Publikováno Březen 11, 20169 r Dobrý den pánové, nemohu najít informaci u jakých ročníků docházelo k problémům s olejovým čerpadlem u motorů 2.0 TDi. Volal jsem do dvou autorizovaných servisů a jednotné odpovědi jsem se nedočkal... Moc díky za případné reakce (auto - Octavia II rv 2008)
Březen 11, 20169 r Autor BMM vyvažováky nemá Tak teď tomu nerozumím, problém s olejovým čerpadlem nějak souvisel z vyvažovákama? Z dostupných informací jsem zjistil, že se jednalo o poruchové řešení ve formě "slabých" šestihranů, které se většinou ukroutily. Později se to vyřešilo úpravou (zesílením hřídele), ale nevím od kdy k tomu došlo...
Březen 11, 20169 r Autor však to je ono, ale v motoru BMM problematické šestihrany nejsou Díky za ujasnění! Potom tedy nevím, co to zaměstnávají za "experty" v servisech...
Březen 11, 20169 r No jo, to tak prostě je.. a když reaguješ na poslední příspěvek tak necituj - normálně piš do toho textového pole a dej odeslat
Březen 19, 20169 r Ano je to tak, vyvažovací hřídele se dávaly do Passatů, Audin a tak, 2.0 TDI 8 ventil v octávce to nemají, mám ten motor, takže vím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.