Publikováno Leden 28, 20169 r Ahoj všem, je možné přes VAG deaktivovat kontrolku motoru (tzv. oranžový vrtulník) na palubní desce? Jestli ano můžete mi říct postup jak na to? Díky
Leden 28, 20169 r Načteš paměť závad a vymažeš chyby. Ta kontrolka nemá jen jednu funkci, ale je na víc poruch. Třeba i na systém odvětrávání palivový nádrže.
Leden 29, 20169 r Autor Přesně myslím nějaký způsob jak ji uplně vyřadit z provozu, nějak odpájet nebo nějak?
Leden 29, 20169 r Nějak nechápu proč. Jde to jen mechanicky. Naposled jsem viděl auto kámoše z AAA, kde byla nefunkční, protože auto žralo olej a ten zlikvidoval lambdy i kat. Pokud ji zlikviduješ, budeš mít problémy na emisích. To je jako zlikvidovat kontrolku oleje....
Leden 29, 20169 r Autor Jde mi o to, že jednu doma máme a momntálně tam svítí kvuli lamnda sondam a brachovi to vadí, tak že by jsme ji deaktivovali. Jsem myslel ze to jde třeba pres VAG a ne jen mechanicky odpajet nebo tak...
Leden 29, 20169 r Jde mi o to, že jednu doma máme a momntálně tam svítí kvuli lamnda sondam a brachovi to vadí, tak že by jsme ji deaktivovali. Jsem myslel ze to jde třeba pres VAG a ne jen mechanicky odpajet nebo tak... To stejně bude muset vyřešit před STK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.