koli224 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Ahoj, Díky. Zkusím nastavit a dám vědět. Koli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Doswietlanie zakrentów dwu etapowe dla O3fl. Pierwsza cześć: Wybierz STG 09 (zasilanie pojazdu) autoryzacja dostępu STG -> Funkcja 16 Wpisz kod odblokowujący 31347 Regulacja STG -> Funkcja 10 Kanał funkcja (5) Leuchte12NL LB45-light B12 Wybierz Dostosuj wartość w zakrętach w lewo Kanał (5) funkcja Leuchte13NL RB5 światło B13 Wybierz Dostosuj wartość w zakrętach prawo Dodatkowo dla O3FL trzeba ustawić: IDE03638-IDE04231-static AFS light-Steering wheel angle: offset,-0.3 °, IDE03638-ENG116677-static AFS light-Abdimmgeschwindigkeit,25.0 %/s, IDE03638-ENG116673-static AFS light-bei Rueckwaertsfahrt,both sides , IDE03638-ENG116675-static AFS light-Lower speed threshold,0.0 km/h, IDE03638-ENG116682-static AFS light-Maximaltemperatur,100.0 °C, IDE03638-ENG116679-static AFS light-obere Grenztemperatur,95.0 °C, IDE03638-ENG116681-static AFS light-Oberer Lenkradwinkel,65 °, IDE03638-ENG116680-static AFS light-untere Grenztemperatur,80.0 °C, IDE03638-ENG116678-static AFS light-Unterer Lenkradwinkel,40 °, IDE03638-ENG116676-static AFS light-Upper speed threshold,40.0 km/h, IDE03638-ENG116674-static AFS light-Vorschrift,ECE R119 , IDE03638-ENG115830-static AFS light-Zeitwert Einschaltzeit Abbiegelicht,15 min, Doświetlanie działa tak ja ma być. Doświetlanie zakrentów górny próg działania. Sprawdzić jeszcze to czy czasem nie ma ustawionego 0 jesli tak to zmienić np na 50 km/h i do tej prędkości będzie działało doświetlanie. Wybierz STG 09 (zasilanie pojazdu) autoryzacja dostępu STG -> Funkcja 16 Wpisz kod odblokowujący 31347 Regulacja STG -> Funkcja 10 Kanał (3) Wybierz statyczny zakrętach niższy próg prędkości Dostosuj wartość odpowiadającą default: 0 km / h Uwaga: W przypadku oświadczenia wartości, Abbieglicht jest wyłączona i włączona tylko z corr ustawić prędkość zatem w państwie. Kanał (4) Wybierz statyczny zakrętach światła górny próg prędkości Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesek Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 diik moc za info na corner taky hned zitra jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomule Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 (editace) Ahoj, potřeboval bych pomoc. Hledám někoho na Západě čech, aby mi vyměnil Gateway(7N0 907 530) na O2 před FL 2005 a následně přehrál. Jsem z ML a 2 autorizáky u nás mi to nechtějí udělat. A ostatní servisy kolem neumí. Důvod výměny a přehrání je kvůli autorádio z aftermarketu, který nekomunikuje dobře s autem a vybiji baterku. Za práci samozřejmě zaplatím. Díky PS: vlozil jsem spatne prispevek do sekce O3 nejde smazat, kdyz tak to presunte. Omlouvám se Editováno: 27. Listopad 2019, autor: tomule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Mariánské Lázně ? -> Strakonice (Ferda), nejjistější řešení, dvě hodiny cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomule Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 děkuji za tip, zkusím pánovi napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Zdravím, chtěl bych se zeptat na jednu podivnost, na mé octavii 3 2014 jsem si krásně přes caristu zapl funkci Corner, na Octavii 2016 přes caristu vbc nemám sekci se světlama k dispozici. Zajímalo by mě proč to tak je, docela mě tím zaskočili. Poté by mě zajímalo, zda se dá zapnout funkce coming-home když nemám senzor v zrcátku (teda myslím si že to je k tomu určené ne?)? Carista to umožňuje ale nějak se mi to nepodařilo rozchodit. a poslední věc, O3 2016 svítí při denním svícení i vzadu, O3 2014 jen vepředu, lze to přes caristu zapnout? Díky za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 ComingHome bez senzoru funguje tak, že necháš ovladač světel v poloze pro potkávací světla a při vystupování "blikneš" dálkovými, měli by se pak rozsvítit potkávací při vystupování. Ke svícení i vzadu, hledej v Caristě "Skandinávské světla", nebo "Parkovací světla spolu s DLR". