AR1 Vloženo 28. Červen 2016 Vloženo 28. Červen 2016 (editace) Čau, tak mám v autě zase mokro. Tentokrát hadice průchozí. Ale zjistil jsem, že se hromadí voda v takovém plastovém bazmeku před střešním oknem pod střechou, z něj jde potom z boku odtoková hadice. V tom bazmeku je ještě menší bílá trubíčka (ta je vidět na té fotce), je v něm jen nasunutá. Teče to kolem této trubičky a přímo z toho plastu nějakými otvůrky. Zkusil jsem to přes náústek odtokové hadice pročistit, pak jsem tam napral přes ten náústek vodu z hadice jako do protisměru, kdyby v tom bylo někde něco přicpané, ale nic... Editováno: 28. Červen 2016, autor: AR1 Citovat
AR1 Vloženo 28. Červen 2016 Autor Vloženo 28. Červen 2016 Tak jsem to nakonec odmašloval celý. Největší ježek v kleci, jak stropnici vyndat z auta. Ten plastovej bazmek je konstrukce okna, ta bílá trubička je vedení vodítka ovládání okna. Jak do toho může protéct voda, nevím. Levá hadice se tvářila na profuk neprůchodná, prolil jsem jí taky zahradní hadicí, secvakal jsem to nazpátek, přitáhl malinko imbusy střešního okna a zaplavil střechu. Nic, neteče. A je to půl roku, co jsem se s těma hadicema drbal. Tak budu chvíli jezdit asi takhle, jak se šrotem, a uvidím, jestli nějak brzo zaprší. Jinak je to konstruktérsky vymyšlený hezky, celkově pár šroubků. Jedině jsem nevyndal obložení C sloupku, to udělám až při montáži střechy. Ještě mě napadá celý okno vyndat, asi by to vcelku mělo jít dobře, jen nevím, jestli není někde něco přilepenýho. Citovat
isita Vloženo 17. Červenec 2016 Vloženo 17. Červenec 2016 Dobrá práce. Já teď bojuji s těmi zadními hadičkami. Mám objednané nové, tak snad po výměně to bude cajk Citovat
Superb 3.6 FSI Vloženo 11. Listopad 2019 Vloženo 11. Listopad 2019 V 17. 7. 2016 na 20:10, isita napsal: Dobrá práce. Já teď bojuji s těmi zadními hadičkami. Mám objednané nové, tak snad po výměně to bude cajk Ahoj, aký je kod dielu týchto zadných hadičiek prosím ta? Vďaka. Citovat
isita Vloženo 11. Listopad 2019 Vloženo 11. Listopad 2019 Bohužel neznám ten kód. Dělali mi to ve škodovce. Teď tam jdu zase, protože mi po třech letech zase šla voda přes A sloupek. Citovat
AR1 Vloženo 11. Listopad 2019 Autor Vloženo 11. Listopad 2019 Je potřeba to čas od času profouknout kompresorem. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.