Publikováno Březen 13, 20169 r Zdravím, konečně to vypadá, že by mohlo vyschnout venku bahno, takže nadchází čas na vyčištění interiéru po předchozím majiteli. Kdyby fábina neměla tak zapatlaný strop (co s tím ten člověk dělal... naše o 10 let straší oktávka ho má proti fábině úplně čistý), tak to vezmu vanishem, ale na světlý strop si netroufám a ani se mi do toho nechce. Radši tohle velké čištění nechám na odborníky. Máte někdo zkušenosti s nějakou firmou v Praze, kdy by vytepovali čalounění včetně stropu a pořádně umyli i zbytek interiéru včetně oken? Často parkuju v blátě, takže interiér podle toho vypadá ( plasty u pedálů, šmouha na dveřích a na zadní straně sedačky, nic hrozného, ale je to špinavé) a sama vím, že bláto se čistí dost špatně, tak aby to firma neodflákla a já pak nemusela lézt z hadrem po autě...Hledám kvalitu za rozumnou cenu, na netu najdu spoustu firem, ale ráda bych si tu přečetla nějaké osobní zkušenosti a doporučení. Kdyby náhodou existovala v Praze firma, která by mi fábinu za cenu asi tak do 3000 umyla kvalitně zevnitř i z venku včetně nějakého obyčejného voskování, tak to bude plus, ale hlavní je pro mě kvalitní vyčištění interiéru, především toho stropu, za který se skoro stydím.
Březen 14, 20169 r Myslím si, že toto zvládne každá priemerne dobrá firma ktorá sa zaoberá čistením áut.Ja som námatkovo zadal do Googla čistenie interiérov v Prahe, a vyhodilo mi to napr. toto: http://www.cisteniinterieruaut.cz/index.html Podobných firiem nájdeš určite veľa. Prečítaj si nejaké referencie z Google Review, alebo na Facebook stránkach týchto firiem a podľa toho sa rozhodni. Ja osobne by som vyberal takú firmu (alebo kľudne aj súkromníka) ktorý sa zaoberá aj detailingom a nie len umývaním a áut.Ono totiž ľudia okolo detialingu si väčšinou potrpia na dobrú robotu. Len ostáva otázkou, či sa ich práca zmestí do tvojho rozpočtu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.