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsmach Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 tj musi byt zapnuty u home come i vypínač světel? v poloze vypinace svetel, 0 mi to nefungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Ano, musí, v poloze 0 to nic dělat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomule Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Tak jsem dojel za Ferdou, 300km za to stálo 20m práce a jel jsem domu spokojený. Děkuji za tip a znovu panu Ferdovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Má někdo prosim informace jak správně nakodovat klimatro ik vzhledem k výbavě? Pokud to tedy lze. Nepouští se mi automaticky vyhrev celniho skla a nefunguje mi pridavne topeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Zdravim neviete ako nakódovať výstražné svetlá pri prudkom brzdeni ? Skúšal som cez adaptáciu zapnúť asi 3 veci Emergency light brake myslím že take niečo dneska som to testoval na rovnej ceste v 75 km rýchlosti nezaplo po zastavení výstražné, svetla ani neblikali, a dokonca nefungovala ani proaktivna ochrana čiže pasy a okná. Ale ide mi hlavne o tie svetlá. Je to smutné že to má skoro každé auto aj tie staré a na octavii to nejde :D octavia 3 rv 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 To funguje už z výroby, jen to musí být brzdění intenzivní (aktivace ABS) a nevím jestli to nemusí být přes 80km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 A proaktivní ochrana taky funguje trochu jinak. Tan se musi spustit přední radar ze nebrzdis včas pak se zapne ochrana , a přitáhnout se pasy a zatáhnout okna. Kdyz jen tak z prudká zabrzdis tak to nejde. Nevim jak to napsat přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Intenzívne brzdenie to bolo ale fakt že v 75 km/h, zanechal som po sebe brzdnú stopu od kolies. môže byť že od vyššej rýchlosti no, skúsim to znova pri vyššej rýchlosti. A k tej proaktívnej to už som si všimol dávnejšie že nefunguje a som s tým zmiereny."V kritických jazdných situáciách (napr. pri núdzovom brzdení alebo pri náhlej zmene smeru jazdy) sa môžu nasledujúce opatrenia realizovať jednotlivo alebo súčasne, aby sa znížilo riziko ťažkých poranení. Zapnuté bezpečnostné pásy spolujazdca a vodiča sa automaticky tesne pritiahnu k telu. Okná v predných dverách (ak boli otvorené) sa automaticky zatvoria až na štrbinu cca 5 cm od okraja. Posuvné strešné okno sa zatvorí. Hneď ako pominie kritická jazdná situácia, bezpečnostné pásy sa opäť uvoľnia. Systém funguje v dvoch úrovniach ochrany. " Tie pásy určite nepritahuje okna nezavrie skúšal som to už viac krát proste je to zapnuté ale nejde to no :D Ale mňa zaujímali hlavne tie výstražne pri brzdení. Mal som info že toto určite od výroby nieje tak som to skúšal zapnúť ale asi ani to nestačilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Tak proaktivní ochranu nejvíc poznají spolujezdci , jako řídic jsem to moc nepoznal ale mam odzkouseno jako spolujezdec , kdy me to pritáhlo pas a privzavrelo okno. A byli to případy kdy ti auto uz začne samo brzdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jano Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Ahoj je tu niekto z Košíc a okolia ktorý by bol ochotný nakodovať nejaké funkcie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankop Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Ahoj, co by si potreboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Kubát Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 Prosím napsal by někdo návod v vcds nejlépe v české verzi jak kodovat led v blinkrech??Omlouvám se zda už to tady někde je,ale je toho tady strašnej kotel. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 Neviem, ci si sa pozrel na prvu stranku, ale ak by si sa pozrel, tak to najdes https://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/page/2/#comment-4431164 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polgaris Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Zdravim, chcem sa spytať, či niekto nevie ako sa cez OBD eleven koduju obrysove svetla, chcem tam dať ledky. Ďakujem (Octavia 3 2015 Xenon ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aja30 Vloženo 5. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2019 Ahoj, chci se zeptat jestli lze upravit rychlost při které se aktivuje upozornění na nezapnuté pasy ? Úplné vypnutí nechci. Rychlost je myslím nastavena cca na 25km chtěl bych to posunout na 50km poradíte někdo kde to změnit? OIII před FC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xstu Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Zdravím všechny uživatele, Chtěl bych se zeptat je zde kdokoliv z Prahy kdo umí programovat Octavii 3 MR2016 style (rádio bolero) a udělal by mi následující úpravy:Naklopení pravého zrcátka při zpátečceDeaktivace AM pásma Zobrazení rychlosti ventilátoru při poloze AUTOVypnutí Start-Stopu bez chybového hlášení? Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Pokud už není na zimu pryč, tak http://cardiagnostik.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.