Publikováno Červenec 10, 20169 r Zdravím všechny příznivce Škodovky a to zejména Superbů. Vzhledem k uvolnění verze Sportline a již se kvapem blížícímu zahájení výrobního procesu jsem si dovolil založit nové téma se zaměřením na tuto modelovou řadu. Čekám na finální detaily prvních vozů, co sjedou z výrobních linek. Kdyby někdo měl zákulisní informace o změně designu např. budíků oproti prezentovaným vozům na již proběhlých autosalonech, budu velice vděčný za Vaše příspěvky.
Červenec 12, 20169 r http://zpravy.idnes.cz/audi-vybrzdilo-kamion-na-d11-ddr-/krimi.aspx?c=A160712_105920_krimi_cen 18. vteřina. :-)
Srpen 17, 20169 r Autor Dneska jsem se konečně dostal k finálnímu produkčnímu Sportlinu.. Produkční kusy jsou totožné s kusy prezentovanými na autosalonech. Informace, že bude jiné provedení budíků hlavně po barevné stránce tedy nakonec nejsou pravda a jsou tak totožné s verzí L&K. Je to trošku zklamání, těšil jsem se na budíky ala OIII RS. Jinak vše zůstalo - alcantrové čalounění dveří, sportovní perforované sedačky, silný věnec volantu z perforované kůže, obložení v carbonovém dekoru, černé čalounění stropu atd atd... Upraveno Srpen 17, 20169 r od Ladiis
Srpen 27, 20169 r Co dodat o barve DRAGON SKIN ?! .... fenomenalni, originalni, uzasna, na fotce perfektni na vlastni oci luxusni Kdo objednal tuhle barvu, urcite neprohloupil, stejne i tak v cervene vypada paradne ! ! ! Mensi ochutnavka a kdo objednal DRAGON SKIN muze se stavit u nas na salonu a treba manzelce poridit ,,prcka" ve stejne barve
Září 29, 20168 r Vcera som mal moznost zhliadnut nazivo a aj sa zviest.Nieco uzasne a v tejto cerveno-ciernej je to oku velmi lahodiace.Viem si do buducna predstavit.
Říjen 7, 20168 r tak jsem trošlu zklamán, jakmile máte nejslabší diesel, tak tam chybí dva laufy a jsou tam nesmyslné záslepky :-( Jestli je ještě i u nějaké jiné motorizace, to netuším.
Říjen 7, 20168 r 2 funkční laufy jsou snad jen u 206kW benzínu, ostatní mají po jednom, jestli se nemýlím. Hodně se to tady také probíralo. Upraveno Říjen 7, 20168 r od signoflife
Říjen 7, 20168 r ano, vyslovene koncovky jsou jen u 206 kw .... zbytek motorizaci ma jen nazdobeny difuzor
Říjen 8, 20168 r Autor Jak říkají ostatní, dva laufy vyvedeny difuzorem mají jen 206kW motorizace a je jedno jestli je to sportline nebo jiná verze... Sportline má ozdobnou lištu difuzoru s imitací koncovek výfuku. Jinak tlumič s výfukem na každé straně mají jen 2,0 TSI verze, jinak je všude jen jednostranně vyvedený výfuk...
Říjen 10, 20168 r Kolega v práci ma 140kw diesela 4x4 a koncovky dvě Sent from my iPhone using Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.