Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý večer všem,

obracím se na vás s dotazem, zda by bylo možné upravit blikny ve venkovních zpětných zrcátkách na SII, aby měly efekt postupně zhášejících diod ( časovné opoždění ). Asi lépe než to dlouze popisovat, když nevím, jak se efekt jmenuje, je např. v tomto videu na začátku ( 10sec. ) -

.

V bliknách ve zpětných zrcátkách jsou asi 4 páry diod na každé straně a líbilo by se mi ( popř. přidat další diody a ) nastavit zpoždění jednotlivých párů za účelem zmíněného efektu...

Pokud by to bylo nějakým způsobem řešitelné, líbilo by se mi to i u zapnutí a vypnutí zadních LED světel z FL.

Předem díky za reakce, ppř. info, kdo by mi pomohl vyřešit...

Pokud to jde nastavit tak zkus Ferdu 25

• Autor

Jo, zkoušel jsem ho přes SZ před týdnem, tak asi ještě koume jak na to :kol-28:

• 11 měsíců později...

Mám takový pocit, že nijak. Z mého laického pohledu to nelze, myslím si, že auto tu řadu diod (ale pozor, je jich fakt jen pár, takže bůhvíjak efektní by to stejně nebylo) chápe jako jeden celek, bez možnosti kontrolovat jednotlivé diody. Dokonce si myslím, že je to tak i zapojené...

Pak asi leda samodomo úprava na úrovni "hardware" - jiný proužek s více diodami zapojený s nějakou jednoduchou jednotkou, která by je rozsvěcovala postupně???

V smerovke v zrkadle niesu tie ledky napajane samostane (je tam len jeden konektor), takze ich nedokazes casovat (rozsvecovat) individualne. Na druhej strane daky spesl hardware by to dokazal, otazka je ci co zato stoji :)

Upraveno od Martttin

Tak to za to nestojí :)

Snažím se tak nějak zjistit co všechno lze nakódovat přes VCDS.

SW Carista s BT modulem jsem už v možnostech nastavení vyčerpal, tak pátrám dál.

Taky přemýšlím nad objednáním vlastního kabelu, ale moc jsem se toho k tomu také nedočetl.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.