Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

PLs. to denni sviceni, jaky to je pasek? LIghtguide tyc ajko O3 nebo led jako F3 ? NEma nekdo foto v akci, kdyz to sviti? Uz nejakou dobu premyslim o udelani svetlovodu jako O3, ale kdyby to byla serie, bylo by to bez prace :)

Vloženo

Diky za info...svetlovod by byl hezci ... otazkou kolik za ne budou chtit, v etce je uz vidim, ale bez ceny ... normalni stoji 3700, predpokladam tyto tak o 1000 draz ... A ted jestli to pujde nejak naroubovat na stare konektory ... predpokladam ze pri zapnutych hlavnich svetlech to jednotka pohasne a budou z toho obrysovky ... a ted aby se jeste nemusela menit jednotka ... ach jo, jsem nahlodan ... 

Vloženo

Není to škoda? Já si osobně život bez stěrače představit neumím, ať si říká kdo chce co chce o tom, že to kazí design, nebo že není potřeba.

Origo / alternativy jsou vždy někam k osvětlení SPZ, tam ta tvoje nejde? 

Vloženo

O design nejde, jen ho moc nepouzivam, po nejake dobe  zacne klasika vrzat ... u osvetleni SPZ to jde ale chci to mit presne na stredu, takze yvrobit jine svetylko, nebo dat na stranu dve ... takze sundavat naraznik a rezat ...

Vloženo

Ty přední světla jsou dvouparabolové, nebo je tam jen taková velká parabola pro parkovačku? (ikdyž její funkci by měli převzít LED v pásku) Pokud je to dvouparabola, tak by to mohlo slibovat konečně slušnou svítivost.

Vloženo (editace)

Myslim ze uz to nekde nekdo v zahranici delal, nevem jestli na CG nebo starsim UPu, ale klasika, podvolantovka, kabel a volant...

Ja se na to chystam take, ale ne tento rok, ted jsem naobjednal takovych kravin na me CG, ze mem do podzima co delat.

Editováno: , autor: danikd
Vloženo (editace)

V novém konfigurátoru jsem našel nový lak (crystal), senzor světla a deště, maxidot atd., ale ne multifunkční volant, který UP má. Citigo ho mít nebude? Nebo je někde schovaný, nebo není konfigurátor ještě kompletní? Snad jsem ho nepřehlídl :huh:

...dokonce ani 66kw TSI není v nabídce :o

Editováno: , autor: technikus
Vloženo

Nemělo Citigo už předchozím roku / rocích blinkr v zrcátku? Že má na fotkách zase v blatníku 

Podle fotek se jeví zadní světla skutečně tmavší, otázka co realita. Ty přední LED vypadají zvláštně, asi to nebude srovnatelná kvalita jako u Fabie. 

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...