Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Slintam :palec2: Takovy bych potreboval :)

jj kola už mám taky vybráno.. ted jen trochu ojezdit mého Hyundai a vrátit se ke škodovce..

Co poviete na na tieto disky Dezent V dark ( 6,5x15 ), isli by na mojho romika?

v nemeckom kataloge doplnkov su na fabku už aj neorigo alu. Su tam AEZ XYLO v 17" a na fabke vyzeraju fakt :palec2:

17 trinity moc hezké... i na stříbrného kombíka :-)

tak tohle jen na zametené silnice - s tím po štěrkové cestě na chalupu nedojedu :kuk: (jak budou ty "krásný" ráfky vypadat po pár letech...)

Líbí se mi ty original 15 " jak je hrana ráfku schovaná v pneu :palec2:

• 2 roky později...

Nema niekto na ciernej Fabii alu disky s povrchovou upravou CHROM. Sli by na CIERNU FABIU? V konfiguratore to nie je ono.

zdravim,mel bych dotaz,pokud mam kola ze serie 14 palcova a chtel bych si poridit alu 15, je nejaky problem ze by to nemuselo pasovat?

Pasovat to bude, rozměr disků a pneu k nim určený najdeš ve velkém TP. Prostě aby to bylo v souladu s TP.

Nešly je tam špatná rozteč pro šrouby. Fábia má tuším 5x100. Ty další rozměry jako je ET, a šířka ráfku najdeš ve velkém TP.

• 2 týdny později...

Zdravím,

na objednanú Fabiu combi II, sme sa až po objednaní rozhodli, že chceme 16" a nie štandartne montované 15" kolesá, ale predajca tvrdí, že to už nieje možné zmeniť :aggressive: ... Auto má isť do výroby o 2 týždne, to tam fakt za tie 2 týždne nedokážu prepísať z 15" diskov na 16" disky??? :feve::aggressive: Mám sa zmieriť s tým, že budem mať "iba" 15" disky(bude to komfortnejšie?), alebo mám naliehať na predajcu, ktorý asi nepozná heslo, náš zákazník, náš pán? :aggressive:

Já když jsem měl objednaný auti tak jsem si doobjednal tažný a bez problémů akorát mi prodejce říkal že se muže termín prodloužit. Bylo to asi 3 týdny předtím než měla fabule jít do výroby.

No a ja som to chcel meniť tiež 3 tyždne pre tým.. a tvrdil že už sa to nedá.. tak budem sa musieť v lete poobzerať po nejakých pekných diskoch za dobrú cenu.. Ak máte niekto typ kde sa dajú kúpiť, lacné a pekné disky, tak mi dajte vedieť.... :)

Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

Upraveno od Blacky

• 6 měsíců později...

Ahoj, pokud vim, tak by ti to tam v pohodě šlo dát. Co se týče těch rozměrů, musel(měl) by sis to nechat zapsat do TP. Btw jezdil jsem takhle 2 roky i bez zapsání a nic se nestalo...

• 1 měsíc později...

A

Upraveno od Boby77

Odkud vis tu hmotnost kol?

Upraveno od Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!!

A

Upraveno od Boby77
Necituj posledni prispevek!

U HTP to fakt neres. Kup zene co se ji libi a budete oba statstni. :kol-47:

Resp. U zadnyho NEzavodniho auta nema cenu hmotnost kol resit. Nikdy nebudes s tim autem na takovych vykonovych hodnotach a podminkach, kde to bude nejak dulezite. Ano je to cca 6 kilo, ktery musis roztacet a pak zase brzdit, takze to bude mit vliv na spotrebu. Asi 0,00000000000000000000000000000000000000001 % vzhledem k vsem dalsim vlivum, ktery na auto pusobi. (vítr, slunicko, hovno od ptaka na kapote, radio nahlas apod.) :kol-46:

A

Upraveno od Boby77

Moo je to krok zpet. Vetsina lidi dava vetsi, protoze to je hezci a ma to lepsi jizdni vlastnosti. V zasade stim problem neni. Kola maji mensi obvod, takze se budou muset trosku vic tocit :kol-31: , ale pokud na to obujes mensi gumy, tak opravdu usetris na porizeni i na te spotrebe. A jestli stim autem jezdite napohodu, nevidim v tom zadny problem.

A

Upraveno od Boby77

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.