JayBee1 Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 (editace) Přesně tak, poface auto s ESP na první pohled poznáš podle tlačítka pro vypnutí kontroly prokluzu ASR, které označil voltys. Druhá možnost je kontrola štítku s kódy výbavy v kufru u rezervy - bude na něm mimo jiné kód 1AT. Mimochodem, pokud mě paměť neklame, HHC bylo vždy za příplatek a pokud ne, tak spíš u posledních ročníků před koncem výroby, kdy přejmenovali ESP na ESC. Ale samozřejmě se mohu mýlit. Ostatně je to jedno, když to jde dokódovat. Jestli ho máš z fabriky, hoď své kódy výbavy do dekodéru odkazovaného výše, jestli tam budeš mít kód pro HHC a pokud ano, poděl se s námi, o jaký kód jde, nikde jsem to nenašel. EDIT: Aha, díky za upřesnění, voltys, že mohlo být HHC součástí paketu mi nedošlo. Editováno: 17. Duben 2019, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 (editace) Kupoval jsem fabku novou a jsem si jistý že v konfigurátoru jsem připlácet za Akční paket Sport II, určený pro verzi Ambiente tak ESP včetně HHC bylo toho součástí i když se o ně nepsalo. Byl jsem právě mile překvapen když jsem zjistil že HHC mám. Teď přesně nevím jak to bylo u výbavy elegance, tam mám tušení že bylo ESP automaticky a za HHC se právě připlácelo. Editováno: 17. Duben 2019, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Tak jsem prošel všechny kódy a raději dvakrát a žádný kód co mám neuvádí HHC sytém. Přitom ho mám z výroby. Tak toho se také nemůže držet. Můžeš to překontrolovat ale jak píšu zkoušel jsem to dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Je to jenom SW, tak to asi kód nemá, taky dobře vedět. Chemovi to v podstatě může být fuk, tomu stačí koupit auto s ESP a pokud HHC mít nebude, tak přes kabel za pár šupů z Číny mu to dneska zapne během pár minut kdekdo. V ČB třeba já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 18. Duben 2019 Sdílet Vloženo 18. Duben 2019 Někdo z Prahy, kdo by mi byl schopen asistent rozjezdu do kopce aktivovat? Škoda Fabia II FL, červen 2013, výbava ambiente Tel. 776 243 532 Díky, Filip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revol Vloženo 10. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2019 Nejsem si jist, zda to jde, ale někde jsem to četl a nemohu to najít. Čekal jsem, až mi skončí záruka u OIII g-tec a chtěl bych aktivovat asistenta rozjezdu do kopce a vypnout stop start systém. Je tu někdo kdo by mi to aktivoval? Praha/Beroun. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Ahoj, je někde seznam věcí, co se dá u FII před FL dokódovat? Mám VCDS 18.9 ENG a je škoda, že to není v CZ:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lopez000 Vloženo 8. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2020 V 4. 8. 2016 na 13:39, wirer napsal: načo do SZ/SS, keď môžme tu. tiež to mám aktivované, režim Normal. je to návyková vec, ručku ani pri prudkom kopci nepotrebujem btw, tiež mám 2013, Ambition výbava Kódovanie: - 03 – ABS Brzdy - 07 – Kódovanie - Kalkulačka pre dlhé kódovanie - Byte 16: - bit 0 - aktivácia HHC - 0 = asistent vypnutý; 1 = asistent zapnutý Kódovanie EN: - 03 – ABS Brakes - 07 – Coding - Long Coding Helper - Byte 16: - bit 0 - activate HHC - 0 = asistent ON; 1 = asistent OFF Po tejto aktivácii je možné prispôsobenie dĺžky pôsobenia HHC. - 03 – ABS Brzdy - 10 – Prispôsobenie - Asistent rozjazdu do kopca o Deaktivované o Normálne o Skoro – štart s nízkymi otáčkami o Oneskorene – štart s vysokými otáčkami a kĺzavou spojkou Kódovanie EN: - 03 – ABS Brakes - 10 – Adaptation - Hill-start asistent o Not activated o Normal o Early - start with low RPM's o Late - start with high RPM's and slipping clutch Zdravím activovat jsem podle návodu a píše mi to chybu čidlo pricneho zrychlení 2-- po startu svítí abs asr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.