BrozikCZ Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Ahoj, podarilo se nekomu uspesne dodelat (dokodovat / dobastlit) automaticke dojizdeni? Uz jsem to tu na foru cetl X, jak to kazdeho stve. Me to take neskutecne vytaci a je to asi jedina vec, ktera mi na Fabii opravdu vadi. Da se to nejak vyresit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1karlik Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 (editace) Tak tohle mne stve tak , ze mne to donutilo dat sem muj prvni prispevek od me registrace zde na forum v r. 2010...(vzdy mi stacilo jen cist) Na F I jsem mohl okna jeste chvili po odstaveni auta okna zavrit/otevrit, popr. i z venku klicem davat nahoru dolu, nyni na F III aby clovek startoval??? To todle neni fakt vyreseno? Edit: V tomto vlakne se to trochu resi... VCDS a prirucka od uživatele wirer sekce 5.2 dvere a okna Editováno: 11. Únor 2017, autor: 1karlik aktualizace-doplneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Aby toto fungovalo musí se do dveří doplnit minimálně chybějící HW. Prodloužení doby na zavření z vnitřku také není to pravé- vyšší spotřeba elektriky. SW řešení není v dohledu. Prostě je F3 v tomto směru oholená na kost na základní funkci stahování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 Mňa to tiež strašne serie.. inak, v tej téme bol spomínaný aj takýto modul: https://www.pekatronic.de/en/Windowcloser/Window-control-module-One-Touch-easy-147-149-165.html ..ale či to pomôže aj F3, nikto zatiaľ nevie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixel101 Vloženo 7. Květen 2019 Sdílet Vloženo 7. Květen 2019 Nějaké novinky. Lze už funkci nakodovat F3 2017? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 Stale to co bolo. Kodovanie tu je spominane a ked raz tam chyba "kus zeleza", nezmenis to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 A možnost nasadit HW z FL už si zjišťoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2019 Sdílet Vloženo 8. Květen 2019 Niekde sme to rozoberali. Schemy uz mam, ale neporovnaval som. Malo casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 FL F3 uz ma tu moznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Ano 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 (editace) FL se vrátil aspoň k jedné funkcionalitě z minula, a v dokonce jsem to v informacích k FL viděl jako "vylepšení". Ale aspoň, že tak. Jinak nezavřou se automaticky po zamčení, ale jdou zavřít prodlouženým zamykacím impulsem, tj. podržení ruky na klice s keyless nebo zamykacího tlačíka DO. Stejně jdou i otevřít. Rovněž jdou minimálně od řidiče otvírat a zavírat jedním stiskem (u předFL pouze u řidiče ve verzi 4x el. okna). Editováno: 19. Květen 2019, autor: Lancelot 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Já jsem si taky myslel že když budu mít org. alarm tak že se mi ty okna při zamknutí zavřou, tak jak mi to zřekli když jsem auto objednával a ono nic, tak jsem volal do servisu s tím že mám od výroby org.alarm a při zamknutí se mi okna nezavřou. Technik mi řekl že všechny alarmy které se montují do aut od výroby tak mají impuls dojíždění oken. Den a půl bylo auto v servise a zjistili to, co už všichni ví. Tak se mi omluvili a mě zůstal alarm za příplatek 5000kč. který umí jen vreskat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Vreskat umí všechny ale zase máš safe zámky plus ultrazvuk, otřes, hlídání přívěsu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Možná že by pomohlo tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Ta funkcia safe znamena, ze ked zamknem auto, tak sa neda auto vnutornymi kluckami otvorit a po dalsom zamknuti vyradim funkciu safe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Ano, musel bych se podívat do návodu jak rychle musí být to druhé zmáčknutí. Nebo před zamčením zmáčknout tlačítko na B sloupku. Tohle ale patří jinam. Tady se bavíme o oknech. A k tomu kontaktu s povelem alarmu na zavření oken. Jestli se to neplete s kontaktem na centrálni zámek. To ale bylo u staršich aut. A co sem dal @Mrštik to je stejná kategorie jak starý alarm, starý centrál. Dnes si to musí povídat s Řj na piny bych to rohodně nepřipojoval. Stejně ten prodejce byl fakt navýši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 mám modelovy rok 2019, kupovane 03/2019, ale vdaka VAM zabezpečeniu mi to nefunguje. ak som to teda spravne pochopil - pípnem si auto - odomkne sa a potom dlhsim podrzanim tlačidla by sa mali všetky okna otvoriť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Vyskúšaj to so zasunutým vamkom a budeš vedieť, či to je ním alebo nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 ani, vyskúšam. určite dám vedieť. zatiaľ mi to nenapadlo využiť túto funkciu, ale uz byva teplo a tak sa hodí vyvetrat si aspon na chvilku auto pred jazdou. len pre istotu, aky je spravny postup? - stlačiť a stale drzat odomykanie? alebo stlačiť odomknutie a potom este raz a stále držať kym sa otvoria? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Jednou zmáčknout a držet. Auto se odemkne a okna pojedou dolů. Když tlačítko pustí tak se zastaví. Stejně tak při zavíraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 @PS1984 malo by to fungovat oboma sposobmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 ok, vyskúšam a dam vedieť ako to funguje s tym VAM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 funguje to aj s vypojenym VAM systémom. cize si viem vyvetrat auto aj ked v nom este nie je VAM. Tak isto aj zamknut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 V 8. 5. 2019 na 14:20, wirer napsal: Niekde sme to rozoberali. Schemy uz mam, ale neporovnaval som. Malo casu Wirer, už jsi řešil možnost výměny HW s dojezdy z face Fabie? Hodně by mě zajímalo, jestli je něco takového proveditelné a co vše by to obnášelo. Při současném horku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Nie, leto je na podobne uvahy ci studovanie nie najlepsim obdobim... Ale nikomu nebranim sa na to pozriet. Schemy su na fore dostupne, zoznam dielov si aj tak hladam iba na nete ako bezny smrtelnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.