Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

Přišly mi ty lišty z alíka. Dal jsem je tam, není to tak strašné, hlavně přesahují hrany a o to mně šlo. Kvalita odpovídá ceně, je to slaboučký plech, ale zase sedí. No nekup to za 20$...;)

PicsArt_05-10-05.49.46.jpg

PicsArt_05-10-05.51.51.jpg

PicsArt_05-10-05.53.21.jpg

Vloženo (editace)

@Heini

paráda, díky za foto, nevypadá to vůbec špatně, ba naopak..líbí se mi to :-)

Prosím tě, nemáš odkaz z té tvé objednávky na tu stránku ? taky bych si je chtěl objednat a ted je nemohu na Ali najít :-)

Editováno: , autor: ski1961
Vloženo

@Heini

díky chlape, tak proto jsem je tam nemohl najít :-) no uvidíme, snad je to jen dočasné..občas vždy nějaké zboží úplně zmizí a za pár dnů je tam zase zpátky..a nebo jsem to promeškal, ale fakt se mi líbí na tom autě :-)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Jsou hodně podobné(tvarem) těm mým za 21 dolarů z Alíku. Ty moje jsou delší a mají jiné logo. Ale dvojku bych asi za ně nedal, to se mi zdá trochu přepísklé...

• o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Podelím sa aj ja, kupované z OBautodily. montované bez šablón. Držia super. Ako ochrana hrany aj vizuálne je to na 1* :)

IMG_0311.JPG

Editováno: , autor: AceLooop

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...