vejbuch Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Zdravím, máte někdo zkušenost s tím, že se Vám rozbila originální baterie? Nyní je auto v servise a tak se chci zeptat jak dlouho může trvat vrácení auta? Děkuji, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 ano je to možné - buď chyba baterie nebo auta. Za jak dlouho ti auto vrátí ti snad řekli v servisu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 11. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 No snad to bude baterka, pán říkal, že až 29 dnů, ale snad to bude dříve Vztahuje se záruka na baterku? Myslím tím ty dva roky, nebo je tam zkrácená? Děkuji, M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Ahoj. Reklamace na baterku je asi 14 dnů, že? Ne 29 . nemáš nahradního vozidla z servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Tomusi, opět píšeš nesmysly. Lhůta pro vyřízení reklamace je 30 dní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 (editace) Vy mate jinák . U nas je 14 dnů . Myslel že škoda má všude stejné pravidla které se týkaji reklamaci atd. Pawoukovi se dnes nelibim Editováno: 11. Srpen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 před 38 minutami, vejbuch napsal: ...pán říkal, že až 29 dnů... Tak to jsi mu byl asi hodně nesympatický. A co se s tím autem vlastně stalo? Jak jsi přišel na to, že baterka je po smrti a není jen vybitá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 před 25 minutami, TOMUS napsal: Reklamace na baterku je asi 14 dnů, že? Ne 29 . To je lhůta pro vrácení zboží při nákupu mimo kamennou prodejnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 před 11 minutami, TOMUS napsal: Vy mate jinák . U nas je 14 dnů . Myslel že škoda má všude stejné pravidla které se týkaji reklamaci atd. Pawoukovi se dnes nelibim Protože píšeš opakovaně nepravdivé informace. Raději se pro příště zdrž podobných tvrzení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 ok , Pawouku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Zdravím, děkuji za reakce No zjistil jsem to tak, že jsem přišel k autu a nešlo nastartovat, psalo to slabá baterka. Tak jsem zavolal známému a ten mě nahodil skrze přenosnou baterku. Ujel jsem asi cca 30km, zhasl jsem motor a po 10 minutách pokusu nastartovat to samé. známej zase přijel, nahodil, změřil zda dobijí alternátor a vše ok. Odvezl to k sobě a tam nechal 6 hodin na nabíječce, po sundání z nabíječky hned nastartovalo, ale poté jsme to shodil a zase zkusili nastartovat a nic, to samé Včera jsem tam byl navečer a pán říkal, že už to nabíjí od rána, že si mam zavolat dnes a uvidíme. Musejí prý tu baterku přeměřit. Ano náhradní vozidlo pro mě mají a podle nich to stojí jen 900 bez DPH na den Říkal, že Škoda o tom nic nepíše a porto musí postupovat tak, že napíší škodovce a ti jim dají instrukce co dělat a možná se na to budou chtít i přijet podívat Každý den musím jezdit 70Km do práce a toto mi komplikuje život. Děkuji za následující informace, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Tak teď jsem tam volal a zatím to mají jen z 80% změřené, ale baterka vykazuje známky toho, že je KO. Nyní prý musí dodělat všechny testy a pak to předat Škodovce která podle pána se na to nejspíše pojede podívat ("snad ne, říkal jsem jim, že to auto potřebuji a že na jejich byrokracii nemám čas [ve srandě]"). Každopádně nejdříve kdy bude auto pojízdné je v pondělí Když jsem řekl, že si baterku koupím a ať ji tam dají tak řekl, že cena té baterky je 5tisíc a nemají ji stejně skladem Auto mi žádné nepučí protože teď žádné nemají. Ach jo. máte někdo stejné zkušenosti s baterkou? Děkuji, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 5.000 za baterku? Kolik Ah tam je? Pokud vezmu 60Ah Vartu Blue Dynamic EFB, tak se bavime o cene kolem 2.000 BTW: Me vydrzela tovarni baterka v O1 1.9TDI/2004 celkem 8 let. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 (editace) Myslím, že 56Ah nejsem si 100% jistý, ale taky mi to právě příjde moc no Editováno: 12. Srpen 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Tolik po me nechteli ani za 110Ah baterii v Audi ta cena je hodne prestrelena 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 ty máš start/stop, že jo? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Přesně tak SS mám. Děkuji, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 před 1 minutou, sTebliczek napsal: Tolik po me nechteli ani za 110Ah baterii v Audi ta cena je hodne prestrelena No, ale co teď mám dělat no, už je to u nich. Nejspíš to projde reklamaci a Škoda to zaplatí no, ale ta DOBA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Ta cena je ok (baterie je AGM, nikoliv klasická), to jsou holt ty výhody S/S. Otázkou je, jestli se to novou baterkou vyřeší. Mohla být prostě špatná, nebo ji předčasně zničilo špatné dobíjení - a jeho kontrola je u auta s rekuperací poněkud složitější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Asi bude spíš španá, protože pán to říkal a ještě říkal o nějakém oku, která se prý tváří OK, ale přitom neni. Moc všem děkuji za reakce, snad někomu tyto informace pomůžou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 hlavně sem pak dopiš, jak to celé dopadlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Určitě Hlavně doufám, že to nakonec nebude něco jiného ale snad ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Tak a je to tu, volal mi pán ze servisu. Pán se představil a hned řekl, že pro mne má špatnou zprávu a tak jsem se posadil. Jelikož auto od 4.6 stálo s téměř vybitou baterií a ta nebyl dobitá podle pokynů, autobaterie odešla. Škoda service zamítla reklamaci a budu platit včetně práce cca 5500Kč. Doporučuji tedy před delším jak měsíčním stáním baterii dobít a ihned po vrácení batarii zase dobít jinak Vám reklamaci neuznají Já tedy počkám do pondělí kdy mi nainstalují novou baterku za cca 5100Kč a budu již jezdit Ještě tedy upozorňuji, že Autobaterie stojí 5tisíc proto, že auto obsahuje Start Stop System. Ah u baterie přesně nevím, ale je to auto s SS a FIII style. Děkuji, M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Bereš to teda s humorem. Asi bych se trochu hádal a to vyjádření škodovky si vyžádal, to zdůvodnění by mě zajímalo. V návodu k použití nic o dobíjení baterie není. Přijel jsem auto jelo, chci odjet a auto nejede, kde jsem udělal chybu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 (editace) Ja nechavam bezne stat auto 2m na letisti a nikdy jsem nemel problem s baterkou... Jednou se mi stalo ze se objevila hlaska o nizkem napeti, ale po dalnici se zpet nabila Jestli Blue Dynamic EFB (ktera je pro SS stavena) nestaci, tak Silver Dynamic AGM s cenou kolem 3.000 urcite ano, takze cena 5.000 je fakt mordor http://www.varta-automotive.com/en-gb/products/start-stop/silver-dynamic-agm/ Editováno: 12. Srpen 2016, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.