Blacky Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 no nejak spatne zapojeny. kdyz davam blinkr, tak se mi rosvetsuje kontrolka zadni mlhovky a kdyz slapnu na brzdu ,tak se na vozejku rosviti blinkry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 prikladam par fotecek origo taznyho. Porad sem nejak nechytil ten spravnej gryf pro jeho nandavani. Prni fotka je rekukce 13-7 pin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 no nejak spatne zapojeny. kdyz davam blinkr, tak se mi rosvetsuje kontrolka zadni mlhovky a kdyz slapnu na brzdu ,tak se na vozejku rosviti blinkry. To co popisuješ vypadá jak když to má špatnou kostru a kostří se ti to přes ty mlhovky nebo blinkry. Jo a s tim gryfem... :-D nandá se to dobře, ale to vyndání je zajímavé :-) když táhneš delší cestu nějaký těžší náklad tak se to tak zaklepe že pak fakt, aby jsi to vyndal potřebuješ těch 50kg co tam píšou :-D prvně jsem si div nevyrazil zuby :D když to povolilo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 byla chyba v elektice, prehozene dva draty. uz mi to opravili. jj chce to gryf. pri vyndavani je blby, kdyz to zamacknu moc, tak se ta paka zasekne dole ( jako pred nandanim) a uz ji nemuzu dat zpet, tka to musim zase nasadit a opartne vyndat., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 byla chyba v elektice, prehozene dva draty. uz mi to opravili.jj chce to gryf. pri vyndavani je blby, kdyz to zamacknu moc, tak se ta paka zasekne dole ( jako pred nandanim) a uz ji nemuzu dat zpet, tka to musim zase nasadit a opartne vyndat., no to mě taky, tim odjistíš ty jistící kuličky, any jsi to mohl vyndat, pak to vytrhneš a je to.... A když ti ta páka zůstane dole tak máš ty kuličky vtažený dovnitř a tak stačí jen zmačknout takovej ten kolíček nahore(na tý části co zalézá dovnitř) a zase se to vrátí z5 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 byla chyba v elektice, prehozene dva draty. uz mi to opravili.jj chce to gryf. pri vyndavani je blby, kdyz to zamacknu moc, tak se ta paka zasekne dole ( jako pred nandanim) a uz ji nemuzu dat zpet, tka to musim zase nasadit a opartne vyndat., no to mě taky, tim odjistíš ty jistící kuličky, any jsi to mohl vyndat, pak to vytrhneš a je to.... A když ti ta páka zůstane dole tak máš ty kuličky vtažený dovnitř a tak stačí jen zmačknout takovej ten kolíček nahore(na tý části co zalézá dovnitř) a zase se to vrátí z5 :-) hm aha sem mi to zdalo nejaky divny, jakej kolicek myslis? tu cervenou pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 byla chyba v elektice, prehozene dva draty. uz mi to opravili.jj chce to gryf. pri vyndavani je blby, kdyz to zamacknu moc, tak se ta paka zasekne dole ( jako pred nandanim) a uz ji nemuzu dat zpet, tka to musim zase nasadit a opartne vyndat., no to mě taky, tim odjistíš ty jistící kuličky, any jsi to mohl vyndat, pak to vytrhneš a je to.... A když ti ta páka zůstane dole tak máš ty kuličky vtažený dovnitř a tak stačí jen zmačknout takovej ten kolíček nahore(na tý části co zalézá dovnitř) a zase se to vrátí z5 :-) hm aha sem mi to zdalo nejaky divny, jakej kolicek myslis? tu cervenou pojistku? nene na tý plastový páčce ne... jak jsem tě pochopil tak ti zvostane ta páka dole a kuličky máš odjištěný (volný) no tak nahoře nad nima na tom osazení vylézá taky taková kulička, tak že tu :-) Ty když ho nasadíš na vůz, tak to tím odjistíš a tažný tam drží - no tak ty to zmačknes venku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jj presne tak. ok zitra to vyzkousim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 mělo by to tak být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Teď jsem si namontoval tažné, ale mám ho s jimou zásuvkou než na vozíku, tak jsem to nemohl zkusit. V návodu se píše, že se musí po montáži přizpůsobit řídící jednotka, nevíte někdo- musí? Auto bliká a svítí normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 cauky, jasne vec na vozejku mas asi starou 7 pin zastrcku a tazny ma uz 13pin, potrebujes tu redukci viz fotka 1 nahore. stoji kolem 400Kč. RJ se upravovat nemusi, resp nevim o tom ze by musela. Pokud ti to montovali origo, tak doplnily svazek u zadniho praveho svetla, takze ti ted svitej obe zadni mlhovky a pri zapojenym vozejku zhasnou. jinak preju rychle "chyceni" gryfu na vyndavani. ja stim