Publikováno Duben 27, 20169 r Čus nesetkal se někdo s chvěním a občasným třesením xenonu u superbaIII
Duben 27, 20169 r Autor Když jedu po hrbolatý cestě nebo na dálnici projedu díru, nerovnost tak se většinou levý světlo zachvěje jako kdyby byl špatný dotyk nebo špatně nasazený konektor... jenom jestli se s tím někdo nesetkal mám záruku takže budu řešit reklamaci....
Duben 27, 20169 r Poblikávání (tedy střídání stavu zapnuto/vypnuto) normální jistě není. Chvění naopak ano. Dělá to na mém SIII a dělalo to i na předchozí Yetině. Při zapnutí xenonů si všimnete, že si kontrolně projedou dráhy nahoru dolů a doleva doprava a snad u toho proběhne i nějaká kalibrace. Je to uděláno tak, že hýbe samotná optika. To aby byly adaptivní a mohly do zatáček zatáčet i světlo. Krátké ostré nerovnosti (D1) tedy prostě způsobí, že se pohyblivá optika trochu zachvěje a pokud jedete na potkávací světla, tak to je na jejich konci vidět - hranice kde končí světlo a začíná tma trochu zakmitá nahoru dolu. Ale jinak svítí pěkně, ne?
Duben 27, 20169 r Taky si všimni, kdyz za nekym zastavis ve meste, jak se ti levy xenon srovna aby nesvitil zbytecne doleva. Po rozjeti se zase trochu natoci.
Duben 27, 20169 r Krátké ostré nerovnosti (D1) tedy prostě způsobí, že se pohyblivá optika trochu zachvěje a pokud jedete na potkávací světla, tak to je na jejich konci vidět - hranice kde končí světlo a začíná tma trochu zakmitá nahoru dolu. Ale jinak svítí pěkně, ne? Presne tohohle jsem si vsimnul kdyz jsem jel v kolone na D1, kde jsou spatne panely - jak se jakoby zachveji xenony, kdyz se prejel ten hrbol - asi normalni vlastnost
Červen 29, 20187 r Zatresou se vam svetla na nerovnostech jako napr. retardery tohoto typu? https://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/dali-za-pravdu-ridicum-umistili-u-prehrady-retarde.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.