gorca25 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Zdravím Vás mám takový menší problém.Nevim jestli se to tady už řešilo tak mi kdyžtak prominte.Mám Octavku 1,6 55KW rv 1998 a mám ten problém že jakmile přejedu nějakou nerovnost kde jsou díry a nebo se nějak zhoupnu tak mi příjde zvuk jako od pružin kdyby se ta pružina v té misce nějak při nerovnosti natočila a příjde mi že vrže.Prostě takový zvláštní zvuk mezi chroupáním a vrzáním.Nevim. Ptal jsem se kamaráda ten má 4 golfa a říká že mu to prý dělá občas taky.Tak nevím jestli je to u VW a Skoda normální.Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Zdravím Vás mám takový menší problém.Nevim jestli se to tady už řešilo tak mi kdyžtak prominte.Mám Octavku 1,6 55KW rv 1998 a mám ten problém že jakmile přejedu nějakou nerovnost kde jsou díry a nebo se nějak zhoupnu tak mi příjde zvuk jako od pružin kdyby se ta pružina v té misce nějak při nerovnosti natočila a příjde mi že vrže.Prostě takový zvláštní zvuk mezi chroupáním a vrzáním.Nevim. Ptal jsem se kamaráda ten má 4 golfa a říká že mu to prý dělá občas taky.Tak nevím jestli je to u VW a Skoda normální.Díky za radu To vypadá na gumy stabilizátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Zkus s tím autem třeba zahoupat a poslouchej odkud to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Zdravím Vás mám takový menší problém.Nevim jestli se to tady už řešilo tak mi kdyžtak prominte.Mám Octavku 1,6 55KW rv 1998 a mám ten problém že jakmile přejedu nějakou nerovnost kde jsou díry a nebo se nějak zhoupnu tak mi příjde zvuk jako od pružin kdyby se ta pružina v té misce nějak při nerovnosti natočila a příjde mi že vrže.Prostě takový zvláštní zvuk mezi chroupáním a vrzáním.Nevim. Ptal jsem se kamaráda ten má 4 golfa a říká že mu to prý dělá občas taky.Tak nevím jestli je to u VW a Skoda normální.Díky za radu Něco podobnýho jsem měl na Alfa Romeo, ten zvuk se nedá přesně definovat,ale skusím tě trošku navést. Pokud to jde zepředu na AR to dělalo ložisko na tlumiči,byla roztržená manžeta a ten sajrajt v ložisku bych ti nepřál vidět. V podstaťě se kuličky neotáčely a drhly o umělou hmotu ložiska. Taky to dělalo jenom při jemném zhoupnutí a když jsem auto prohlížel na heveru tak jsem na nic nepřišel. Hodně zdaru Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ahoj chlapi, chtěl jsem se zeptat na pružiny. Chtěl bych dát pružiny max 30mm. Ale nevím jaké. Mohl by mi někdo poradit nějakou značku a nějaké klady a protiklady a kdo co má, jak je spokojenej. Děkuji moc za nějakou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Pokud si chceš koupit pružiny - 30 mm tak jedině značkový! To znamená Eibach, H&R a KW. Cenově se tyhle tři značky pohybují 3950,- až 5000,- za KW. PS: hlavně si proboha nekupuj péra JOM za 2 tácy!! To je největší šmejd, jaký jsem kdy měl doma. JOM to nejsou péra, ale jen namotaný dráty, fuuuj - taky jsem se s nimi jednou spálil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Pokud si chceš koupit pružiny - 30 mm tak jedině značkový! To znamená Eibach, H&R a KW. Cenově se tyhle tři značky pohybují 3950,- až 5000,- za KW.PS: hlavně si proboha nekupuj péra JOM za 2 tácy!! To je největší šmejd, jaký jsem kdy měl doma. JOM to nejsou péra, ale jen namotaný dráty, fuuuj - taky jsem se s nimi jednou spálil... Ano, nezbývá než souhlasit s Milanem, pružiny JOM, Enzo, Supersport a podobný hrůzy vůbec nepatří do auta... Já mám pružiny Eibach, v přiloženém TÜV cerifikátu píšou snížení o 35 mm, v reálem to šlo vepředu dolů o 43 mm, vzadu o 39 mm. Co se týče ježdění, docela se to dá, chce to trochu koukat po silnici a nevymetat díry, je to dost nepříjemný. Speciální poznatek: Při ježdění po D1 je to trochu divočina, musel jsem trochu posunout dolů zámek kapoty, protože na těch spárách pěkně poskakovala na těch gumových dorazech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Děkuji, koukal jsem na milotec stranky a tam jsem kokal na ty einbachy. Je to dobrá volba nebo co myslíte? Tak naše silnice, tak se se dá nazvat jedním slovem děs!!!! A hlavně naše D1!!! Hlavně, že za to chtějí takový peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Co myslíte? Einbach http://www.milotec.net/Sportovni-pruziny-E...tomat_g415.html Weitec http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ia-typ-s3018264 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Osobne sem vcera sundal sportovni hodne tvrdy tlumice (jezdim ale prevazne po Praze, jinak bych je nechal) a uvazoval sem k tomu o Eibachu, teda