Publikováno Září 5, 201312 r Mám fabii II taky ročník 2008. Roleta je v pořádku, ale když ji rozroluji, nedrží a zajede zpátky. Nejspíše se buď ulomily nebo vyšoupaly nějáké ty záchytné kolíky. Díval jsem se a dostat se pod ty plasty bude asi pěkný opruz :-) Je to jeden celý díl i se střednám krytem zámku apod. Potřeboval bych vědět, jak to vypadá v originále. Jesou tam zobáčky nebo jen nějáký výstupek?
Září 5, 201312 r TADY se to už řešilo... Případně TADY jsem dělal návod na dodělání druhého světýlka v kufru, dá se to podle toho to obložení rozebrat..
Červen 9, 20169 r Zdravím, mám vozidlo fabia combi , bohužel mi přestala držet zadní roleta v kufru,jsou tam ohle asi nějaké pacičky .Nevíte co se tam musí vyměnit a co mám odmontovat?Zdroj: https://www.poradte.cz/auto-moto/25018-fabia-2-combi-zadni-roleta.html
Červen 9, 20169 r Si v zlej sekcii. Ak máš Fabiu II. Ale z najväčšou pravdepodobnosťou budeš mať toto vytiahnuté a niekde vypadnuté. (treba to tam zo sekundovým lepidlom prilepiť. Málo kedy sa stane, žeby sa to zlomilo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.