olexaV Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 myslím že 5 to nebude ten je prý už zaplánovaný, tento týden se plánule 6 kt protože říkal že kdyby naší štít nepřidali že by se na ten termín ještě dostali ale třeba 7 kt stihneš opravdu nevím, pouze říkám co říkal prodejce, ale na auto se hrozně těším a je to moje 1 auto co kupuju jako nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Tak to by mě taky naštvalo že jedno objednané auto to stihlo doobjednat a druhé ne.,,Jedině si je prohodit." Ani si jsem nedal konfiguraci auta, co vše bude mít !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) Doplním znova to zadám a hodím list já mám automat a naši manuál zitra doplnim tak ve složce můj karog je moje konfigurace - bohužel teda bez toho štítu - ale tvar přístrojovky je uplně stejný, tak snad půjde vyměnit a najde se někdo kdo to bude umět dodělat Editováno: 20. Prosinec 2017, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojtor Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Uz vam predajcovia povedali ako sa bude spravat digitalny panel s Amundsenom? Ci tam budu mapy, alebo len s Columbusom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter77 Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4h4SCTAoYdU video od 6:45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 jenže všude kde ukazují digit štít tak je ve spojení s columbusem, ani na jednom autě jsem to neviděl a amundsenem, ale když se objednával na auto, tak prodejce nic neříkal o omezení, a ikdyby nešla mapa, tak je to porád hezčí než klasické budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Je tam rozhovor i o "verzích navigace" (7:55), ale moc z toho poznat není, ale asi Amundsen bude mapa jen na jednom (tak jak Polo s "Amundsenem"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 tak jestli to bude jako polo tak je to dobré řešení naco mít navi v obou displeích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 Podle informací, které mám, je úplně jedno jestli Amundsen nebo Columbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 přesně tak. Podmínka je aspoň nějaká navigace. U jiných modelů je potřeba doobjednat i jiné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 V tom videu výše tvrdí, že "nabídka bude rozšířena o nabídku s rádiem". (čas 7:10) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 (editace) Klicove slovo je tam "bude"... v Ambition je Bolero a digi intrument neni vubec v nabidce z toho se da soudit ze zatim neni verze bez navigace v produkcnim stavu. Editováno: 20. Prosinec 2017, autor: havrosh preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 25. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Zdravim vsechny .... Ja jiz mam Karoqa doma :-) dokoupil jsem si lapace necistot na kola, gumy pod nohy a vzadu na ostruvek a gumu do kufru.....Tedkomc resim stresni pricniky nejlepe origo skoda a to je otazka na Vas..... da se nekde koupit origo levneji? Nebo budu muset dat 5300Kč? A jeste jedna vec .... potreboval bych radu ohledne stresniho boxu..... nema tu nekdo zkusenost s MENABO MANIA 580 DUO? moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 http://www.stresninosice.cz/produkt/stresni-nosice/id2799-pricnik-skoda-karoq-original?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Produktove+inzerce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 http://autoroad.cz/novinky/90344-ceska-skodovka-na-vrcholu-blaha-karoq-evropane-miluji?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 https://www.novinky.cz/auto/459557-autem-roku-2018-v-cr-se-stala-skoda-karoq.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Fraška, bohužel. Dvojička s Atecou, která měla zjevně výrazně zdatnější soupeře. Pak se diví, že už novinám prakticky nikdo nevěří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Pánové,co už máte karoqa ,má pod kapotou kryt proti hluku.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 http://autoroad.cz/testy-aut/90439-nejlepsi-ceske-auto-exkluzivni-test-nejsilnejsi-skody-karoq-kterou-v-obchode-nekoupite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 před 4 hodinami, cilda1 napsal: Pánové,co už máte karoqa ,má pod kapotou kryt proti hluku.Díky. Ano má mám 1,6 naftu 85kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 já si myslím že to bude jako u ostatních vozů, v případě dieselů kryt bude, v případě penzínů tam nebude, takto jsem to viděl na octávii i fábii, ale ruku do ohně za to nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Hele, ja mel F3 1.2 TSI Style a mela to tam. V patek se podivam, budu mit 1.5TSI Style na vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Podle obrázků pod testem 1.0 TSI taky má: http://www.tomhyan.cz/skoda-karoq-2017-dalsi-do-party Ono u Fabie III 1.2 TSI to je tak že kryt měla, MR17 o něj přišlo a MR18 s 1.0 TSI opět kryt má, takže záleží i na roku výroby, to že dnes má Karoq deku pod kapotou neznamená bohužel že ji bude mít i za rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 To sedi, ja mel F3 MR2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.