Mikoho Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 toto su tie al disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Ked ich budes mat na aute tak poprosiiim foto. Ja staaale hladam tie prave 15" disky. Kolko ta inak vysli Mikoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Ked ich budes mat na aute tak poprosiiim foto. Ja staaale hladam tie prave 15" disky. Kolko ta inak vysli Mikoho? Teraz su v akcii za 2720 Sk/ks poslem ale az dorazi auto uz cakam tento tyzden sa vyraba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Dotaz: jde pořídit někde špičková kola ARKTOS, která jsou standardně pouze u Roomstra Scout? Chtěl bych je totiž k běžnému Roomovi. A šla by vůbec k běžnému Roomovi? Myslím si, že problém by tu neměl být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Tady jsou moje kola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Dotaz: jde pořídit někde špičková kola ARKTOS, která jsou standardně pouze u Roomstra Scout? Chtěl bych je totiž k běžnému Roomovi. A šla by vůbec k běžnému Roomovi? Myslím si, že problém by tu neměl být. Tak urcite je koupis jako nahradni dil, v Etce uz kola pro Roomster Scout jsou: kola ARKTOS 16", cislo dilu 5J7 601 025A 7ZS, aktualni cena 2975,- Kc/ks kola KENTAUR 17", cislo dilu 5J7 601 025B 7ZS, aktualni cena 3332,- Kc/ks Jinak namontovat na klasickeho Roomstera samozrejme jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Šmarja, ty kola KENTAUR 17" vypadají velmi suprově. Teď přemýšlím, zda je koupit. Ano nebo ne? Vzít - nevzít? Jsou moc povedená, moc se mi líbí. Ale ta cifra se mi už nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Zdena VM, co su to za kola a ake su rozmery? A cena? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Tak uz aj ja mam Alu disky...konecne po dlhom rozhodovani a hladani pro a proti...prikladam fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 vcelku pjekne romanko... ale aj tak najlepsie su arktosy zo scoutika.... no ja zatial hliniky neriesim a ani sa nechystam v blizkej dobe ... mozno ked zjazdim terazjsie gumy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 RomanKo tie disky su parne ale neviem ci ta holka pri tom tvojom aute nie je len predsa krajsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Diiiiky Mikoho! Suhlasim s tebou. Ale ta holka pri tom aute patri uz len mne! No jo luky...diky! To je ale otazka nazoru...mne sa tym arctosom nejak neviem prist na chut. Aspon na tej fotke hore nie... Sa mi zdaju nejake moc mohutne...skoro ako plechace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 peknee-peknee, poznam ich, to je model DEZENT "F", vsak? kupoval som ich pre stryka na Fabku Combi - mimochodom byva blizko kde si to fotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Jo jo! Su to presne tie...no na Rumika sa fakt hodia, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 (editace) No jo luky...diky! To je ale otazka nazoru...mne sa tym arctosom nejak neviem prist na chut. Aspon na tej fotke hore nie... Sa mi zdaju nejake moc mohutne...skoro ako plechace. No jo recht mas .. ono mne sa skor pacia tie mohutnejsie disky . ale oni su tusim 16 palcove ... mne tie tvoje pripadaju take spajglicky ... :-) ale ver tomu ze na beznom roome a nie scoute to vypada lepsie .... videl som na vlastne oci ... Editováno: 12. Srpen 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jasne, hodia sa... budem o to doslednejsie vsimavy na cestach a budem polovat kedy ta zhliadnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Budem cakat OMIKO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 ked ti bude teda trubit strieborna oktavka, tak vies kto to je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Radsej by som bol keby na mna blikal Roomster Sport Polar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 ten obhospodaruje uz iba otec ale tak prilezitostne mu ho samozrejme beriem prevetrat - treba trocha "odsadzit komin" napr. ako som sa s nim vratil z croatie tak si vsimol, ze mu teraz tak lepsie taha : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 A ty si si nechcel tiez kupit roomstra? Ci sa mylim? Preco nakoniec OII? Ale budem pozerat aj ja teb teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 ano chcel, do firmy, ale nakoniec vyhrala oktavka. cena bola rovnaka a oktavka je reprezentacnejsia, preto nakoniec to rozhodnutie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 (editace) Editováno: 16. Srpen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lešan Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 205/40/17´ takzvané galusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 vaau vypada to paradne tkaovy ridky kola chci taky. az dojednim ty co ma, tka do nnejakejch podobnejch jdu. jen asi 16´´ a 50, 40 to uz musi byt kostitras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.