Duben 17, 20196 r Přesně tak, poface auto s ESP na první pohled poznáš podle tlačítka pro vypnutí kontroly prokluzu ASR, které označil voltys. Druhá možnost je kontrola štítku s kódy výbavy v kufru u rezervy - bude na něm mimo jiné kód 1AT. Mimochodem, pokud mě paměť neklame, HHC bylo vždy za příplatek a pokud ne, tak spíš u posledních ročníků před koncem výroby, kdy přejmenovali ESP na ESC. Ale samozřejmě se mohu mýlit. Ostatně je to jedno, když to jde dokódovat. Jestli ho máš z fabriky, hoď své kódy výbavy do dekodéru odkazovaného výše, jestli tam budeš mít kód pro HHC a pokud ano, poděl se s námi, o jaký kód jde, nikde jsem to nenašel. EDIT: Aha, díky za upřesnění, voltys, že mohlo být HHC součástí paketu mi nedošlo. Upraveno Duben 17, 20196 r od JayBee1
Duben 17, 20196 r Kupoval jsem fabku novou a jsem si jistý že v konfigurátoru jsem připlácet za Akční paket Sport II, určený pro verzi Ambiente tak ESP včetně HHC bylo toho součástí i když se o ně nepsalo. Byl jsem právě mile překvapen když jsem zjistil že HHC mám. Teď přesně nevím jak to bylo u výbavy elegance, tam mám tušení že bylo ESP automaticky a za HHC se právě připlácelo. Upraveno Duben 17, 20196 r od voltys
Duben 17, 20196 r Tak jsem prošel všechny kódy a raději dvakrát a žádný kód co mám neuvádí HHC sytém. Přitom ho mám z výroby. Tak toho se také nemůže držet. Můžeš to překontrolovat ale jak píšu zkoušel jsem to dvakrát.
Duben 17, 20196 r Je to jenom SW, tak to asi kód nemá, taky dobře vedět. Chemovi to v podstatě může být fuk, tomu stačí koupit auto s ESP a pokud HHC mít nebude, tak přes kabel za pár šupů z Číny mu to dneska zapne během pár minut kdekdo. V ČB třeba já.
Duben 18, 20196 r Někdo z Prahy, kdo by mi byl schopen asistent rozjezdu do kopce aktivovat? Škoda Fabia II FL, červen 2013, výbava ambiente Tel. 776 243 532 Díky, Filip
Červenec 10, 20196 r Nejsem si jist, zda to jde, ale někde jsem to četl a nemohu to najít. Čekal jsem, až mi skončí záruka u OIII g-tec a chtěl bych aktivovat asistenta rozjezdu do kopce a vypnout stop start systém. Je tu někdo kdo by mi to aktivoval? Praha/Beroun. Díky
Srpen 16, 20196 r Ahoj, je někde seznam věcí, co se dá u FII před FL dokódovat? Mám VCDS 18.9 ENG a je škoda, že to není v CZ:(
Srpen 8, 20205 r V 4. 8. 2016 na 13:39, wirer napsal: načo do SZ/SS, keď môžme tu. tiež to mám aktivované, režim Normal. je to návyková vec, ručku ani pri prudkom kopci nepotrebujem btw, tiež mám 2013, Ambition výbava Kódovanie: - 03 – ABS Brzdy - 07 – Kódovanie - Kalkulačka pre dlhé kódovanie - Byte 16: - bit 0 - aktivácia HHC - 0 = asistent vypnutý; 1 = asistent zapnutý Kódovanie EN: - 03 – ABS Brakes - 07 – Coding - Long Coding Helper - Byte 16: - bit 0 - activate HHC - 0 = asistent ON; 1 = asistent OFF Po tejto aktivácii je možné prispôsobenie dĺžky pôsobenia HHC. - 03 – ABS Brzdy - 10 – Prispôsobenie - Asistent rozjazdu do kopca o Deaktivované o Normálne o Skoro – štart s nízkymi otáčkami o Oneskorene – štart s vysokými otáčkami a kĺzavou spojkou Kódovanie EN: - 03 – ABS Brakes - 10 – Adaptation - Hill-start asistent o Not activated o Normal o Early - start with low RPM's o Late - start with high RPM's and slipping clutch Zdravím activovat jsem podle návodu a píše mi to chybu čidlo pricneho zrychlení 2-- po startu svítí abs asr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.