TomasB Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Takže pánové, asi jak jsem se hrabal v panelu, tak jsem asi nechtěně cosik na rádiu pomačkal a hraje jen pravá strana. A včíl nevím, jak zprovoznit i tu druhou stranu. Je to origo bazmek, ale chytrou bichli mám v germánštině, takže si moc nepočtu. Hodím sem ofocenou tu germánštinu, kdo umíte ten chro chro jazyk, koukněte na to, prosím, a písněte jak na to? Díky. P.S. Při pokusech metodou pokus omyl, kontrola přívodních kabelů atd. jsem si ho dokonce zakódoval Ale naštěstí stačilo dojít pro chytrou knížku, kde jsou kódy napsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Nejak tam nevidim nic, co by s tim mohlo souviset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Nejak tam nevidim nic, co by s tim mohlo souviset ty jo, tak to jsi mně nepotěšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 to je návod aby tě naučil zasunout kazetu nic sem tam nenašel, dá se u tohodle nastavovat Balance L/R že by jsi to jen stáhnul na pravou stranu?(ale pochybuju) a vubec, podaruj nejbližší popelák a udělej si radost něčím new Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Krom stažené balance na tom opravdu nejde nic nastavit(ani omylem) aby hrála jen jedna strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 to je návod aby tě naučil zasunout kazetu nic sem tam nenašel, dá se u tohodle nastavovat Balance L/R že by jsi to jen stáhnul na pravou stranu?(ale pochybuju) a vubec, podaruj nejbližší popelák a udělej si radost něčím new No, popelnici obdarovávat nebudu, je to origo z výroby a do interiéru krásně pasuje. Mně se nelíbí takový ty rádia, který neladí s interiérem. Tohlo je dělaný pro ten interiér. Jinak jsem dneska ráno s ženou prohodil auta a jel jsem Audinou a po nastartování mi rádio naběhlo a hrála i levá strana. Po čase zase levá přestala hrát, takže asi nějakej špatnej kontakt. Bouchl jsem dveřmi a levá zase hraje. Tak to mám fakt radost. Jinak balance tam není, takže jsem špekuloval jakou kombinací čudlů by se to mohlo nastavovat. A ono se asi nenastavuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Takže vše normálně funguje. Doufám, že bude i nadále. Ještě fotečka panelu. Jiné rádio si tam nějak neumím představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Tome hod ho ze skály a dej tam mamině rejdijou c CD ne nebo zajdi na vrakáč a neříkej, že neseženeš origo radio audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Covece, tohleto by letelo do prvni popelnice, mozna spis nekam schovat do sklepa, tam nejaky designove trefny najdes, tohleto je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ty woe, co furt máte? Hraje to dobře, líbí se mi to a patří to tam už od výroby, takže co? Nehledě k tomu, že manželka to má skoro furt vypnuté. Akorát já na tom mám permanentně navolených 106,0 a nic jinýho neposlouchám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 ty woe, co furt máte? Hraje to dobře, líbí se mi to a patří to tam už od výroby, takže co? Nehledě k tomu, že manželka to má skoro furt vypnuté. Akorát já na tom mám permanentně navolených 106,0 a nic jinýho neposlouchám. no , protože kazeta je už mrtvý medium Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 a jiný radio by tam určo šlo co třeba symphony Tome promysli to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 a jiný radio by tam určo šlo co třeba symphony Tome promysli to No, nevim, jestli je to krok kupredu, az na to medium, jinak nefim nefim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 a jiný radio by tam určo šlo co třeba symphony Tome promysli to To sice jo, ale u nás fakt mjůzik nějak nefrčí. Já mám v Oktávce CD changer, ale naposled jsem CDčka prohazoval asi před rokem. Prostě 99% času poslouchám rádio. A navíc raději poslouchám zprávy, či jiné plkání než mjůzik. Vlastně nejvíc CDčka pouštím malé. Takové ty dětské písničky a pod. A k tomu nejsem nějak nakloněn změnám oproti sérii. Rozhodně maximálně něco hodně decentního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.