k tem, co tam mam tedka, ale uvidime, nejspis az na jare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Jo jinak ty Eibachy mas levnejsi trebas na Eibachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 A jeste neco.... http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=43232&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Pokud si chceš koupit pružiny - 30 mm tak jedině značkový! To znamená Eibach, H&R a KW. Cenově se tyhle tři značky pohybují 3950,- až 5000,- za KW.PS: hlavně si proboha nekupuj péra JOM za 2 tácy!! To je největší šmejd, jaký jsem kdy měl doma. JOM to nejsou péra, ale jen namotaný dráty, fuuuj - taky jsem se s nimi jednou spálil... Ano, nezbývá než souhlasit s Milanem, pružiny JOM, Enzo, Supersport a podobný hrůzy vůbec nepatří do auta... Já mám pružiny Eibach, v přiloženém TÜV cerifikátu píšou snížení o 35 mm, v reálem to šlo vepředu dolů o 43 mm, vzadu o 39 mm. Co se týče ježdění, docela se to dá, chce to trochu koukat po silnici a nevymetat díry, je to dost nepříjemný. Speciální poznatek: Při ježdění po D1 je to trochu divočina, musel jsem trochu posunout dolů zámek kapoty, protože na těch spárách pěkně poskakovala na těch gumových dorazech... Ahoj, máš einbach pro-kit nebo sportline. A ještě jaký máš motor? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 je to Eibach, ne Einbach . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 je to Eibach, ne Einbach . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já mam H&R (včetně homologace, jak jinak) a plná spokojenost, jenom se musim vyhejbat dírám, což jde většinou dost těžko ( jednu objedu a další tři schytam ). Snížení asi o 45 mm, a v zatáčkách jsem rychlejší, než kámoš s RSem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Ahoj, máš einbach pro-kit nebo sportline. A ještě jaký máš motor? Díky Čao, mám pro-kit a motor 1.6 74 kW (AKL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 já mam (včetně homologace, jak jinak) a plná spokojenost, jenom se musim vyhejbat dírám, což jde většinou dost těžko ( jednu objedu a další tři schytam ). Snížení asi o 45 mm, a v zatáčkách jsem rychlejší, než kámoš s RSem Jaký máš H&R? S těma dírama počítám. Jaký máš pneu a škrtáš při zatížení nebo ne? Můžeš jsem dát nějakou fotku? Jen tak pro představu, jak to bude vypadat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Já, jestli teda můžu přispět svou troškou do mlýna, jezdím na sedmnáctkách Spider RS (7.0x17" ET 38) a pneu 205/50 R17 s podložkami 10 mm na každé straně a uvedeným snížením cca 40 mm. Zatím jsem neškrtl nikde, ale je pravda, že nejezdím nikdy v plném obsazení, takže tak. Na jaro bych chtěl dám podložky 15 mm, takže uvidíme, jak se to bude chovat, při nejhorší se vrátím k 10 mm Foto zadního kolesa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misapietro Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Děkuji, vypadá to velice dobře. Ja mám 8x17 ET 35 a pneu 225/45 a bojim se, abyh při jízdě na dovolenou celou cestu neškrtal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Foto teď bohužel nemám, a vyfotit to teď taky nemůžu, protože to mám na zimních kolech a vypadá to příšerně. Kola mám Brock 17/8 ET35, bez podložek a jsou přesně s lemama, nikdy se mi nestalo, že by předek nebo zadek škrtnul a to ani s naloženým kufrem a v pěti lidech . Jo a pneu mám 215/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Co myslíte?Einbach http://www.milotec.net/Sportovni-pruziny-E...tomat_g415.html Weitec http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...ia-typ-s3018264 ja mam preste tie weitec-y. co sa tyka jazd. vlastnosti - spokojnost. ked chces, mozem ti sem dat fotky ako to vyzera v reale ale uz len na zimnych 15'kach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 debilni dotaz rozdil mezi octavii 1U5 a 1U2???? ja jdu jedine do eibachu na jare...uz se tesim, ale nesmim jezdit nalozenej protoze na tech 18kach kdyz se mi to hodne zhoupne tak skrtnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 debilni dotazrozdil mezi octavii 1U5 a 1U2???? ja jdu jedine do eibachu na jare...uz se tesim, ale nesmim jezdit nalozenej protoze na tech 18kach kdyz se mi to hodne zhoupne tak skrtnu 1U2- liftback 1U5-Combi Jak máš velký kola a samo ssebou i pneu, taky chci 18´´, ale jestli to škrtá???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 no to sem nevedel jelikoz sem lama dik jo skrta mi to na 18x8 225/45, ale to musime jet ve ctyrech dospelejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.