Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, mám možnosť zohnať volant po facelifte ale na volante sú pádla na dsg. Ja pádla nemám. Dajú sa pádla spojazdniť alebo musím ešte niečo vymeniť alebo dokúpiť. Ďakujem

Vloženo

Ahojte, mám možnosť zohnať volant po facelifte ale na volante sú pádla na dsg. Ja pádla nemám. Dajú sa pádla spojazdniť alebo musím ešte niečo vymeniť alebo dokúpiť. Ďakujem

Za kolik jsi sehnal?

Vloženo (editace)

Za 220 euro.(za podobne ceny som ich videl aj na bazos.cz) Vyriesene. Kablik airbagu som vytiahol zo zlteho konektoru a zapojij do cierneho, ktory vedie k lavym MF tlacitkam. Bez kodovania vsetko funguje. (Improvizacia podla stareho volantu)

post-86584-0-45014100-1404161994_thumb.j

Editováno: , autor: gego10
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Za 220 euro.(za podobne ceny som ich videl aj na bazos.cz) Vyriesene. Kablik airbagu som vytiahol zo zlteho konektoru a zapojij do cierneho, ktory vedie k lavym MF tlacitkam. Bez kodovania vsetko funguje. (Improvizacia podla stareho volantu)

A máš tedy volant / tlačítka z OIII a funguje Ti v SII před faceliftem, jo? 

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

to budeš mít asi problém oct3 má jiné tlačítka takže ti to nebude fungovat jak ma tlačítka musí být přímo ze superba

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek.
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

Chcel by som  si vymeniť volant - z nového modelu r.v.2014 do Superba 2 r.v.2009 - multifunkciu mám aj na mojom. Podvolantovku mám 1K0953549CD, káblik mám tiež už poriešený , ale tlačítka mám z OCT III s označením 5E0919719 A. Nejde mi to . Vie mi niekto poradiť ? Bude problém len v tlačítkach ? 

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den všem,

prosím o informaci, zda mi bude fungovat nový volant v SII 2011 s číslem tlačítek 5E0 5JA419090AC. Výše jsem se dočetl, že by mělo končit na F, ovšem o této koncovce jsem se nedočetl. Předem děkuji za reakci...

Vloženo

Jediné ověření je volant připojit nebo se podívat pod levou část tlačítek(musí se opatrně odtrhnout celý ten lesklý černý plast s tlačítky)....číslo ve volantu nemusí vůbec nic znamenat a může být zavádějící.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Pro tenhle volant musíš mít tlačítka s indexem G na konci(podpora pádel pro DSG) + je nutné přepojit kablík(signál od sirény musí končit v tlačítkách).

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...