Přejít na obsah

Tažné zařízení Roomster

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
no nejak spatne zapojeny. kdyz davam blinkr, tak se mi rosvetsuje kontrolka zadni mlhovky a kdyz slapnu na brzdu ,tak se na vozejku rosviti blinkry.

To co popisuješ vypadá jak když to má špatnou kostru a kostří se ti to přes ty mlhovky nebo blinkry.

Jo a s tim gryfem... :-D nandá se to dobře, ale to vyndání je zajímavé :-) když táhneš delší cestu nějaký těžší náklad tak se to tak zaklepe že pak fakt, aby jsi to vyndal potřebuješ těch 50kg co tam píšou :-D prvně jsem si div nevyrazil zuby :D:D když to povolilo.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

byla chyba v elektice, prehozene dva draty. uz mi to opravili.

jj chce to gryf. pri vyndavani je blby, kdyz to zamacknu moc, tak se ta paka zasekne dole ( jako pred nandanim) a uz ji nemuzu dat zpet, tka to musim zase nasadit a opartne vyndat., :help:

no to mě taky, tim odjistíš ty jistící kuličky, any jsi to mohl vyndat, pak to vytrhneš a je to....

A když ti ta páka zůstane dole tak máš ty kuličky vtažený dovnitř a tak stačí jen zmačknout takovej ten kolíček nahore(na tý části co zalézá dovnitř) a zase se to vrátí z5 :-)

Odkaz ke komentáři

jj chce to gryf. pri vyndavani je blby, kdyz to zamacknu moc, tak se ta paka zasekne dole ( jako pred nandanim) a uz ji nemuzu dat zpet, tka to musim zase nasadit a opartne vyndat., :help:

no to mě taky, tim odjistíš ty jistící kuličky, any jsi to mohl vyndat, pak to vytrhneš a je to....

A když ti ta páka zůstane dole tak máš ty kuličky vtažený dovnitř a tak stačí jen zmačknout takovej ten kolíček nahore(na tý části co zalézá dovnitř) a zase se to vrátí z5 :-)

hm aha sem mi to zdalo nejaky divny, jakej kolicek myslis? tu cervenou pojistku?

Odkaz ke komentáři

hm aha sem mi to zdalo nejaky divny, jakej kolicek myslis? tu cervenou pojistku?

nene na tý plastový páčce ne... jak jsem tě pochopil tak ti zvostane ta páka dole a kuličky máš odjištěný (volný) no tak nahoře nad nima na tom osazení vylézá taky taková kulička, tak že tu :-) Ty když ho nasadíš na vůz, tak to tím odjistíš a tažný tam drží - no tak ty to zmačknes venku ;-)

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

cauky, jasne vec na vozejku mas asi starou 7 pin zastrcku a tazny ma uz 13pin, potrebujes tu redukci viz fotka 1 nahore. stoji kolem 400Kč. RJ se upravovat nemusi, resp nevim o tom ze by musela. Pokud ti to montovali origo, tak doplnily svazek u zadniho praveho svetla, takze ti ted svitej obe zadni mlhovky a pri zapojenym vozejku zhasnou. :palec2:

jinak preju rychle "chyceni" gryfu na vyndavani. ja stim bojuju porad. :p

Odkaz ke komentáři

cauky, jasne vec na vozejku mas asi starou 7 pin zastrcku a tazny ma uz 13pin, potrebujes tu redukci viz fotka 1 nahore. stoji kolem 400Kč. RJ se upravovat nemusi, resp nevim o tom ze by musela. Pokud ti to montovali origo, tak doplnily svazek u zadniho praveho svetla, takze ti ted svitej obe zadni mlhovky a pri zapojenym vozejku zhasnou. :palec2:

jinak preju rychle "chyceni" gryfu na vyndavani. ja stim bojuju porad. :p

No montoval jsem si to sám :palec2: Tu redukci jsem koupil v autokelly za 169kč, tak snad to půjde. Díky

Odkaz ke komentáři

za 169? tyyjo tak to je super, asi nebude origo, ale to nevadi, ja se pri tech 400 malem zlomil v pase, ale holt sme to budel dat.

Montoval sem? ty mas nato firmu?, nebo ti nejakej znamej da razitko? Abys to mohl nechat zapsat do TP, tka po tobe budou chtit ucet od prodejce a montera.

Odkaz ke komentáři

za 169? tyyjo tak to je super, asi nebude origo, ale to nevadi, ja se pri tech 400 malem zlomil v pase, ale holt sme to budel dat.

Montoval sem? ty mas nato firmu?, nebo ti nejakej znamej da razitko? Abys to mohl nechat zapsat do TP, tka po tobe budou chtit ucet od prodejce a montera.

A nebo zajet na STK

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych se zeptat, když vydělám tažné z auta, tak ta plastová páka zůstane trochu níž a nejde mě otočit klíčkem a vytáhnout ho. Když kouli strčím do auta, tak to cvakne a v pohodě klíčkem zamknu a vytáhnu ho.

Tak nevím, je to rukama, nebo je to normální?

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Sice se můj dotaz netýká F, ale R, ale je to možná podobné. Nevíte někdo jak je to při montáži originálního závěsu na R Scout. Řeším při objednání nového vozu do výroby zda to tam nechat dát, ale nikde jsem nenašel, jak by to zasáhlo zadní nárazník. Původně jsem se domníval, že ohledně případné montáže závěsu je na Scoutu ve středové části "ochranného" stříbrného krytu nárazníku krytka a není tedy nutné do něj dělat nějaké další díry či ho ještě jinak pitvořit. Jak to tedy ve skutečnosti je? Máte s tím někdo zkušenost, příp. foto jak namontovaný origo odnímatelný závěs na R vypadá. Dík.

Blbě koukám a až teď jsem našel přímo vlákno o tažném u R, tak se omlouvám a když tak prosím o přesun. Dík!

Editováno: , autor: Rooster
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...