ferda25 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) Hlavně platí, že bez znalosti věci jen ten člověk něco změní a vůbec si nezkontroluje co to bude mít za následek. Editováno: 6. Březen 2015, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 To už mi někdo psal minulý týden, že si podobnou metodou krásně deaktivoval světelnou houkačku u obyčejných světel. Celkem to byla pěkná ukázka jak to někdy skončí když někdo nastavuje a nechápe co mění. Už jsem si myslel, že Ti snad nikdy nebudu moct dát za pravdu, ale v tomhle s Tebou naprosto souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Tu světelnou houkačku jsem řešil já. Klidně se k tomu přiznám. Ptal sem se tu na to 3x během několika měsíců a všichni se na mě s prominutím vys*ali. A jelikož jsem dlouho neměl k dospozici jinou O3, ze který bych si nastavení vytáhnul, tak jediný co mi zbylo je napsat Ferdovi, který mi nastavení poslal (za což dík). Mezitím se mi dostala do ruky jiná O3, ze který sem vytáhnul nastavení a porovnal to. Následné informace od Ferdy mi jen potvrdili to co jsem našel sám a nastavení opravil. Byl jsem blb, že jsem si předtím neudělal výpis nastavení, teď už to dělám. Ale jak se říká. Chybami se člověk učí. A větší umění je přiznat vlastní chybu, než za ní někomu nadávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 nasel jsem svou starou zalohu printscreenu kdyz jsem to delal, vsechna svetla na aute sviti normalne - to jsem jeste dosel zkouknout do garaze tedko takze bylo to nastaveno (4)-Comfort illumination-Coming Home Leuchten zmeneno na Fog light z puvodni hodnoty Low beam (8)-Leuchte6ABL LC5-Lichtfunktion C 6 zmeneno na not active z puvodni hodnoty Coming Home oder Leaving Home aktiv (8)-Leuchte7ABL RB1-Lichtfunktion C 7 zmeneno na not active z puvodni hodnoty Coming Home oder Leaving Home aktiv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Já to říkám furt, chybami na druhých autech se člověk učí nejlépe - tam to nebolí. Tohle šlo vyřešit jen se znalostí věci bez jiného auta(dokonce stačilo využít základní vlastnost VCDS). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emmel Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Dnes se samuraiem nastaveno: - HHC - otvírání i zavírání víka kufru na dálku bez pípání - comming/leaving home přes mlhovky + denní světla - denní svícení se zadními světly (bez osvětlení SPZ) - trvalé vypnutí Start / Stop Naprostá spokojenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Chcem veeeeeelmi pekne podakovat Ferdovi25 za jeho navody na kodovanie (co postupne sem daval), funguju a podarilo sa mi nastavit viac veci (kedze som z SK, navsteva sikovnych chlapcov v CZ je zlozita, 400 - 500 km je hold vela...), takze som bol nuteny ucit sa sam a podarilo sa: - po výmene zadných svetiel za LED už chybová hláška nie je - prekódované na LED - aktivované vymenené LED zadné svetlá do denného svietenia spolu s prednými dennými - aktivované aj pravé zadné hmlové svetlo, takže zadné hmlovky svietia obidve symetricky... - aktivované prisvetľovanie hmlovkami do zákrut (jasné že len pri zapnutých tlmených svetlách, nie pri dennom svietení !) - nastavené denné svietenie USA (pri zatiahnutej ručnej brzde denné svietenie zhasne) - konečne pri státi na voľnobehu nemusím svietiť... a neskor aj: - asistent HHC - Comming Home Akosi sa mi nedari vypnut pri dennom svieteni osvetlenie SPZ, aj ked to robim podla navodu, stale to nefunguje :-( Aktualizacia: Vdaka Ferdovi25 uz funguje :-) Editováno: 12. Březen 2015, autor: tecki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 V okoli Olomouce neni nikdo kdo by to umel? Vsichni mi rikaji, ze na O3 nejde nic dokodovat....:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Vasa v Prostejove - www.cardiagnostik.cz Editováno: 7. Březen 2015, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Dnes dokodovane TPMS na ABS : 5Q0 907 379 A. Zdroj ruske a polske fora, reps: http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/reifendruckkontrolle-aktivieren.php 1. 03 ABS Brakes 2. STG Adaptation -> function 10 3. Choose Tire pressure monitoring display 4. verified Store value is 2 5. the same value stored is on Tire pressure monitoring display;tire selection in Long Coding the latest 3 Bytes on my side was 004002 and I changed with 70C002 to see the menu in bolero : 1. 