Danniell Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Ahoj všem, je možné přes VAG deaktivovat kontrolku motoru (tzv. oranžový vrtulník) na palubní desce? Jestli ano můžete mi říct postup jak na to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Načteš paměť závad a vymažeš chyby. Ta kontrolka nemá jen jednu funkci, ale je na víc poruch. Třeba i na systém odvětrávání palivový nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Nebo myslí její "likvidaci". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Tak to stačí kousek černý izolačky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Skusil by som letecke opravovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 29. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Přesně myslím nějaký způsob jak ji uplně vyřadit z provozu, nějak odpájet nebo nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Nějak nechápu proč. Jde to jen mechanicky. Naposled jsem viděl auto kámoše z AAA, kde byla nefunkční, protože auto žralo olej a ten zlikvidoval lambdy i kat. Pokud ji zlikviduješ, budeš mít problémy na emisích. To je jako zlikvidovat kontrolku oleje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 29. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Jde mi o to, že jednu doma máme a momntálně tam svítí kvuli lamnda sondam a brachovi to vadí, tak že by jsme ji deaktivovali. Jsem myslel ze to jde třeba pres VAG a ne jen mechanicky odpajet nebo tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Jde mi o to, že jednu doma máme a momntálně tam svítí kvuli lamnda sondam a brachovi to vadí, tak že by jsme ji deaktivovali. Jsem myslel ze to jde třeba pres VAG a ne jen mechanicky odpajet nebo tak... To stejně bude muset vyřešit před STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.