igorSN Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Pridám sa aj ja so svojou skúsenosťou. Kúpil som si tieto http://www.cc-autodily.cz/listy-prahu-fabia-3?count=60 a umiestnil bez šablón a "od oka " a nema problema - držia na svojom mieste ako majú. Vyzerajú dobre na mojej sivej quartz. Ak treba foto pridám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Foto potěší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 Tak teda posúď - ja som spokojný ( so sebou spokojný ) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Přišly mi ty lišty z alíka. Dal jsem je tam, není to tak strašné, hlavně přesahují hrany a o to mně šlo. Kvalita odpovídá ceně, je to slaboučký plech, ale zase sedí. No nekup to za 20$... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 (editace) @Heini paráda, díky za foto, nevypadá to vůbec špatně, ba naopak..líbí se mi to :-) Prosím tě, nemáš odkaz z té tvé objednávky na tu stránku ? taky bych si je chtěl objednat a ted je nemohu na Ali najít :-) Editováno: 10. Květen 2017, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Mrkni k němu do moje Fabia 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 @MilanHos přiznám se upřímně, že nerozumím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 @ski1961 že sa máš pozrieť do jeho témy v sekcii Vaše autá - Fabia III. ale tam ten link nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 @ski1961 omlouvám se že jsem to napsal bez linku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Takže takhle, na alíku už ty lišty nejsou, nevím, jestli je to jen přechodný stav. Hledal jsem i podle č. prodejce, nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 @Heini díky chlape, tak proto jsem je tam nemohl najít :-) no uvidíme, snad je to jen dočasné..občas vždy nějaké zboží úplně zmizí a za pár dnů je tam zase zpátky..a nebo jsem to promeškal, ale fakt se mi líbí na tom autě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 @Heini pripadne skus sem hodit screen objednavky (ten by si mal mat dostupny), alebo aspon presny nazov co si mal pri listach. Niekto si to mozno dohlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Tak jsem dneska objevil taky pěkné prahové lišty na F3 u Milotecu, ale ta cena je celkem dost : http://www.milotec.net/ochranne-kryty-prahu-nerez-skoda-fabia-iii-limousine-combi.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Jsou hodně podobné(tvarem) těm mým za 21 dolarů z Alíku. Ty moje jsou delší a mají jiné logo. Ale dvojku bych asi za ně nedal, to se mi zdá trochu přepísklé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 @Heini taky si myslím, že dvojka je moc drahé..no jak už jsme si psali, ty tvoje za 21 USD jsem prokoučoval a nové zdražení na 38 USD už číňanovi akceptovat nebudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Hlásim, že už aj ja mám nahodené lišty.. veľmi ich tam nevidno, ale mne sa to takto aj celkom páči! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 A co tieto? Tvaria sa ako original,ale v sieti Skoda predajni nekupitelne http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-plastove-kryty-prahu-fabia-original-cerne-4-ks-8668cz977/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 (editace) Su tam...montaz aj bez sablon....krasne chrania aj tu hranu... Editováno: 5. Říjen 2017, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Nad těmi plastovými jsem také uvažoval, ale na černém autě to asi nebude ono ... Na světlejší barvě to vypadá celkem dobře a člověk ještě ušetří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Vypadají dost dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceLooop Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 (editace) Podelím sa aj ja, kupované z OBautodily. montované bez šablón. Držia super. Ako ochrana hrany aj vizuálne je to na 1* Editováno: 5. Prosinec 2017, autor: AceLooop 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 To jsou ty za 500? Taky o nich uvazuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 před 7 minutami, lumpo napsal: To jsou ty za 500? Taky o nich uvazuju... jj, to jsou ony :-) http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-plastove-kryty-prahu-fabia-original-cerne-4-ks-8668cz977/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceLooop Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Ako povedal ski1961 sú to tie, držia výborne a vyzerajú pekne jednoducho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 to je jedno su tie cienre listy na kratku alebo na kombi verziu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.