bojuju porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 cauky, jasne vec na vozejku mas asi starou 7 pin zastrcku a tazny ma uz 13pin, potrebujes tu redukci viz fotka 1 nahore. stoji kolem 400Kč. RJ se upravovat nemusi, resp nevim o tom ze by musela. Pokud ti to montovali origo, tak doplnily svazek u zadniho praveho svetla, takze ti ted svitej obe zadni mlhovky a pri zapojenym vozejku zhasnou. jinak preju rychle "chyceni" gryfu na vyndavani. ja stim bojuju porad. No montoval jsem si to sám Tu redukci jsem koupil v autokelly za 169kč, tak snad to půjde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 za 169? tyyjo tak to je super, asi nebude origo, ale to nevadi, ja se pri tech 400 malem zlomil v pase, ale holt sme to budel dat. Montoval sem? ty mas nato firmu?, nebo ti nejakej znamej da razitko? Abys to mohl nechat zapsat do TP, tka po tobe budou chtit ucet od prodejce a montera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irin Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 za 169? tyyjo tak to je super, asi nebude origo, ale to nevadi, ja se pri tech 400 malem zlomil v pase, ale holt sme to budel dat. Montoval sem? ty mas nato firmu?, nebo ti nejakej znamej da razitko? Abys to mohl nechat zapsat do TP, tka po tobe budou chtit ucet od prodejce a montera. A nebo zajet na STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 he? na STK ti zapisou tazny to velkyho TP? to pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 na STK ti kontrolujou montaz a daj ti potvrzeni ze je to ok a potom s tim des na urad kde ti to zapisou.....(na STK zaplatis za prohlidku asi 100 kc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 hmm a to nechtej doklad, ze je to legal koupeny a ze to ma schvaleni pro provoz na nasich silnicich? Treba kdyz bych si tam doma navaril nejaky trubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Účet mám, hlavně musí být tipový list... Editováno: 17. Srpen 2008, autor: foromen smazání citace předešlého příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 aha. tak to sem nevedel. Ja si to uz poradne nepamatuju co po me chteli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Chtěl bych se zeptat, když vydělám tažné z auta, tak ta plastová páka zůstane trochu níž a nejde mě otočit klíčkem a vytáhnout ho. Když kouli strčím do auta, tak to cvakne a v pohodě klíčkem zamknu a vytáhnu ho. Tak nevím, je to rukama, nebo je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 jj to je presne to co sem resil ja. jde to udelat, ze pri vyndavani tak nejak proste cuknes pakou jen trochu, aby se uvolnila,ale nezacvakla. A nebo jak se to asi ma delat, necim tukni do te male kulicky na trnu, pak to skoci zpet a jde vyndat klicek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Tak jsem koupil zaves za 4500 Kč včetně kabeláže neodjímatelný origo.Dále montáž 2800 kč a vyšel mně na 7300 Kč a je pěkný orgigo i s přechodkou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooster Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Sice se můj dotaz netýká F, ale R, ale je to možná podobné. Nevíte někdo jak je to při montáži originálního závěsu na R Scout. Řeším při objednání nového vozu do výroby zda to tam nechat dát, ale nikde jsem nenašel, jak by to zasáhlo zadní nárazník. Původně jsem se domníval, že ohledně případné montáže závěsu je na Scoutu ve středové části "ochranného" stříbrného krytu nárazníku krytka a není tedy nutné do něj dělat nějaké další díry či ho ještě jinak pitvořit. Jak to tedy ve skutečnosti je? Máte s tím někdo zkušenost, příp. foto jak namontovaný origo odnímatelný závěs na R vypadá. Dík. Blbě koukám a až teď jsem našel přímo vlákno o tažném u R, tak se omlouvám a když tak prosím o přesun. Dík! Editováno: 23. Březen 2009, autor: Rooster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 V nárazníku u Scouta v spodnej časti v strede je vždy vyberateľná krytka - takže no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooster Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Moc děkuji Igore! Už jsem včera objednal (R Scout 1.4 - RB). Sice cena závěsu nic moc, ale nikde to zas nebude blbě trčet a auto hyzdit. Šílené dodací lhůty, prý nejsou motory a tak zatím vůbec nevím, kdy půjde fešák do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.