Přejít na obsah

Audi beta autoreverse


Doporučené příspěvky

Takže pánové, asi jak jsem se hrabal v panelu, tak jsem asi nechtěně cosik na rádiu pomačkal a hraje jen pravá strana. A včíl nevím, jak zprovoznit i tu druhou stranu. Je to origo bazmek, ale chytrou bichli mám v germánštině, takže si moc nepočtu. Hodím sem ofocenou tu germánštinu, kdo umíte ten chro chro jazyk, koukněte na to, prosím, a písněte jak na to? Díky.

P.S. Při pokusech metodou pokus omyl, kontrola přívodních kabelů atd. jsem si ho dokonce zakódoval :smich: Ale naštěstí stačilo dojít pro chytrou knížku, kde jsou kódy napsaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je návod aby tě naučil zasunout kazetu :) nic sem tam nenašel, dá se u tohodle nastavovat Balance L/R že by jsi to jen stáhnul na pravou stranu?(ale pochybuju) a vubec, podaruj nejbližší popelák a udělej si radost něčím new ;)

No, popelnici obdarovávat nebudu, je to origo z výroby a do interiéru krásně pasuje. Mně se nelíbí takový ty rádia, který neladí s interiérem. Tohlo je dělaný pro ten interiér. Jinak jsem dneska ráno s ženou prohodil auta a jel jsem Audinou a po nastartování mi rádio naběhlo a hrála i levá strana. Po čase zase levá přestala hrát, takže asi nějakej špatnej kontakt. Bouchl jsem dveřmi a levá zase hraje. Tak to mám fakt radost.

Jinak balance tam není, takže jsem špekuloval jakou kombinací čudlů by se to mohlo nastavovat. A ono se asi nenastavuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty woe, co furt máte? Hraje to dobře, líbí se mi to a patří to tam už od výroby, takže co? Nehledě k tomu, že manželka to má skoro furt vypnuté. Akorát já na tom mám permanentně navolených 106,0 a nic jinýho neposlouchám. ;)

no , protože kazeta je už mrtvý medium Tome ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jiný radio by tam určo šlo co třeba symphony ;) Tome promysli to ;)

To sice jo, ale u nás fakt mjůzik nějak nefrčí. Já mám v Oktávce CD changer, ale naposled jsem CDčka prohazoval asi před rokem. Prostě 99% času poslouchám rádio. A navíc raději poslouchám zprávy, či jiné plkání než mjůzik. Vlastně nejvíc CDčka pouštím malé. Takové ty dětské písničky a pod.

A k tomu nejsem nějak nakloněn změnám oproti sérii. Rozhodně maximálně něco hodně decentního.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...