Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Diky za reakce a foto ukázku. Jen doplním, že mam barvu červenou corrida, tak mi přišlo, že když jsou tam černý plasty a maska, tak by tomu slušelo i černý kola... u tý modrý barvy auta jsou docela nevýrazný-splývají...

Editováno: , autor: JendaII
Vloženo

To je Monte Carlo? K MC vypadají dobře černé broušené kola, ale čistě černé bych nedával, kór né v R15. Ale jak vždy říkám, pokud se to líbí majiteli, tak s tím problém nemám :) 
Ikdyž je pravda, že černá a červená k sobě ladí, ale já jsem spíš pro opačnou kombinaci :) 

Vloženo

Nee... Trumf.... Mám na tom nový gumy 15" ale na plechu. Rád bych litá, ale nechce se mi kupovat kvůli tomu nový gumy.... Plechy bych pak použil na zimní.

A stříbrný se mi na tom moc nelíbí.

Vloženo

Aha, zrovna jeden tady z fóra nahodil ty černé na červeného Trumfa:

IMG_20180406_085845.jpg

Jako nevypadá to špatně, asi lepší než na té modré, ale ty kola prostě zanikají.

Vloženo

Ahoj Mertab. Zrovna jsem na tu fotku taky koukal v jiném tématu a chtěl jsem ji sem dát taky.... Předběhl jsi mě:D Máš pravdu, taky zanikají.... Můj závěr je tedy takový, že jdu do stříbrných....-_-

Vloženo

Souhlas, černá je dobrá, ale chce to rozbít nějakým broušením a větší rozměr. Já volil trošku "kontrastnější" kombinaci, ale to by se k červené nehodilo :D

Vloženo (editace)

Černá kola musí mít nějaké broušení, aby to vypadalo:
full?d=1433709675

Čistě černým nepomůže ani větší rozměr... (R17)

dsc_0427-jpg.84118

EDIT: čistě černé R16

big-5742227856.jpg?v=1

Editováno: , autor: Martab
Vloženo

To bych na kola nedal nikdy v životě. 

@MaverickTo bych mohl během zimy, ale musel bych mít větší rezervu peněz než bych prodal ty černý. A to já mám teď jiný výdaje než na auto, stačilo mě letos shánět zimní gumy na Dione :D 

Vloženo (editace)

Tak u toho MC je tam aspoň ta linka kolem kola, což přecejen aspoň mírně oddělí tu pneu od disku (není to moc, ale lepší než nic).

EDIT: @osobne když už zvýrazňovat kola červenou, tak pořádně :D
2.jpg

Editováno: , autor: Martab

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...