Grow Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s Parrotem. Nedaří se mi vymazat paměť a tak vždy po párování to musím párovat znovu. Dokonce se mi ani neuloží nastavení, čili to mám vždy po otočení klíčku v angličtině.. Předem dík za pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 (editace) Edit: sem si neprolídl obrázky, tak nic Editováno: 7. Únor 2016, autor: tomik.cesko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.d Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Pokud se nepletu, je napajeny z ISO konektoru. zkontroloval bych tedy, jestli je vse zapojeno spravne. Autoradio Ti pamet drzi, jak ma? Pak je druha moznost, vzit notebook a pres bluetooth prehrast soft v Parrotu. Zrovna u CK3100 to vzdycky moje problemy vyresilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastec Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Zdravím mě se nechce vůbec sparovat s Samsung note3. V mobilu to po mě chce furt kód ten zadám a nic failed. Nemáte nějakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Viděl bych to tak, že tyhle starý HFsady už s novýma telefonama nekomunikují taky jsem měl problém s jednou HF a až jsem sehnal starej telefon tak v pohodě ale s novým nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtank Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 nemáš plnou pamět v parrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Zdravím mě se nechce vůbec sparovat s Samsung note3. V mobilu to po mě chce furt kód ten zadám a nic failed. Nemáte nějakou radu? Mam stary CK3200 a s Samsung NOTE 3 NEO šlape bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amelka2018 Vloženo 3. Května Sdílet Vloženo 3. Května Nejde mne smazat pamwt u parrotu ck 3000 a to postupuji dle navodu nevi nekdo kde je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.