Nirro Vloženo 10. Březen 2015 Vloženo 10. Březen 2015 Zdravim pánové. Minulý týden mi zničeho nic přestali fungovat stěrače, po rozebrání a zhodnocení situace prý odešla ŘJ. Nemá někdo tucha na kolik to vyjde? Údajná cena je 7500,-. Auto má psanou výbavu ambiente ( DO, Climatronic, 2okna v el. bez alarmu, tempomatu atd... ). Děkuji za info Citovat
Casy Vloženo 10. Březen 2015 Vloženo 10. Březen 2015 Že by to byla tato jednotka ? http://www.skoda-dily.cz/eshop/5j0959433-centralni-ridici-jednotka.html Citovat
Nirro Vloženo 10. Březen 2015 Autor Vloženo 10. Březen 2015 Nevim o kterou se přesně jedná...servis tvrdil něco o "konfortce". Projel sem net a našel tu co tu zmiňuješ jenže se mi právě nezdá přirážka servisu 100% ceny a to bez práce... Citovat
jipol57 Vloženo 10. Březen 2015 Vloženo 10. Březen 2015 Než se pouštět do tak náročné operace, jako je výměna jednotky za tolik peněz a dále kódování, tak bych ještě se podíval do ní. Stěrače jsou zapínané relátkem. To může mít jen opálené kontakty, stačilo by je třeba jen vyčistit. Nebo výměna relátka, pokud by se sehnalo. Cenově snad ne víc než 100Kč. Ale v servisu to samozřejmě nikdo neprohlídne. A motorek je určitě v pořádku? Třeba zlobí jen doběhový kontakt. Výměna celé jednotky až v krajním případě. Citovat
Nirro Vloženo 14. Březen 2015 Autor Vloženo 14. Březen 2015 Tak to opravdu vyřešila výměna ŘJ. Nicméně to nebyla (podle kódu) ta výše uvedená ale nějakej jinej kus. Našel jsem jí pouze na .de stránkách za 330 euro tudíž ta cena byla ještě ok . Starou mi nechali v kufru takže to vemu do práce a zkusim to tam ze zvědavosti vykuchat a uvidim co se ukáže. Citovat
libero Vloženo 14. Březen 2015 Vloženo 14. Březen 2015 mala tá špatná RJ aj iné príznaky okrem tých stieračov? Citovat
rakev Vloženo 12. Březen 2016 Vloženo 12. Březen 2016 (editace) zdar pánové, zničehonic přestali fungovat přední stěrače na fabii II r.v.2008. Zadní chodí v pohodě. Diagnostika vypsala - chyba komfortní jednotky.Musím tedy vyměnit komfortku ? Byl by někdo okolo Nymburka kdo by jednotku vyměnil a nakodoval?Díky Editováno: 12. Březen 2016, autor: rakev Citovat
rakev Vloženo 2. Květen 2016 Vloženo 2. Květen 2016 Tak stěrače už chodí ale po výměně centrální jednotky palubního systemu zase neukazuje stav paliva a rychlost.Kde dělám chybu?Poraďte prosím Citovat
Kachy Vloženo 19. Červenec 2020 Vloženo 19. Červenec 2020 Ahoj mám problém s předními stěrači. Prestali fungovat a místo ostřikovani předního skla , se spustí zadní stěrač. při nekolika násobném zmáčknutí páčky k ostriknuti předního okna , se přední okno jednou setře, jinak nic.Pojistky vyměněny i přesto že byli v pořádku, nová páčka, ostřikovani funguje. Už nevím po čem jít. Pokud máte někdo zkušenosti s touto opravou, budu rád za vaše rady . Díky Citovat
_Martin_ Vloženo 2. Září 2022 Vloženo 2. Září 2022 Na Fabii II, rok 2008, mi přestaly jít stěrače. Zjistil jsem, že jednotka má "aktivní (ON)" spínač kapoty. Na zámku kapoty žádný spínač není. Můžete mi někdo poradit, jak nastavit "signál" do jednotky na "OFF". Děkuju předem. Citovat
TOMUS Vloženo 6. Září 2022 Vloženo 6. Září 2022 V zamku kapoty spinac musi byt. Bo kdyz otevris kapotu zapne se osvetleni vozidla a rozsviti se kontrola otevrenych dveri nebo na maxiku ukaze se otevrena kapota. Mas na motorku steraci napeti +12V? Citovat
honzadusek3 Vloženo 8. Září 2022 Vloženo 8. Září 2022 mám problém na FABII 2009 se stěrači. Při puštěném cyklovači se stěrače se zaseknou a rozeběhnou se až při poloze "nahoře" tj, nejvyšší rychlost stěračů. Po vypnutí a opětovném zapnutí to zase nějakou dobu funguje. Nevěděl by někdo co by to mohlo dělat? Je to úplně osekaný model, centrál, man.klima,bez orig. radia atd... Citovat
Pivo Vloženo 8. Září 2022 Vloženo 8. Září 2022 (editace) A nemáš zadřené osy u stěračů, většinou to je slyšet. Případně by mohl být slabý motor( sjeté uhliky). Editováno: 8. Září 2022, autor: Pivo Citovat
Jiří Neufus Vloženo 10. Dubna Vloženo 10. Dubna Dobrý den, nefungují mi přední stěrače a ostřikovače na Fabii II combi 2010. Vyměnil jsem páku ovládání stěračů, vyměnil jsem motore stěračů, pojistky jsou v pořádku, ale stále nefungují. Chová se to tak, že když přetáhnu páku k sobě, jako když chci ostříknou přední sklo, tak se mi spustí zadní stěrač. Jinak ať dám páku do jakékoli polohy tak přední stěrače nereagují. Poradí někdo. Děkuji Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.