky to zahulilo a na ceste neslo nic videt
Květen 3, 200817 r Si delas prdel, ze ta v avataru je tvoje? Bohužel ne, při předjíždění nás přehlédla slečna kterou jsme předjížděly a začala taky předjíždět, následoval výlet ve 100kilometrové rychlosti do škarpy a kotrmelce, 4 lidi v autě, všichni OK.
Květen 4, 200817 r Jo ta je jeho. tady je video moji okty na MAHA brzde kde se merila na 4 kvalt na plny kotel nakych 50 sekund!!!!. taky to zahulilo a na ceste neslo nic videt Jj videl sem hluli ti to jeste prijatelne asi jako me... akorat ve vyssich ot. mozna vic..
Květen 4, 200817 r Bohužel ne, při předjíždění nás přehlédla slečna kterou jsme předjížděly a začala taky předjíždět, následoval výlet ve 100kilometrové rychlosti do škarpy a kotrmelce, 4 lidi v autě, všichni OK. Neco podobneho se me nedavno taky stalo ..po stary na Boleslav... davno sem daval blinkr uz sem byl skoro pred novou Rav4 a ze budu predjizdet kamion a nejednou prazskej borec taky zacal predjizdet ... nastesti je docela siroka silnice tak sme chvili jeli do trojky nejz sem oba predjel.. Upraveno Květen 4, 200817 r od JasteR
Květen 4, 200817 r Jj videl sem hluli ti to jeste prijatelne asi jako me... akorat ve vyssich ot. mozna vic.. No zajed si na Mahu a budes se kurevsky divit jak to to bude hulit jak lokomotiva. Je trochu rozdil v mereni na MAHA a mereni na MotoComu. Asi 300st EGT a 40sekund navic ohrivani cooleru.
Květen 4, 200817 r Tak FUn na té brzdě ještě namá RACE, že? Ono to hulí každému, aby to jelo a ten můj současnej soft už je v pohodě, ten před tím hulil, proto se to předělávalo, bylo tam málo vzduchu a naložená nafta na sprinty, nyní už je C čidlo tlaku a dá se s tím jít výš. Akorát mě štve, že to budu absolvovat celé dokola znovu.
Květen 4, 200817 r Tak FUn na té brzdě ještě namá RACE, že? Ono to hulí každému, aby to jelo a ten můj současnej soft už je v pohodě, ten před tím hulil, proto se to předělávalo, bylo tam málo vzduchu a naložená nafta na sprinty, nyní už je C čidlo tlaku a dá se s tím jít výš. Akorát mě štve, že to budu absolvovat celé dokola znovu. proto mu to pisi, to bylo jen se 764kama a 11hlavou. Na ceste ani oblacek koure. Na brzde je 100% zatizeny motor tak huli i BMW a cokoliv jineho.Ted mam Race a 150 turbo. Zatim cekam na dodelani sani a trubky do ni, pak se bude ladit. Bude mi stacit 180koni a 400Nm Upraveno Květen 4, 200817 r od TDIfun
Květen 8, 200817 r Toto byl dotaz na 1.8T .......... Ok díky za odpovědi jak boudou korunky du do chipu!
Květen 9, 200817 r Toto byl dotaz na 1.8T .......... Ok díky za odpovědi jak boudou korunky du do chipu! 1.8T ti hulit nebude, neboj. Jinak dobrá poznámka
Červenec 6, 200817 r ahojte chcem sa opytat na POWER CHIP IAT,aky navzor mate na to?http://www.aukro.cz/item395364138_zvyseni_vykonu_o_5_25hp_audi_vw_seat_skoda.html
Červenec 6, 200817 r Cloveve,ty uz o tom chipnuti musis mat velky mis mas,uz som ti to pisal ked chces skus to o com sme sa bavily a nehladaj voloviny tipu toho na co sa pytas, je to blost ja sam som to skusal je to iba odpor za 3 sk nic viac.
Červenec 8, 200817 r vykaslem sa na to dam si zatial filter KN kit a potom si dam chip od maxtuning!-ked budem mat trochu viac najazdeny km.-mam len 29000km.
Červenec 27, 200817 r Tak konečně moje octawa dostala nějaké koníky navíc. Byl sem v bohumíně http://chipforum.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1362 a místo 66 tam mam cca.85kw a je to uplně super a myslím si že za hodně rozumnou cenu. Všichni kdo přemýšlíte o chipu neváhejte a obraťte se TDIfun. Auto mi to hůř startovalo za tepla a i tahle závada byla odstraněna. Teď otočím klíčkem a motor hned běží. Tím to bych chtěl poděkovat TDIfun za super odvedenou práci. Oktawa ted jede suprově.
Srpen 1, 200817 r Zdravím. Chtěl bych se zeptat za jakou cenu ti to tam udělali.Pokud to teda není tajemství Mám taky 66kW a uvažuju o nějakém zvýšení výkonu. Díky.
Srpen 2, 200817 r Mas SZ s cenou Upraveno Srpen 2, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Srpen 2, 200817 r taky mám 66 a chtěl bych zvýšit výkon.dělali ti výměnu trysek,nebo upravu vstřikovací jednotky?a cena byla jaká?
Srpen 2, 200817 r Jen softwerova uprava... Upraveno Srpen 2, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Srpen 2, 200817 r Cena se pocita podle slozitosti modifikace softu[ jine vstriky, turbo,cidlo tlaku, vaha, bez vahy atd].Kazdy dotaz na cenu zodpovim po sz, piste motorizaci, rok a o co mate presne zajem, zda li jen chip nebo nejakou specialku.. edit: citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Upraveno Srpen 2, 200817 r od olisoft
Srpen 2, 200817 r Na 66tku bych urcite radsi vymenil trysky nez SW nebo oboje kdyz uz ...v serii ma 66tka uz tak dost maly kapatka, a chip tomu zrovna moc nesvedci kor na te nasi ceske nafte.. Upraveno Srpen 2, 200817 r od JasteR
Srpen 2, 200817 r Ehm tak to mam uplne opacnej nazor. kdyz trysky tak predelat i turbo at se alespon vyuzije potencial tech vstriku. A prosim tema je chip tak tu neplet trysky... A to svedceni chipu s ceskou naftou jsi slysel kde??? Prave ze to je uplne jinak ale do toho nemuzes videt, to vi jen ten kdo se hrabe v mapach a vi jak to je pro 66kw postavene. edit: citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Upraveno Srpen 2, 200817 r od olisoft
Srpen 2, 200817 r Zalezi samodrejme jaky by dal trysky a jestli u ma VNT pak by bohate stacilo i seriove... trysky mas taky jako chip ...u 66tky rozhodne lepsi jak SW a rovnou provedes i udrzbu... Jinak k tryskam vs ceska nafta mam znameho co dela u fordu a ten by ti mohl poreferovat jaky maj problemy v Cr a to jen na seriovem SW o chipu ani nemluve, kuli nekvalitni nafte, i na svem aute sem menil trysku uz nebyla ok a to po 20tkm.. a to neberu u hypernovy.. Upraveno Srpen 2, 200817 r od JasteR
Srpen 2, 200817 r sem snad nemužeš tahat Fordy, který maj common rail. tam je nekvalitní nafta pruser. naše TDI sežere skoro všechno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.