davidek.c Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Ja jeste nic nekupoval a teprve se chystam...psal jsem dotaz na Superb III a tohle poslali a recenze maji super.... https://www.autoledky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simmir Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 Jasan, já budu mít auto příští týden doma, tak bych to chtěl doladit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simmir Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Nevíte ještě někdo jaká žárovka je v Superbu v dveřích kufru combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 Je tam T10 5W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100linda Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Nevíte někdo, jestli baterka v kufru, která je odnímatelná má uvnitř nabíjecí baterie a tedy se v průběhu jízdy dobíjí nebo tam jsou jen obyčejné AAA nedobíjecí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 A návod jsi četl? "Akumulátory svítilny se nabíjejí při nastartovaném motoru. Z úplného vybití se akumulátory nabijí přibližně za 3 h." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Akumulator asi koc kvalitni neni. Kupoval sem auto necele 4 roky stare a baterka pri vyjmuti nesviti. Sviti jen kdyz je zacvaknuta v boku kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Byly tam nějaké no name AAA 300mAh. Ihned po koupi auta jsem vyměnil za panasonic eneloop. Ale jestli tam byly dvě nebo tři, to už nevím je to rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100linda Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Tak návod jsem sice četl, ale tahle informace mi prostě neutkvěla v paměti pane Kuchar7. Mám auto tři roky staré a když jsem vyjmul svítilnu, tak nesvítí. Rozdělal jsem ji, vyjmul baterky a z potisku na nich nebylo patrno, jestli jsou nabíjecí nebo nikoliv. A tak jsem se tu zeptal. Co je na tom špatného? Navíc vyjmuté baterky AAA po změření měly 0 V, což je divné v případě, že by docházelo k jejich dobití v průběhu jízdy. Jinak díky za info, dám tam taky ty eneloopy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Dobrý deň. Superb 5/2016 L&K výbava a v kufru žiadne osvetlenie iba prenosná lampa ta vyberateľná. Na fotkách tam vidím u niektorých aj svetla hneď pri sedačkách v ľavo aj aj pravo. Ako to je teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 A nad hlavu si se díval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Ani nad hlavou , na strope žiadne svetlo. Jedine osvetlenie kufra je ta odnímateľná lampa v ľavo, svieti celkom biedne, nič nieje vidno v kufri. Aj to bolo nutné pri kúpe auta nejak priplatiť? Alebo je ich možné dorobiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Nemám superba, ale někde jsem tady zahlídnul, že osvětlení je v pátých dveřích, možná je to blbost, co na to majitelé S3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Osvetleni kufru na viku ma jen combi. Liftback ma zase dve svetla na boku v predni polovine kufru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Aha čiže na vnútornej strane dverí kufra? To tam mám ,ale to je tiež ako keby tam nič nebolo . Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Ano, souhlasim, ze ty originalni svetla jsou bludicky. Ale po vymene za tyto LEDkove je tam uz svetla dost: https://www.aliexpress.com/item/32836324175.html Navic jsem jeste prehodil cipy ve vyjimatelne baterce v kufru a uz jsem s osvetleni spokojen. Vse najdes zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.