Přejít na obsah

revol

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení revol

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nejsem si jist, zda to jde, ale někde jsem to četl a nemohu to najít. Čekal jsem, až mi skončí záruka u OIII g-tec a chtěl bych aktivovat asistenta rozjezdu do kopce a vypnout stop start systém. Je tu někdo kdo by mi to aktivoval? Praha/Beroun. Díky
  2. Nevíte, jak to je s verzi Android auto, která nepotřebuje kabel, ale funguje bezdrátově? Vím, že je potřeba tlf s Androidem 8, ale nevím, zda bude fungovat v Octavii nebo je potřeba i upgrade infotainmentu?
  3. Díky, to zní dobře, hodil bys mi na sebe nějaký kontakt do PM, toho 5.7. nevím jestli někam nepojedeme na prodloužený víkend, ale kdyby to klaplo, bylo by to fajn. Nepoužíváte někdo AA přes magnetický kabel? Zda funguje? Spotify používám, takže krom Waze bych využil i Spotify, ale nic dalšího zajímavého tam moc nevidím
  4. Za off topic se omlouvám. Včera jsem byl v servisu se na vše zeptat. HHC mi prý bez ztráty záruky neudělají a olej za 5,5k podle toho kolik bude chybět v ostřikovačích atd. Těma ostřikovačema mě pobavili. Teď už zpět k tématu: Bavili jsme se o Smartlinku, zda bych ho mohl vyzkoušet a žádný auto se Smartlinkem neměli:( když jsem se ptal, co když to nepůjde, tak sice řekl, že to mohu otestovat při předání, ale vyhýbal se odpovědi, že když to nepůjde, nebudu to muset platit. Prý nevidí důvod, proč by to nemělo jít. Zatím jsem se rozhodl, že počkám. Jde mi hlavně o waze a 5199Kč jen, že vyměním telefon ve stojánku, je dost. Náhodou někdo z Prahy (západ, Beroun atd.) kdo by byl ochotný se mnou Smartlink vyzkoušet a ukázat, co vše umí? Hrozně bych to rád viděl naživo.
  5. Díky chlapy za postřehy. Jenže olej není záruční věc, co když se něco vy*ere a tam už by to mohli řešit, ne? Vím jak se všechny firmy koušou, když mají na něco uznat záruku. Omlouvám se za offtopic. Ke Smartlinku, zkusím dnes do toho servisu zajít a poptat se, zda bych ho nemohl u nich vyzkoušet, jestli mi bude fungovat a rovnou se i zeptám, ať mi nacení výměnu oleje. Do teď jsem si kupoval olej a filtry v práci (mám výrazné slevy) a tady mi to předpokládám nedovolí.
  6. Já to vím, že mě ve škodovce natáhnou, ale kvůli záruce mi nic jiného nezbývá. Auto mám 5 dní, tak radši chvíli záruku budu držet, mám ji do 6/2020. Ještě holt zauvažuji, zda ty dva roky nebudu jezdit bez toho a pak to neaktivovat od někoho. Ten Smartlink mi taky dokáže aktivovat někdo z místních nebo jen škodovka? Na foru jsem četl, že za to dal někdo 3,5k a tady ve škodovce chtějí 5k.
  7. Mám ještě 2 roky záruku, takže bohužel musím do autorizovaného servisu. Dokonce mi tvrdí, že musím v autorizovaném měnit i olej kvůli záruce, tak jsem zvědav, co si řeknou za pálku...
  8. Asi na začátku 2016 ten Smartlink nebyl ve Style+, jinak nevím. Než jsem to auto přebíral tak jsem se těšil na Smartlink a sklápěcí zrcátka (taky jsou ve style +) a bohužel. Ještě mi chybí asistent rozjezdu do kopce, na který se budu ptát, zda ještě lze dodělat (pro ženu). Já Smartlink v menu mám a chce to aktivaci, což předpokládám je za těch 5k PS: nevíte k čemu je toto tlačítko na volantu?
  9. Bohužel jsem z Berouna, takže Praha a okolí, Brno je daleko, ale každopádně děkuji za nabídku. V servise se zkusím zeptat, AA mám nainstalované, tak bych to zkusil jen spojit. Jde mi více méně jen o Waze a právě si říkám že 5k je dost, asi si radši koupím držáček na telefon a budu pokračovat jako do teď. Hlavně mě štve, že to tam mělo být. Mám Style+ 2016, ale nevím, zda Bolero 8”? Dle fotek na google to je Bolero 8”, ale píše mi to, že mám aktivovat. Auto mám pár dní,tak se s ním zatím seznamuji:)
  10. Včera jsem volal do autorizovaného servisu a řekli mi cenu 5k a že se musí objednat. Tuším, ale že se objedná jen registrační kod, který zadají. HW snad žádný nepřidávají. Ale 5k se mi zdá dost, navíc, když jsem si teď koupil novou Octavii III ve výbavě Style plus, která má už mít v sobě Smartlink a nakonec mi řekli, že tahle ho prostě nemá:-( Pročetl jsem poslední stránky tohoto fora a došel jsem k názoru, že je dokonce celkem dost pravděpodobné, že mi to nebude fungovat. Mám Android 7, ale čínský výrobce (Oukitel), dá se někde vyzkoušet, zda tento telefon bude fungovat? Bohužel nikoho se Smartlinkem neznám:(
×
×
  • Vytvořit nový...