Pawouk Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 No, znám bráchu, dost pochybuji, že bude kolem auta běhat s několika štětkami. Berte to pohledem obyčejného uživatela auta, ne detailera, co kolem toho pořád lítá a něco leští. Nehledě k tomu, že v zimě to na ulici není zrovna to pravé ořechové. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 před 2 hodinami, JirikHL napsal: Z těchto určitě Antares. Neuvažoval jsi třeba o stříbrno/černých Cepeus? To jsou ale 19 " ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 @stanmarano to jsou 19.. Vybírás jen do 18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Ano pouze 18" menší ani větší nechci. S řetězy nepočítám, při těch našich zimách musí stačit pohon 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Z tejto trojice hlasujem určite za Antares. V tejto farbe sú viacmenej raritou, určite to bude dobre vyzerať na aute, a potom auto na cestách. Čo sa týka umývania, vzhľadom na farbu by som to moc neriešil, ten brzdný prach nebude až tak vidieť. Každopádne mne sa osvedčilo omývať disky Antares kefou (vyzerá skôr ako metla) ktorá je na samoobslužnej umyvárni. U nás jedna tlačí nenormálne množstvo peny (ružovej, s vôňou višne!) a za euro s tým dokážem umyť kolesá viac než dôkladne, väčšinou ostane ešte čas aj na postriekanie auta to penou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Za mě jako majitele Sportline taky Antares, resp. z těchto 3 by se mi na mém autě líbily nejvíce, sám nemám zimní origo Škoda... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Já ty Antaresy ještě naživo v antracit odstínu neviděl, natož na červeném Superbu - tedy kromě fotek co má @Adam Rýparzde na fóru https://forum.skodahome.cz/topic/161029-staronový-klasický-s3-2020-style-extra-20-tdi-evo/#comment-2583117 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 (editace) před 53 minutami, stanmar napsal: Já ty Antaresy ještě naživo v antracit odstínu neviděl To je možná i dobře ne? Budeš unikát :). Já se antracitové barvy taky bál, protože taky nebyly mnou vybrané kola nikde vidět v realu, jen tady na fóru... ale na živo (zatím jen vedle auta) vypadají antracitové Perseus fakt dobře. A k té červené se budou Antares určitě hodit, viz fotky od @Adam Rýpar... Editováno: 30. Srpen 2022, autor: JirikHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 (editace) Dej vědět, jestli je chceš vidět naživo:)) Čistě černé (např Zenith) vypadají naživo hrozně podle mě. Jinak údržba je ještě fajn, dá se s šikovností žít s jedním kartáčem na kola. Brzdný prach není tolik vidět, velká výhoda proti stříbrné. Cassiopea vypadá dobře, byla ve výběru na 2. místě. Je ale pravda, že antracit a Antares jsem krom našeho ještě neviděl, bohužel ani Perseus. Editováno: 30. Srpen 2022, autor: Adam Rýpar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-P89 Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 Také jsem docela řešil disky na zimu, aby vydržely a zároveň vypadaly hezky i když nebudou zrovna čisté ( což je v zimě skoro pořád ). Chtěl jsem origo rozměr, abych nemusel řešit přepis v TP ( jen ET jsem dal menší ). Nakonec jsem vybral Brock B37 DS - 8Jx18H2 - ET35 - 5x112 - Ø66,6/57,1 - 12,5 kg/ks. Mají za sebou první zimu a jsem spokojený. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 Tak uz i se zmenou et bys to mel mit zapsany. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-P89 Vloženo 15. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2022 Ano, ale zatím to asi řešit nebudu. Rozměr sedí, to se dá poznat hned, ale ET - 9 mm není tak vidět, to by se v tom musel někdo hodně šťourat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeciteL Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 Ahoj, máte někdo zkušenost právě se změnou ET? O kolik se dá posunout, mám rozdíl -15 mm. Jestli už nehrozí kolize s lemem blatníku. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 tak zalezi, kolik tam mas ted a jakou mas sirku disku ... mi pri sirce 8'' vejde vepredu ET 29 (ET44-15) a vzadu ET 34 (ET44-10), aby to vypadalo podobne ... vzadu uz bych JA pro nenapadnost a normlani jezdeni urcite vic ven nesel ono to na fotce nevypada, ale zas tak moc mista uz tam neni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Mam origo 19" et 44 a 15mm podlozku a auto mam este snizeni a niceho se nedotykam. Akorat letni. Spis nez kontaktu kola s lemem bych se bal od bordelu na silnici kteryho je pres zimu vic. Vidim to i ores leto po deti co je na dverich nachytanyho za kaminky, pred tim bylo bez podlozek a bordel tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Tiež mám origo R19 a chcelo by to trochu von. Nebude problém pri nehode ak budú na aute podložky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 (editace) zadek s mym ET je na "omlaceni" uplne ok, pro predstavu pridavam foto, jak se chova predek ... je to pekne videt :) (pri normalnim pocasi je to auto v pohode, zadny binec nikde neni ... ) Editováno: 31. leden 2023, autor: hamoun 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.