gego10 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Ahojte, mám možnosť zohnať volant po facelifte ale na volante sú pádla na dsg. Ja pádla nemám. Dajú sa pádla spojazdniť alebo musím ešte niečo vymeniť alebo dokúpiť. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 (editace) Takze volant nahodeny, vsetky tlacidka funguju. Padla tiez. Ale netrubi. Vie niekto poradit? Dakujem Editováno: 28. Červen 2014, autor: gego10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Ahojte, mám možnosť zohnať volant po facelifte ale na volante sú pádla na dsg. Ja pádla nemám. Dajú sa pádla spojazdniť alebo musím ešte niečo vymeniť alebo dokúpiť. Ďakujem Za kolik jsi sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) Za 220 euro.(za podobne ceny som ich videl aj na bazos.cz) Vyriesene. Kablik airbagu som vytiahol zo zlteho konektoru a zapojij do cierneho, ktory vedie k lavym MF tlacitkam. Bez kodovania vsetko funguje. (Improvizacia podla stareho volantu) Editováno: 30. Červen 2014, autor: gego10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 a sadne volant s octavii tri aj do skody superb jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Sadne aj do octavie 1 ale MF asi nepojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ale ja chcem vediet ze ci mi sadnes s octavie 3 volant do superbecka 1 a mf mi nemusi ist to neriesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Vzdyt ti uz odpovedel ze sedne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 ak viem dobre citat tak napisal no octavie 1 nie do superba ale no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Za 220 euro.(za podobne ceny som ich videl aj na bazos.cz) Vyriesene. Kablik airbagu som vytiahol zo zlteho konektoru a zapojij do cierneho, ktory vedie k lavym MF tlacitkam. Bez kodovania vsetko funguje. (Improvizacia podla stareho volantu) A máš tedy volant / tlačítka z OIII a funguje Ti v SII před faceliftem, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 (editace) volant samotnej jo (přepinovat airbag), ale tlačítka musí být pro S2, kód volantu v příslušenství škodovky je 3T....CWE Editováno: 17. Červenec 2014, autor: Kazimir80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra10 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Zdravím potřeboval bych poradit koupil jsem volant z OIII RS s padlama a chtěl bych ho dát do superba II poradí mi někdo předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup4x4 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) to budeš mít asi problém oct3 má jiné tlačítka takže ti to nebude fungovat jak ma tlačítka musí být přímo ze superba Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Chcel by som si vymeniť volant - z nového modelu r.v.2014 do Superba 2 r.v.2009 - multifunkciu mám aj na mojom. Podvolantovku mám 1K0953549CD, káblik mám tiež už poriešený , ale tlačítka mám z OCT III s označením 5E0919719 A. Nejde mi to . Vie mi niekto poradiť ? Bude problém len v tlačítkach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Dáš tlačítka s indexem F a vše bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 z rapida by mohli fungovať ? Mám možnosť zohnať , len na nich nieje štítok - niekto ho odlepil .Ako by som to inak zistil ? Len na skúšku založiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 (editace) Mohli...pokud už mají roler na obou stranách Editováno: 22. Květen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajvin Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Dobrý den všem, prosím o informaci, zda mi bude fungovat nový volant v SII 2011 s číslem tlačítek 5E0 5JA419090AC. Výše jsem se dočetl, že by mělo končit na F, ovšem o této koncovce jsem se nedočetl. Předem děkuji za reakci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Jediné ověření je volant připojit nebo se podívat pod levou část tlačítek(musí se opatrně odtrhnout celý ten lesklý černý plast s tlačítky)....číslo ve volantu nemusí vůbec nic znamenat a může být zavádějící. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 mám prosbu...také bych chtěl vyměnit volant (nyní mám multifunkci vč. pádel model 2009) za tento: http://www.skoda-parts.cz/products/rs-volant-multifunkcni-s-razenim-pod-volantem-zplostely-cervena-nit/ lze ho bez problémů nahradit, nebo je potřeba si dát na něco pozor, např. na zmíněné verzi tlačítek s písmenem "F" na konci, připojení AIRBAG, atd. ? dík předem za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Pro tenhle volant musíš mít tlačítka s indexem G na konci(podpora pádel pro DSG) + je nutné přepojit kablík(signál od sirény musí končit v tlačítkách). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 dal som tie tlačitka z Rapida , kúpil nový káblik a všetko plne funkčné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobmaster Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 děkuji za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Nemam multifunkcny volant. Co je potrebne dokupit okrem volantu s multifunkcnymi tlacidlami? Uz to tu riesil Humik, ale nik mu neodpovedal: http://forum.skodahome.cz/topic/119457-prosím-pomoc-s-multifunkčním-volantem/?p=1641007 Editováno: 7. leden 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 (editace) tak toto Ti neviem povedať , ja som Multifunkčný. Editováno: 9. leden 2016, autor: Pawouk Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.