Radek Š. Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Ahoj, mám Fábku rv. 2005, 1,2 40 KW, Momentální problém je, že když brzdím, nejde točit s volantem, a to tak, že čím víc je brzdový pedál stlačen, tím tíž jde volant. Při volnoběhu na místě jde s volatem točit naprosto bez omezení, při sešlápnutí brzdy s ním ani nehnu. Připomínám, že všechny díly v motorovém prostoru jsou originál, tudíž 11 let staré. Nějak mi to do sebe nezapadá, jediný co mě napadá, že bude dávat na volnoběh málo alternátor a při rozsvícených brzdových světlech nebude dost proudu pro elektricko hydraulické servo. Ale na druhou stranu si myslím, že nová baterie( od loňska )by mohla chybějící proud dodat. Napadá vás něco?? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Mrkl bych co píše Vag. -měřené hodnoty napětí atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejra1 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Zdravím, mám ten samý problém a ten sam typ auta. Zkoušel jsem načítat závadyna VAG ale nebyla žadná závada. Alternátor dobiji v zátěži 13,8-14,1V a baterku mám taky novou. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.