Leden 13, 20178 r Ja jeste nic nekupoval a teprve se chystam...psal jsem dotaz na Superb III a tohle poslali a recenze maji super.... https://www.autoledky.cz
Duben 24, 20205 r Nevíte někdo, jestli baterka v kufru, která je odnímatelná má uvnitř nabíjecí baterie a tedy se v průběhu jízdy dobíjí nebo tam jsou jen obyčejné AAA nedobíjecí?
Duben 24, 20205 r A návod jsi četl? "Akumulátory svítilny se nabíjejí při nastartovaném motoru. Z úplného vybití se akumulátory nabijí přibližně za 3 h."
Duben 25, 20205 r Akumulator asi koc kvalitni neni. Kupoval sem auto necele 4 roky stare a baterka pri vyjmuti nesviti. Sviti jen kdyz je zacvaknuta v boku kufru
Duben 25, 20205 r Byly tam nějaké no name AAA 300mAh. Ihned po koupi auta jsem vyměnil za panasonic eneloop. Ale jestli tam byly dvě nebo tři, to už nevím je to rok?
Duben 25, 20205 r Tak návod jsem sice četl, ale tahle informace mi prostě neutkvěla v paměti pane Kuchar7. Mám auto tři roky staré a když jsem vyjmul svítilnu, tak nesvítí. Rozdělal jsem ji, vyjmul baterky a z potisku na nich nebylo patrno, jestli jsou nabíjecí nebo nikoliv. A tak jsem se tu zeptal. Co je na tom špatného? Navíc vyjmuté baterky AAA po změření měly 0 V, což je divné v případě, že by docházelo k jejich dobití v průběhu jízdy. Jinak díky za info, dám tam taky ty eneloopy...
Únor 21, 20214 r Dobrý deň. Superb 5/2016 L&K výbava a v kufru žiadne osvetlenie iba prenosná lampa ta vyberateľná. Na fotkách tam vidím u niektorých aj svetla hneď pri sedačkách v ľavo aj aj pravo. Ako to je teda?
Únor 21, 20214 r Ani nad hlavou , na strope žiadne svetlo. Jedine osvetlenie kufra je ta odnímateľná lampa v ľavo, svieti celkom biedne, nič nieje vidno v kufri. Aj to bolo nutné pri kúpe auta nejak priplatiť? Alebo je ich možné dorobiť?
Únor 21, 20214 r Nemám superba, ale někde jsem tady zahlídnul, že osvětlení je v pátých dveřích, možná je to blbost, co na to majitelé S3 ?
Únor 22, 20214 r Osvetleni kufru na viku ma jen combi. Liftback ma zase dve svetla na boku v predni polovine kufru.
Únor 22, 20214 r Aha čiže na vnútornej strane dverí kufra? To tam mám ,ale to je tiež ako keby tam nič nebolo . Ďakujem
Únor 22, 20214 r Ano, souhlasim, ze ty originalni svetla jsou bludicky. Ale po vymene za tyto LEDkove je tam uz svetla dost: https://www.aliexpress.com/item/32836324175.html Navic jsem jeste prehodil cipy ve vyjimatelne baterce v kufru a uz jsem s osvetleni spokojen. Vse najdes zde:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.