Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem, je možné přes VAG deaktivovat kontrolku motoru (tzv. oranžový vrtulník) na palubní desce? Jestli ano můžete mi říct postup jak na to? Díky 

Načteš paměť závad a vymažeš chyby. Ta kontrolka nemá jen jednu funkci, ale je na víc poruch. Třeba i na systém odvětrávání palivový nádrže.

Nebo myslí její "likvidaci".

Skusil by som letecke opravovne

• Autor

Přesně myslím nějaký způsob jak ji uplně vyřadit z provozu, nějak odpájet nebo nějak? 

Nějak nechápu proč. Jde to jen mechanicky. Naposled jsem viděl auto kámoše z AAA, kde byla nefunkční, protože auto žralo olej a ten zlikvidoval lambdy i kat. Pokud ji zlikviduješ, budeš mít problémy na emisích. To je jako zlikvidovat kontrolku oleje....

• Autor

Jde mi o to, že jednu doma máme a momntálně tam svítí kvuli lamnda sondam a brachovi to vadí, tak že by jsme ji deaktivovali. Jsem myslel ze to jde třeba pres VAG a ne jen mechanicky odpajet nebo tak... 

Bohužel...

Jde mi o to, že jednu doma máme a momntálně tam svítí kvuli lamnda sondam a brachovi to vadí, tak že by jsme ji deaktivovali. Jsem myslel ze to jde třeba pres VAG a ne jen mechanicky odpajet nebo tak... 

To stejně bude muset vyřešit před STK. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.