Blacky Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 mnoo u parrota proste kliknu na seznam, vyberu odeslat a najdu zarizeni parrot a odeslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 U originál BT HF to funguje tak, že na telefóne dáš vyhľadať prítomnosť BT zariadení. Nájde ti "Škoda UHV" (alebo tak nejak), potvrdíš pripojenie, zadáš kód (tuším 0000 alebo 1234), a potom treba pekne telefón nechať, aby BT HF naťahala z neho údaje. Ak máš veľa kontaktov v telefóne, môže to trvať aj niekoľko minút. Treba byť kľudný a počkať, v žiadnom prípade nevyťahovať kľúčik zo zapaľovania, lebo sa spojenie ukončí. Je dobré nastaviť v telefóne automatické pripojenie na zvolené BT zariadenie, potom už len hocikedy sadneš do auta, telefón sa pripojí a môžeš telefonovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 mam origo BT HF s ovladacem pod volantem a je to super vec - naparuje se to tak, jak pise Igor (kod je 1234), kontakty taha jen chvilku a pak to fici (celkem umi az 5 telefonu najednou) - na maxidotu ukazuje vse dobre, ale samozrejme vse nejlepe, pokud u kontaktu nepouzivas interpunkci...je to fakt vyborna vec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Díky jtfCobra nakodováno.Je to super,seznam na maxidotu,ovládání pod volantem.Nemá to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi jednotkou HF 5J0035729A a B? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Jen tak mimo, taky mám origo BT HF a až na diakritiku v adresáři funguje vcelku bez problémů. Hlavně hlasové ovládání je fajn věc. Ještě by to mohlo umět číst SMS a bylo by to optimální. Myslel jsem, že v OII to umí o něco víc, ale ve spojení s telefonem je to v podstatě to samé jako v FII. Nebo aspoň já jsem na žádné větší rozdíly nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) Majk: A vypadla z výroby 1.6.2008, nahradila ju verzia B. Konkrétne popisy zmien som ale nikde nenašiel. Marcush: Mám origo BT HF v OII, tam diakritika funguje na 1*, vie dĺžne, aj mäkčene, takisto pri vyhľadávaní ide zadávať aj diakritické znaky. V OII má v kombinácii s BT HF veľký prínos rádio Bolero alebo navi Columbus, pretože na tom peknom veľkom displeji rádia sa pekne zobrazujú údaje z telefónu a cez dotykovú obrazovku rádia ide HF veľmi komfortne ovládať, listovanie v zoznamoch, priame vytáčanie čísel cez klávesnicu, takisto zadávanie písmen cez klávesnicu... Proste super! Editováno: 10. leden 2010, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek G. Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 ahoj, jde aktivovat/rozchodit bluetooth, pokud tam mám radio Dance a maxidot, bez nejakých větších operací? Stačí překódovat a připojit mikrofon, nebo co dalšího??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Marek: Musíš nakódovať, no hlavne musíš to BT handsfree najprv namontovať, potiahnuť kabeláž k samotnému handsfree, prepojiť ho s rádiom, namontovať mikrofón do stropnej lampičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek G. Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 U druhého nového auta se mi nedaří přetáhnout seznam do handsfree. Dělal jsem to několikrát a po několika minutovém "Prosím čekejte" se to ukončí a nepřenese nic. Máte nějaké typy, co by to mohlo být, kde dělám chybu? Fabia II Elegance+Rádio Dance+maxidot+ovládání HF pod volantem+Nokia N95 8G. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Marek: Nainštaloj do N95 tú aplikáciu na synchronizovanie kontaktov, nájdeš ju tu http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/docum..._Bluetooth.aspx. Potom to pôjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Kluci takže pokud mám orig BT HF sadu tak můžu ten nevzhledný držák sundat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 kuci minulý tyden jsem zjistil odběr na baterii 1A v klidu a zmizela mi z maxidotu nabídka TELEFON.Mám v Roomsteru 07 GSM II s jednotkou 5J0035729 A.Diagnostika jednotku nenašla, odpojil jsem ji a odběr klesl na standart.Chci se zeptat zda někdo neví co v této jednotce mohlo odejít?Od roku 2007 fungovala 3 dny přes Bluetooth a pak zmizela.Nestalo se to někomu taky?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Jo držák sundej, je tam na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Našel by se tady nějakej šikula, kterej by mi do FII předFL (MR2010, Maxidot, Dance) dodělal origo BT HF sadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 (editace) Nevíte jak dostat do BT kontakty, když mám android? Jakou aplikaci nainstalovat? BT HF je 5J0035729B a telefon je stará vykopávka s androidem 2.3 (LG P500 OptimusOne) EDIT: Tak si odpovím sám, žádnou, stačí být opravdu trpělivý až se kontakty nahrajou. Editováno: 1. Únor 2015, autor: Drewie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Nevíte někdo jestli jsou připravený kabely pod sedačkou ve Fabii 2 r.v.2010 před fl. na or.hansfree? Nechce se mi to ted rozebírat. Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LineasBA Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Zdravim vas, chcel by som si do mojej Fabie dorobit BT ..original....skusal som vselijake hluposti do zapalovaca ale je to des, tak by som sa chcel spytat ci mi to vie niekto v Bratislave alebo okoli spravit za rozumnu cenu. Mam maxidot aj multifunkcny volant ako je na obrazku... vie mi niekto napisat co ma to vyjde???..viem z BT modul treba kupit....a dalej nakodovat...len neviem kde ho kupit ,aby som sa v skodovke nezrujnoval...... Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 V Škodovke to asi bude drahý špás. Potrebuješ BT jednotku, a okrem nej mikrofón a nejakú kábeláž. A potom samozrejme všetko nakódovať. Mne to robil jeden chalan z obce pri Partizánskom, a ak sa dobre pamätám, stálo ma to nejakých 200-250 €. Dosť penil, lebo oproti ľahko rozoberateľnej palubnej doske Octavie II, trvalo zapojenie na mojej Fabii II FL asi 3x tak dlho ako na kamarátovej Octavii II FL. Napriek tomu ale všetko spravil a nastavil a do dnes to funguje perfektne, vrátane ovládania rádia a telefónu na volante ktorý je z OII RS, a to vrátane páčok pre DSG, a hlasového ovládania Columbusa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valer22 Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Někdo kdo uměl dodělat do Fabia 2 facelift 2010 1.2 TSI originální BT a multifunkční volant? Nejlépe Jižní čechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 není problém můžem při jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel 123 Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 (editace) Ahoj, mám Škodu roomster s rádiem dance a handsfree GSM II to s držákem a chtěl bych ten modul vyměnit za nějakej s BT, který by fungoval s ovládání pod volantem, je tu nějaká možnost, kde by se to dalo udělat (nejlépe Praha) a kolik by to stálo? Díky, Editováno: 16. Listopad 2017, autor: Karel 123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 Rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel 123 Vloženo 16. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2017 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.