Artigas Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 před 10 hodinami, stanmar napsal: No srovnávat Yetiho s Karoqem vzhledem k tomu, že Karoq je o něco výše je asi zbytečné. Automobilka se veze na vlně zájmu o SUV a taky si to nechá zaplatit. S nějakým snižováním ceny bych moc nepočítal. Zájem je a lidi to zaplatí. Srovnávat Yetiho s Karoqem nechci, protože to nedokáži, jsou to jiná auta. Já jen chci za Yetiho plnohodnotného nástupce a škodovka, které fandím celý život, mi nabízí auto, které je výrazně dražší. O levnější verzi se slabším motorem neuvažuji ani náhodou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Cenu urcuje mimo jine nabidka/poptavka... proc by Skoda davala vetsi slevu, kdyz nestiha uspokojt trh??? 420.000 byla cena kdy (ve kterem roce)? Pocitas s inflaci? (pocitejme prumer 2010-2017 = 1,5%) Jak spravne psal @bojler vyrazne lepsi vybava, takze cena se me zda naprosto OK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 (editace) Když už reaguješ na můj příspěvek, mohl by sis ho příště přečíst celý. Cenu určuje poptávka - něco podobného jsem napsal také. Rok 2010 - objel jsem na kole polovinu kraje a dostal se na cenu 420 000Kč. Dodání auta leden 2011. Inflace - ano, nějaká tu určitě je. Lepší výbava - ano je lepší a také jsem napsal, že stále přemýšlím jestli Karoqa nekoupit i za tu cenu která nyní v mé konfiguraci je cca 610 000Kč, ale stále tu vidím ten cenový rozdíl a stále přemýšlím, jestli ty peníze dát. Editováno: 16. Únor 2018, autor: Artigas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 (editace) Jen pro zajímavost ,restrikce na digitální přístrojoví štít, auto jsem měl zaplánované napevno na 6kt a vyrobeno není. Výroba zastavena,asi nejsou ! Editováno: 16. Únor 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Před hodinou, Artigas napsal: Srovnávat Yetiho s Karoqem nechci, protože to nedokáži, jsou to jiná auta. Já jen chci za Yetiho plnohodnotného nástupce a škodovka, které fandím celý život, mi nabízí auto, které je výrazně dražší. O levnější verzi se slabším motorem neuvažuji ani náhodou. No mě ceník taky nepotěšil, takže plně chápu tvé rozpoložení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 47 minutes ago, Artigas said: Když už reaguješ na můj příspěvek, mohl by sis ho příště přečíst celý. Cenu určuje poptávka - něco podobného jsem napsal také. Ja jsem reagoval na tvuj prispevek "V zásadě s tebou souhlasím, jen ty počty...", necitoval jsem. Mezi tim tam skocil dalsi tvuj prispevek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 před 49 minutami, cilda1 napsal: Jen pro zajímavost ,restrikce na digitální přístrojoví štít, auto jsem měl zaplánované napevno na 6kt a vyrobeno není. Výroba zastavena,asi nejsou ! Asi na tom něco bude 1 auto máme potvrzenou výrobu na konec března takze posun o 3 týdny a 2 auto výroba až konec dubna a to ještě pouze možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Prvně jsou ve výbavě oproti dosavadnímu autu jen drobnosti, o které nestojíš. V 15. 2. 2018 na 20:50, Artigas napsal: Karoqa bych si docela rád koupil, jen mi dělá problém, že ačkoliv do auta chci jen to, na co jsem zvyklý ze svého Yetiho (...) Ano, budu mít místo 1,4/920 motor 1.5/110, ale jinak co? Jen drobnosti o které ani nestojím…. Ty drobnosti jsou takové ptákoviny jako vyhřívání předních sedadel, zadní parkovací senzory, automatická klimatizace, elektricky ovládaná okna vzadu, rádio bez díry (ale naopak s handsfree, zadním reprem, bluetooth, dab), multifunkční volant atd. Teď o levnější verzi neuvažuješ... před 3 hodinami, Artigas napsal: O levnější verzi se slabším motorem neuvažuji ani náhodou. ... a chceš naopak ještě Full LED světla s rezervou v paketu za 15 000Kč. Mimochodem, pokud bys za Yetiho zaplatil 420 000Kč, tak by se jednalo o slevu 13,98%. A to není číslo, které se v té době dalo běžně dosáhnout. Naopak si troufám tvrdit, že i v současné době se dá na Karoka sehnat lepší slevu než 1,7%. Takže co je vlastně zadání? Bylo by zřejmě vhodné do nějakého hospodského tématu vyložit karty na stůl a říct, že problém není dřívější cena Yetiho, ale cena nějakého současného nápadníka. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Olexa před 12 hodinami, olexaV napsal: Asi na tom něco bude 1 auto máme potvrzenou výrobu na konec března takze posun o 3 týdny a 2 auto výroba až konec dubna a to ještě pouze možná Tak ,mně zatím nikdo neřekl kam jsem posunut .Snad v pondělí se dovím více .Jaký jste měli přesně první termín a jak jsi se to dozvěděl že tě posunuli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Naši měli 7-8 týden a v pondělí se ptali na termín a řekli že už mají naplánováno na konec března na 12 týden takže malinko posun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Já mám termín výroby 10 - 11 týden. Zatím také nemám info o posunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 (editace) Prodejce mi ukazoval,na monitoru který den měla být výroba,ale další info je prázdné,je tam že auto je na pevno zaplánované ,ale nevyrobené. Editováno: 17. Únor 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Tak pokud už je zaplánováno na termín tak k posunu již nedojde aspoň dle informací prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Tak tomu bych nevěřil. Já měl na pevno 26.1. a včera jsem zjistil, co jsem zjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Tak koukám digit štít dělá hrozný divy ani škodovka na něj není připravena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Co to znamená, že není připravena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 (editace) Že si myslím že to nemaj pořádně připravený když se kvůli tomu posunuje výroba atd Asi větší zájem než čekali Editováno: 17. Únor 2018, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Je to divný, přece plánují výrobu dopředu a musí vědět, jestli mají potřebné díly. Nějak tomu nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 byl jsem ted v autosalone, a dodaci lhuta na 1.5 AP skoro rok. Coz by snad ani nevadilo, kdyby ale byla nejaka alternativa s automatem a nebyla to 4x4 - 1.6 mi do toho prodejce nedoporucoval.... a pak uznzbyva jen ten litrovy tsi.... zbyva uz jen hamletovska otazka... co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 (editace) Otázka je jestli nestíhaj že nemají potřebné součástky a nebo maj problém že jim natom něco nefunguje???? Editováno: 17. Únor 2018, autor: Hyper ST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 No... za tyden mam domluvenou zkusebku... a pak asi objednam 1.0 ... cekat se mi nechce a tri roky s litrem vydrzim ... snad. Ted uz jen resim jestli k te cervene bude aspon trosku ladit svetly interier . Clovek to nikde nemuze videt... ani tu cervenou, natoz s bezovym vnitrkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Červenou u nás mají jako zkušební naši jí objednali ale já bral radši modrou nějak mě červená nepřesvědčila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Červenou jsem měl půjčenou,vypadá lépe naživo ,moc pěkná ,ale nakonec jsme vybrali jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 před 15 hodinami, Hyper ST napsal: Otázka je jestli nestíhaj že nemají potřebné součástky a nebo maj problém že jim natom něco nefunguje???? Tot' otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Kolegovi posunuli vyrobu Spacebacku o 2mesice (11/2017 -> 1/2018) kvuli kolum... => muze se stat u kazdeho modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.