prvni6 Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Dodělával si někdo z Vás kontrolku ostřikovací nádobky na nízky stav kapaliny?? V první řadě bych se rád zeptal, zda stačí sundat podběh PP kola, aby byl přístup k nádobce, nebo musí jít dolů i přední nárazník? Add 2) Je v tom větší věda než jen zašroubovat čidlo, připojit ho přes přes konektor a vedení přivést na .. předpokládám na ŘJ komfortu..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 (editace) Je potřeba vyměnit nádobku (ve které je otvor pro čidlo), dát čidlo, natáhnout kabely a přes diagnostiku nakódovat. A mám pocit, že nárazník musí jít dolů. Editováno: 13. Duben 2016, autor: Terenius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Sorry za OT, ale netušil jsem, že vůbec existuje Superb bez kontrolky na nízký stav kapaliny ostřikovače. Co to je za auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Nejsem si jistý, ale mám pocit že když to nemělo vyhřívané trysky ostřikovačů tak tam to čidlo nebylo automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Nemám vyhřívání ostřiků a čidlo mám. V tom to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prvni6 Vloženo 14. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 to Terenius: pokud je mi znamo, nadobky existuji ve dvou variantach. jedna bez diry a jedna s dirou, ktera je ale od vyroby zaslepena. jak moc je tvuj pocit jen pocitem a nebo domnenkou s tim naraznikem? to prassat: nu, dost mozna, ze zjistim, ze tam to cidlo mam ale jen nefunguje (coz by ale bylo videt pri vyctu v ridici jednotce). kazdopadne loni v zari me to vytrestalo, kdyz mi na dalnici dosla kapalina a musel jsem k benzince. at tak ci tak, kontrolka se nerozsviti ani po otoceni klicku v zapalovani, tudiz predpokladam, ze tam opravdu neni. a co je to za auto..nevim co ti na to mam odpovedet Superb II proste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Ten nárazník je potřeba sundat, je tam dost málo místa kolem té nádobky. Nemám vyhřívání ostřiků a čidlo mám. V tom to nebude. Myslel jsem ostřikovače světel, nevím proč jsem napsal vyhřívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 nevím jak Superb, ale ostatní škodovky to mají vázané na xenony, respektive ostřiky světel (= velká nádobka ostřikovačů) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 SII v základní výbavě (comfort, active) bez bixenonů a ostřiků je bez kontrolky. Kontrolka je většinou vázaná k ostřikům světel. Na SII nevím, že by šly ostřiky jen k halogenům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.