5F Information 2. STG Adaptation -> function 10 3. Choose (13) - Vehicle function list BAP-tire_pressure_system_0x07 4. Set value to active verified if (14)-Vehicle function list BAB-tire_pressure_system_0x07_msg_bus have value: Suspension data bus 1. 5F Information 2. STG Adaptation -> function 10 3. Choose (56)-Vehicle menu operation-menu_display_rdk 4. Set value to active verified if this option is actiated: (58)- Vehicle menu operation-menu_display_rdk_over_threshold_high 1. 17 Instruments 2. STG Long Coding -> function 7 3. Byte 04 4. Enable bit 0 -> Indirect Tire Pressure Monitoring System(TPMS) instaled. Problem bol v tom ze u mna je kodovanie len 28 bytov nie 29: 1A076A9120232A740077060501C8245856045400608024F0002B000040 Po uvedomeni si toho som zmenil "moje" posledne 2 byty na 70C0 teda byte 27=70 a byte 28=C0 ( rusi pisu zmen posledne 3 byty na 70CO02 ): 1A076A9120232A740077060501C8245856045400608024F2002B0070C0 A TPMS nabehlo V 29 byte sa meni ESP u mna teda sa neda, aj som to skusil nasilu vlozit ale nezobralo to. Editováno: 7. Březen 2015, autor: rodolfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Vasa v pv mi rekl, ze nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Pro tento nakódovaný typ TPMS není tato jednotka určená a bude fungovat nepřesně(jestli vůbec). Při použití tohoto postupu na MIB jednotkách Swing nebo Blues dojde po nastavení pomocí VCDS ke ztrátě možnosti vypnout a zapnout ESC(volba zešedne). Tak si udělej výlet, už bude lepší počasí tak...za krásami jihu Čech. Editováno: 7. Březen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Asi udelam. Kolik vyjde dokodovani vseho co se da a kolik to zabere casu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 (editace) Tak i já jsem během dnešního slučného odpoledne navštívil ferdu25 Z původního plánu, nechat si překódovat zadní světla a osvětlení SPZ po výměně za LED, se nakódovalo snad vše, co v mém autě šlo: - zadní LED světla + LED osvětlení SPZ - zadní LED světla spolu s denním svícením - obě zadní mlhovky - cornery - kontrola tlaku v pneu - HHC - XDS - ESC zapnuto/sport/vypnuto - sklápění pravého zrcátka při zpátečce - coming home - staging (protočení ručiček při startování) - ukazatel počtu litrů paliva k dotankování a na konec došlo i k výměně volantu za tříramenný, a to vše během chvilky. Je to skutečně profík Editováno: 8. Březen 2015, autor: Allister 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) Denní světla + zadní světla bez SPZ: Leuchte23SL HLC10-Lichtfunktion D 23,Daytime running lights Leuchte23SL HLC10-Dimmwert CD 23,100 Leuchte24SL HRA65-Lichtfunktion D 24,Daytime running lights Leuchte24SL HRA65-Dimmwert CD 24,100 Daytime running lights-Tagfahrlicht-Dauerfahrlicht aktiviert zusaetzlich Standlicht,not active Editováno: 10. Březen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubsl Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ahoj, dá se nějak snížit intenzita svícení spz? Měnil jsem normál žárovky za orig led spz světla ( celé světla ) a svítí to docela hodně, tak kdyby to šlo snížit, vůbec bych se nezlobil. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 V Octávii3 úspěšně rozběhnuto originální přídavné topení...funkce shodné jako z výroby, ovládání přes dotykový displej, dálku, ovladač topení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 ešte tak vyriešiť zmenu režimu kúrenie/vetranie pomocou diaľkového, ako to funguje s klasickým T91 a už som na ceste do Strakonic ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Podle mě to šlo zvolit přímo na displeji, režim v kterém to má fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 (editace) nevím jestli jde ten lepší ovladač, ale jde koupit ten modul kam se dává sim karta a pak se to ovládá přes mobil. Editováno: 12. Březen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Typ ovladače se kóduje zda je s displejem nebo ne...tak zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 když chci aktivovat staging tak mi píše error: channel not available pujde mi teda nastavit nebo ne ?? a nevim jestli to má psat nebo ne ale na maxi dotu mam SAFE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tady se to nenastavuje, ale zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 dá se nastavovat intenzita halogenoveho denniho sviceni? chtěl bych nastavit aby so svítilo trochu víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.