spatnoch Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Ahoj, mám Superba 2017, Laurina, 4x4, 140kw. Vytekly mi přední tlumiče. Originál stojí 12tis. Kč. Našel jsem Bilsteiny za 6400 Kč. https://www.profidily.cz/tlumic-perovani-bilstein-23-238978-282358.html#reference-numbers Máte s DCC tlumiči Bilstein nějakou zkušenost? Nebo mám jít do dražšího originálu? Díky moc za jakoukoliv reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 s DCC Bilstein ne, ale obecne je to velmi slusna znacka tlumicu. Ja bych do toho sel (a ne jen kvuli podstatne uspore penez). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spatnoch Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Díky. Nevíte někdo další konkrétní info k těm DCC tlumičům? Nerad bych koupil něco, co budu za 10tis znovu vyměňovat, když už je to to vyšší investice. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Kolik máš KM že ti vytekly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spatnoch Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 101t km právě jenom. Ale četl jsem, že normální tlumiče vydrží více. Ty DCC odchází fakt rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Ja mám 110k a zatím dobré… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H1982 Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Ahoj, ja mam B16 DCT, par tydnu. Proti eibachu na dcc tlumicich je to znatelny rozdil, az takovy cele pasmu jizdnich rezimu se posunulo doleva. Tzn. Comfort je tuhy, ale auto houpe vic, nez kombinace eibach s dcc. To houpani je vic tlumene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jta Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Ahoj, tak co, měnil jsi ty tlumiče Bilstein? Pokud jo, jak se ti zdají? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spatnoch Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Ahoj, nene, sehnal jsem originály nakonec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jta Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Na kolik tě ty originály vyšly, jestli to není tajný? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 (editace) Dají se sehnat kolem 20-25 ..... https://www.sbazar.cz/vwdily.praha9/detail/150650784-original-dcc-tlumice-vwskoda Editováno: 2. Září 2021, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 tyjo ja mam na originalech s DCC 170k km a furt jak nove. Kazdopadne jsme to resili s borcama a ten Billestein, stejne jako KW, je v pohode v DCC verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jta Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Já mám 160k km a byl jsem 2 x na testech tlumičů na 2 místech a vyšly vždycky od 80 do 85%, ale zkusil jsem na stejným Supu tlumiče nové a byl to znatelný rozdíl. Dokud mi netečou nebo vyloženě nemlátí, tak je ještě nechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spatnoch Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Ahoj, já ty originály kupoval od člena tady toho fóra za 17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.