Roman110 Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Čus nesetkal se někdo s chvěním a občasným třesením xenonu u superbaIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Můžeš to nějak detailněji popsat, jak se to projevuje? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman110 Vloženo 27. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Když jedu po hrbolatý cestě nebo na dálnici projedu díru, nerovnost tak se většinou levý světlo zachvěje jako kdyby byl špatný dotyk nebo špatně nasazený konektor... jenom jestli se s tím někdo nesetkal mám záruku takže budu řešit reklamaci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman110 Vloženo 27. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 takový jakoby problikání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrberan Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Poblikávání (tedy střídání stavu zapnuto/vypnuto) normální jistě není. Chvění naopak ano. Dělá to na mém SIII a dělalo to i na předchozí Yetině. Při zapnutí xenonů si všimnete, že si kontrolně projedou dráhy nahoru dolů a doleva doprava a snad u toho proběhne i nějaká kalibrace. Je to uděláno tak, že hýbe samotná optika. To aby byly adaptivní a mohly do zatáček zatáčet i světlo. Krátké ostré nerovnosti (D1) tedy prostě způsobí, že se pohyblivá optika trochu zachvěje a pokud jedete na potkávací světla, tak to je na jejich konci vidět - hranice kde končí světlo a začíná tma trochu zakmitá nahoru dolu. Ale jinak svítí pěkně, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman110 Vloženo 27. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 ok děkuju za info to je moje první auto z xenonama tak jsem nevěděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Taky si všimni, kdyz za nekym zastavis ve meste, jak se ti levy xenon srovna aby nesvitil zbytecne doleva. Po rozjeti se zase trochu natoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Krátké ostré nerovnosti (D1) tedy prostě způsobí, že se pohyblivá optika trochu zachvěje a pokud jedete na potkávací světla, tak to je na jejich konci vidět - hranice kde končí světlo a začíná tma trochu zakmitá nahoru dolu. Ale jinak svítí pěkně, ne? Presne tohohle jsem si vsimnul kdyz jsem jel v kolone na D1, kde jsou spatne panely - jak se jakoby zachveji xenony, kdyz se prejel ten hrbol - asi normalni vlastnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Zatresou se vam svetla na nerovnostech jako napr. retardery tohoto typu? https://jablonecky.denik.cz/zpravy_region/dali-za-pravdu-ridicum-umistili-u-prehrady-retarde.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 Mně to dělalo na SII, ale teď mě ta intenzita dost vyděsila. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.