guam Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Ahoj, mám takový problém. Jdou mi špatně otevírat dveře řidiče, musím za kliku hodně zabrat a dotáhnout ji až prakticky do koncové polohy. Vyvinulo se to postupně během několika měsíců, ale možná to i začalo na podzim po zvednutí na zvedáku v pneuservise, ale to může být jen můj pocit. Co je zajímavé, tak že to hodně zlobí jen za tepla, pokud na auto svítí slunce, je to nejhorší. Za chladného počasí téměř bez problémů, ale ideální ne. Zavírání dveří se zdá být v pořádku, stejné jako u dveří ostatních. Spáry dveří se zdají být všude stejné, jen jsou možná dveře řidiče oproti dveřím spolujezdce maličko více utopené(milimetr) vztažené ke spáře přední/zadní dveře. Auto nebylo bourané. Myslíte, že to bude seřízením dveří nebo problém v zámku, nějaké táhlo ke klice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Táhlo ke klice je hned za zámkem u kliky/krytky vedle kliky. Stačí oddělat a odháknout to lanko co tam je a posunout ho o kousek dál směrem ven z auta. Začal bych asi tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 26. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 (editace) Ještě jsem zapomněl, že stejně špatně jdou dveře otevírat i zevnitř, nejen zvenku. Rozdíl je jen v tom, že zevnitř je díky klice větší páka, tak to nepůsobí tolik obtížně. Ale odpor je jasně cítit. Jestli to tedy má vliv na to, čím by to mohlo být. Editováno: 26. Květen 2016, autor: guam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 (editace) Aha, v tom případě bych si nejspíš trošku pohrál s polohou zámku vs té kotvy co je na karoserii, jestli to do sebe zapadá jak má Editováno: 26. Květen 2016, autor: Terenius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 26. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 OK, díky. Jinak dovedeš vysvětlit, proč to zlobí daleko více za tepla? Ráno, když je auto studené, skoro bez problému. Odpoledne, pokud na něj svítí slunce, tak abych s klikou lomcoval jako blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Úplně si to vysvětlit nedovedu ale nedávno jsem podobný problém řešil u mondea. Taky když byla zima tak šlo otevírat vpohodě, a při oteplení to šlo hůř. Po seřízení vše vpohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.