Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj všichni,

snažil jsem se to tady hledat, jestli to někdo řešil, ale neustále blbne vyhledávání a strašný problém něco najít, aby to odpovídalo mému problému. A teď k věci.

Mám Octavii I (r.v. 06/2004), ve které nebylo rádio, ale jinak multivolant na ovládání rádia + budíky s displejem na zobrazení info o rádiu + kabel na propojení budíků - vše standard v originálu. Sehnal jsem si teda origo rádio symphony MP3. Napojeno ok, po zadání PINu k rádiu vše ok a normálně funguje. I se po vytažení klíčku samo vypne. Jen ovládání z volantu nefunguje a na budících se taky info z rádia nezobrazuje. Napadá mě jediné. Nemusí se ještě přes diagnostiku něco nastavit? Slyšel jsem, že když je rádio origo z výroby a odpojí se, tak po znovuzapojení se PIN nemusí zadávat, protože je uložen v budících (nevím, co je na tom pravdy). Tak mě napadlo, že v tom případě by PIN v budících nesouhlasil s rádiem a proto to spolu nekomunikuje. Ale fakt nevím, jen moje domněnka.

Předem díky za jakoukoliv radu, která pomůže. Luboš

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...