Lkn Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 (editace) dnes jsem zjistil že mi pořád svítí zpátečka a nesvítí mi světla nad spz. u světel jsem vyměnil žárovky, koupil nové světla protože byla trochu prolezlá a zjistil na pátých dveřích v husím krku že je hnědý kabel trochu popraskaný (ale vypadá to jenom nap porušenou izolaci). omkl jsem i kabel který jde do světel a je mírně zaoxidovaný.. co s tím, vyměnit celou kabeláž nebo se dá nějak ta oxidace vyčistit? a k té zpátečce. svítí pořád i když nemám zařazenou zpátečku. nebude to nějaký spínač? Editováno: 27. Květen 2016, autor: Lkn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 27. Květen 2016 Sdílet Vloženo 27. Květen 2016 Vlézt pod auto, odpojit konektor spínače zpátečky a jestli to zhasne tak je vadný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 28. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Jaky je k tomu pristup. Kdyz zvednu auto pouze na hever postaci to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 ano, ale budeš muset ohnout hřbet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Ja si najel na větší šutr-pískovec jedním levým kolem a šel pod auto. Přímo na převodovce je ten konektor k čidlu zpátečky. Enjoy it! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.