Publikováno Květen 12, 20169 r Ahoj. Rad bych vymenil standardni zrcatko za stmivaci. Mam OIII Elegance plus r.v. 2013. Ale nemam destovy senzor, jen cidlo vlhkosti. Poradite, jestli to pujde bez dalsich zasahu? Diky.
Květen 12, 20169 r Zrcátko + plasty + dodělat elektriku. Rovnou bych dal i senzor a vyměnil vypínač...
Červen 20, 20169 r Vnitřní samostmívací zrcátko je fajn. Klasické zrcátko v novém Golfu a druhé OIII mi připadá nějaké rozostřené, možná vibruje kvůli špatnému uchycení. Samostmívací má super "obraz". Asi po třech letech vlastnictví auta jsem zjistil, že se mi při vjezdu do tunelu ztlumí přístrojové osvětlení. Neví někdo, jestli je tahle fíčura součástí zrcátka? Žádné jiné senzory nemám.
Červenec 19, 20169 r Autor Ahoj, pred case jsem se tu ptal na to zrcatko. Koukal jsem na to svoje a kabely uz tam mam - ma to uz cidlo vlhkosti. Stacilo by tedy dokoupit jen toto? http://www.mihocar.cz/vnitrni-zpetne-zrcatko-vw-passat-cc-3c8-lift-7n0857511k-uog/d-107814-p-30/
Červenec 19, 20169 r AFAIK to zrcátko potřebuje i světelný senzor zepředu - musí mít možnost porovnat intenzitu světla zepředu a zezadu a podle toho nastavit stmívání.
Červenec 22, 20169 r Jako raději si počkej ještě na někoho fundovanějšího, třeba ho v sobě skutečně má a já se pletu.
Červenec 22, 20169 r Pokud jsem vas dobre pochopil (doufam), tak zrcatko ma sensor i zepredu, je umisten primo v zrcatku, je to videt i v manualu. C + D jsou svetelne sensory. Snad jsem pomohl. Upraveno Červenec 22, 20169 r od M_ike
Květen 11, 20187 r Nevie niekto kde zoženiem kábel k samostmievaciemu zrkadlu a kde ho napojím? zrkadlo už mám, daždový senzor tiež, ešte čakám na prepínač svetiel a ten tiež neviem kde sa napája, robil to už niekto? A treba to niekde kódovať? Dažďový funguje.
Březen 30, 20196 r Ahoj..poradi mi nekdo, co je potreba pro dodelani zrcatka, mam jen obycejne a auto je pred FL ve vybave Ambition (tzn. Bez destoveho senzoru a cidla vlhkosti) Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.