Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s Parrotem. Nedaří se mi vymazat paměť a tak vždy po párování to musím párovat znovu. Dokonce se mi ani neuloží nastavení, čili to mám vždy po otočení klíčku v angličtině.. Předem dík za pomoc :-)

y0cuoxJ.jpgE20yXBw.jpgj4bd1YB.jpgp5MXgzR.jpgJmMAtCx.jpgbQm0kpm.jpgC4x487P.jpgvuXcM3s.jpg6IwZW7t.jpg

Edit: sem si neprolídl obrázky, tak nic  :unsure:

Upraveno od tomik.cesko

• 1 měsíc později...

Pokud se nepletu, je napajeny z ISO konektoru. zkontroloval bych tedy, jestli je vse zapojeno spravne. Autoradio Ti pamet drzi, jak ma?

Pak je druha moznost, vzit notebook a pres bluetooth prehrast soft v Parrotu. Zrovna u CK3100 to vzdycky moje problemy vyresilo

• 4 týdny později...

Zdravím mě se nechce vůbec sparovat s Samsung note3. V mobilu to po mě chce furt kód ten zadám a nic failed. Nemáte nějakou radu?

Viděl bych to tak, že tyhle starý HFsady už s novýma telefonama nekomunikují :( taky jsem měl problém s jednou HF a až jsem sehnal starej telefon tak v pohodě ale s novým nic.

nemáš plnou pamět v parrotu

Zdravím mě se nechce vůbec sparovat s Samsung note3. V mobilu to po mě chce furt kód ten zadám a nic failed. Nemáte nějakou radu?

Mam stary CK3200 a s Samsung NOTE 3 NEO šlape bez problémů.

• 8 let později...

Nejde mne smazat pamwt u parrotu ck 3000 a to postupuji dle navodu nevi nekdo kde je chyba

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.