Berry Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Někdo se možná pousměje, jiný zaklepe na čelo. Ale líná huba - holé neštěstí. Řekněte mi, prosím, co je to ten maxidot, k čemu se používá a jak to funguje. A proč vlastně nejde vyměnit to rádio. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 (editace) maxidot - pallubní přístroj s velkým LCD displejem je na něm zobrazen palubní počítač a údaje z rádia (RDS) pokud je NAVI je možnost zobrazení navigační šipky Editováno: 24. Září 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Jjj. Třeba i pro tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Když už jsme u toho tak bych se taky zeptal. Co to má za funkce? Má to nějaké speciélní funkce co palubní pc nemá? Vím že navíc to ukazuje otevřené dveře a rádio ale to poznám i bez toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Třeba to, že nemusíš pořád přepínat když chceš vědět kolik je hodin:-) prkotina ale vždy mě sr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Třeba to, že nemusíš pořád přepínat když chceš vědět kolik je hodin:-) prkotina ale vždy mě sr... A to je přesně důvod, proč do něho jdu. No ještě, že je to . Protože palubní PC mám, origo rádio ani NAVI ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Třeba to, že nemusíš pořád přepínat když chceš vědět kolik je hodin:-) prkotina ale vždy mě sr... A to je přesně důvod, proč do něho jdu. No ještě, že je to . Protože palubní PC mám, origo rádio ani NAVI ne. Tak to jsou docela drahé hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Když už jsme u toho tak bych se taky zeptal. Co to má za funkce? Má to nějaké speciélní funkce co palubní pc nemá? Vím že navíc to ukazuje otevřené dveře a rádio ale to poznám i bez toho. Hrozně na to letěj holky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 hehe no tak o tejto funkcii maxidotu som este nepocul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Třeba to, že nemusíš pořád přepínat když chceš vědět kolik je hodin:-) prkotina ale vždy mě sr... A to je přesně důvod, proč do něho jdu. No ještě, že je to . Protože palubní PC mám, origo rádio ani NAVI ne. Tak to jsou docela drahé hodinky Tj. ale votom to je, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Třeba to, že nemusíš pořád přepínat když chceš vědět kolik je hodin:-) prkotina ale vždy mě sr... A to je přesně důvod, proč do něho jdu. No ještě, že je to . Protože palubní PC mám, origo rádio ani NAVI ne. Tak to jsou docela drahé hodinky Ze bych se na to nevysral Dat ho do MR98 sou hodne drahy hodinky Mi trochu pripomina ten for, jakej je rozdil mezi pneumatikou Godd year a 365 pouzitejma sprckama....to je VERY Good Year Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Někdo se možná pousměje, jiný zaklepe na čelo. Ale líná huba - holé neštěstí. Řekněte mi, prosím, co je to ten maxidot, k čemu se používá a jak to funguje. A proč vlastně nejde vyměnit to rádio. Díky. Nevím proč by si měl někdo klepat na čelo či se ti smát, když se zeptáš na rovinu? Kdyby každej všechno věděl, tak by to stálo v životě pěkně za hovno. Ty zase určitě víš jiné věci, co lidi tady netuší že existuje, tak že to neřeš, kluci ti to pěkně podali a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Když už jsme u toho tak bych se taky zeptal. Co to má za funkce? Má to nějaké speciélní funkce co palubní pc nemá? Vím že navíc to ukazuje otevřené dveře a rádio ale to poznám i bez toho. Hrozně na to letěj holky..... A ta funkce s těma holkama jde vyvolat i na normálním palubním PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Když už jsme u toho tak bych se taky zeptal. Co to má za funkce? Má to nějaké speciélní funkce co palubní pc nemá? Vím že navíc to ukazuje otevřené dveře a rádio ale to poznám i bez toho. Hrozně na to letěj holky..... A ta funkce s těma holkama jde vyvolat i na normálním palubním PC ? Prosímtě, jak bys ji chtěl vyvolat na sedmisegmentu , to bys musel hodně řvát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 doufám že mě nerozcupujete ,ale maxidot se dává Do octu seriově ? To že mm dveře otevřený mi to ukazuje ale rádio ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 seriove za priplatek aby ukazoval i radio musi byt radio origo Skodovacky a musis zmenit jeho kodovani a dodelat kabliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 No a da sa dorobit ten Maxidot ? Mam O1, 2002, palubný počítač a výbavu elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 tož ba že dá.přije´d,vyber banku a šupnem ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 tož ba že dá.přije´d,vyber banku a šupnem ho tam Nevěřte mu, on chce jenom prachy a nic jiného. Znám ho pazúra od Šternberka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.