Přejít na obsah

žádost o identifikaci součástky


jindra999

Doporučené příspěvky

Včera při vyjíždění z garáže, v pomalé rychlosti, aniž bych o něco zavadil, se ozvala silná krátká rána, jako když něco praskne. Auto jelo normálně. Našli jsme před garáží tuto plastovou čepičku, netuším, z čeho může být. Ale posléze zjištěno, že odešel silentblok na motoru a celý motor se opravdu hodně hýbe do stran. Ten schovaný pod baterkou je v háji totálně, na druhé straně a zespodu jsou jen popraskané, nechám vše vyměnit. Ale nevím, co přesně způsobilo tu ránu, bylo to jak prdnutí pružiny nebo kola, ale vše v pořádku, v práci jsem najel na montážní jámu a mechanik co dělal v Porsche Brno servisu, se na to díval. Fotky: http://i.cubeupload.com/7Nuym0.jpg

 

a

 

http://i.cubeupload.com/DTPI3e.jpg

Editováno: , autor: jindra999
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty brďo, díky za nasměrování. To jsou ale náhody. To tam muselo někomu jinýmu upadnout, ale objevit to přímo před svou garáží krátce poté, co mi na autě něco prdne, je neuvěřitelný. Teď mě ještě napadá, jestli on ten krám nevrazil pod silentblok předchozí majitel auta, aby nemusel před prodejem auta mít výdaje s tímto. Aby to tak vypodložil a vydrželo to. Ale to je asi blbost, já to auto mám rok a půl, to by tam přece nevydrželo takovou dobu. Krytka originál zde:

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...